Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaniara

obserwacja facetów... Stop na sex.

Polecane posty

Gość glaniara
zdaje sobie sprawe z tego że sex jest czymś całkiem intymnym. Dla mnie to też nie jest tak chop siup... Weź tylko pod uwage że to było pytanie z czystej ciekawości. Poprostu chce mieć pewność że wszystko gra. Spotkania z tymi facetami nie były jednorazowe, i nie tyczyły się tylko spraw sexu. W każd espotkanie z facetem wkładam dużo serca i jest mi przykro kiedy jednak zdecyduje sie na krok w strone sexu a tu niespodzianka: sorry ale ja sie nie moge z tobą kochać... Takie proste? to niech mi to teraz ktoś wytłumaczy... Najlepsze jest to że pierwsze kroki podejmują faceci... Szkoda tylko że STOP robią jak już jestem gotowa...

Gość ja piernicze normalnie
a nie mozesz ich zapytac o powod takiej zmiany w zachowaniu? no bo wynikaloby ze najpierw daza do tematu a potem robia "stop"?

Gość glaniara
... najpierw unikają odpowiedzi... dwaj odpowiedzieli wkońcu. Jeden poprostu miał zasady, a drugi bał sie ciąży. I tyle. Szkoda tylko że to STOP robią jak już mam ochote. To jest strasznie nieprzyjemnie. Nastwaiam sie psychicznie, uczuciowo, fizycznie... On wyraźnie daje do zrozumienia że ma ochote... A potem wyskakują z hasłem sorry kochanie ale nie bedziemy sie kochać. I tego nigdy chyba nie zrozumiem... :(

Gość ja piernicze normalnie
no bo przyjemne jest takze samo gonienie kroliczka. nota bene trafilas na przyzwoitych facetow, troche jestem zdziwiony Twoja postawa. troche sie wypowiadasz jakbys byla 30 letnia kobieta ktora fiuta nie widziala juz od 2 lat i jest napalona na maksa! a pewnie masz z 18 lat...

Gość glaniara
napalona? nie... spragniona może. Ale nie napalona. Poprostu mam temperament. I tyle. Widocznie należe do kobiet które potrzebują mężczyzn. Nie mylisz sie. Jestem młoda. To źle? Nie jestem żadną głupią małolatą. Prosze nie myśl tak bo to niejest prawda. Nie traktuj też tego tematu jakbym chciała poskarżyć sie na facetów. Chce ich tylko zrozumieć. Oki?

Gość glaniara
jesteś kolejnym facetem który mówi mi że myśle jak dojrzałą kobieta. Aż tak sie to rzuca w oczy?

Gość glaniara
nikt sie już nie wypowie?

Gość takie pitolenie to jest
on mial zasady, bal sie ciazy? skad ty to wzielas? ciazy to ja zawsze myslalem, ze kobiety sie obawiaja a ty mi teraz mowisz, ze jest odwrotnie. zasady, trafilas fakt na porzadnych facetow, oni po prostu cie nie kochaja i nie sa pewni twojego uczucia dlatego mowia nie, ja tez tak mowie, jestem prawiczkiem i rzucilbym sie na dziewczyne jakbym mogl, ale jak przychodzi co do czego to jest blokada, kazdy jest mocny w gebie a potem jak do czegios dochodzi to okazuje sie, ze juz nie sa tacy mocni. sa faceci co nie potrafia sie seksic bez jakiegokolwiek uczucia i ty na takich moim zdaniem trafilas.

Gość glaniara
nie chciał płacić alimentów ;P A tak serio to ja to już mam w dupie po tym wszystkim co tu usłyszałam. Jak nie kochają to niech sie tak nie zachowują... Potem ja sobie zawracam głowe czy to aby ze mną nie jest coś nie tak... Mam to gdzieś. Potym co tu przeczytałam to już mi sie niechce kochać... Jaki to ma sens? Mówią że to baby są niezdecydowane. To fantastyczni faceci, i szanuje ich bardzo ale takie zachowanie to przegięcie.

Gość ostry29
po prostu nie trafilas na tego na ktorego masz trafic, ale moim zdaniem niedlugo to nastapi badz taka jak jestes i czekaj cierpliwie, kiedys musi przeciez jakis facet wreszcie powiedziec, ze ma na ciebie ochote i wystarczy twoj jeden gest i masz... :)

Gość eeeeetam
A czy czasami nie jest tak,że oni myślą,że jak odmówią- to Ty oszalejesz na ich punkcie?? Bo my baby czasem taki wybieg stosujemy.

Gość glaniara
hehe, myśle że tak niejest... Znam ich dość dobrze i raczej nie pasują do tej wersji. Zresztą po tych zdażeniach z regóły staram sie nie być nachalna a oni i tak proponują spotkania ;) i wkońcu są miłe spotkania bez sexu... Ostry29 dzięki za wiare w moją osobe. Może wreszcie zdecyduje się jakiś facet na któego ja też miała bym ochote... Pozdrawiam :)

Gość ostry29
hmm tak tez moze byc, u mnie bylo tak dziewczyna z ktora chcialem sie spotykac odmawiala mi a ja nie wiedziec czemu myslalem, ze ona tak specjalnie zebym za nia latal, nic z tego, takie gierki to sa dobvre dla dzieci nie dla mnie, uganialem sie za nia 3 miesiace i nic, ona chyba miala mnie za jakiegos zboka co za dupa lata, kit jej w cipe, nie poznala sie na mnie a wystarczylo sie po prostu spotkac 2 3 razy i by samoistnie sie skonczylo. dla mnie takie sprawdzanie jest bez sensu, jak ma cos byc to bez takich glupich wybiegow, bo to niczemu nie sluzy

Gość glaniara
takie wypuszczanie jest nie fer... Ja tak nigdy nie robie. Co z tego jest? W rezultacie nawet sie niewie jaka jest druga osoba...

Gość ostry29
takie zachowanie dkla mnie jest dziecinne, ale niestety tak kobiety roia nie wiedziec czemu, tamta wczesniej byla niby w zwiazku, ale chyba ten zwiazek nic ja nie nauczyl tylko ja zle nastawil do facetow i mi sie po prostu dostalo

Gość glaniara
nie mów że kobiety tak robią... Nie wszystkie ;)

Gość glaniara
A tak swoją drogą to ciekawe... Czemu kobiety tak zwodzą mężczyzn?

Gość briggs
czY ty glaniara nosisz glany?

Gość glaniara
tak, nosze glany ;) z czerwonymi sznurówkami :P

Myśli me płonąć zaczynają na samo wyobrażenie zawartości tych glanów z czerwonymi sznurówkami :classic_cool:

Gość briggs
eksperyment-zamiast glanów z czerwonymi załóż inne buty-no chyba ze masz też irokeza, bojówki i arafatkę-jeżeli tak to sprawa rozwiązana

Gość glaniara
hehe, niestety różnie to bywa... Można mnie spotkać i w czerwonych szpilkach ;)

Gość briggs
no to juz inny argument...weż teraz prześledż które miałaś jak z tymi niewypałami się kumałaś

Gość glaniara
hmm... różnie bywało. Raz glany lub trampiki a raz szpilki. W zasadzie widzieli mnie i tak i tak... Ps. glany wcale nie są gorsze od szpilek. Do mini spudniczki wyglądają oki ;)

Gość briggs
no ale nie każdy lubi bo mu się mogą zkojarzyć z grandżami czy jakoś;trampki-jeszcze gorzej; raz tak raz tak-może zdezorientowani byli;)

Gość glaniara
hehe, a co w tym złego? zmiany są potrzebe ;) inaczej życie było by nudne!

Gość kradne śliwki
mój pies ugryzł mnie w tatuaż i aż i ażi aż........było tak blisko... ale na szczęście na dworze było ślisko i pośliznęło się to moje stare psisko