Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atorod

Ile kosztuje prywatnie wyrwanie zęba + znieczulenie?

Polecane posty

Gość Bejbe M
Gliwice, dr Chromy, wyrwanie 7-ki plus znieczulenie --> 120 zł

Gość Bejbe M
Dodam jeszcze, że w ubiegłym roku mój mąż wyrywał dwie ósemki (na raz) w Rudzie Śląskiej całkowicie na NFZ.

Gość mokra lipka
dobry ZASZCZYK to jest to!

Gość Gościnka020202
Wrocław Śliczna, 300-600,- za ósemkę

Gość gościówa2014
Sopot, dolna ósemka 300 zl

Gość gość
ja byłam wczoraj i wyrwanie 150+wizyta 50,00+antybiotyk 30,00 razem 230,00 szok - Sosnowiec

Gość gość
Dolna 4 cena 200zł Garwolin.podczas wyrywania nic nie bolało.

Gość gość
mnie wyrwanie osemki kosztowalo 500zl w Bielsku-Bialej..nadal w szoku ze tyle kosztowalo 25minut roboty-nie powiem ze lekkiej ale...ludzie srednio zarabiaja 2tys za miesiac.cos tu jest chyba nie tak :(

Gość gość
górna ósemka, znieczulenie... 350. Stargard

Gość gość
Mi w prywatnym gabinecie w miasteczku koło Warszawy powiedzieli 350- 400zł za wyrwanie dolnej ósemki. Czy ktoś może wyjaśnić z jakiego powodu to tyle kosztuje?

Gość gość
Chodzę do Amidentu w Warszawie i chyba płaciłam coś koło 200 zł, wyrwane było szybko i bezboleśnie więc warto. Nic potem się nie babrało w tej dziurze.

Gość gość 90
Ja wczoraj zaplacilem w desperacji 100 ze znieczuleniem ktore niezadzialalo a pan chirurg mial gracje i sile kowala, miotal mna jak lalka

Gość gość
Ja wczaraj byłam na rwaniu górnej ósemki miało być 120 a na koniec okazało się zę do zaplaty 220 i godzine rwania borowania i grzebania masakra jakaś

Gość gość
100-200zł z miejscowym przez Chirurga. W małym miasteczku mniej ale tam często spartolą bo mają słabszy sprzęt. Na rwanie jeźdżę do Wrocka, na implanty do Wawy, łapaj kontakt do wrocławskiego: http://omnident.pl/rejestracja_on_line/ A z tymi groszowymi ofertami to uważaj, pamiętaj że dostajesz to za co płacisz, jak płacisz 60 zł to dostajesz często ból a może nawet zakażenie z takimi rzeczami to się jedzie do dobrego chirurga a nie za grosze...

Gość gość
a u mas uzależnione jest to od zęba i jego stanu:(

Gość gość
SIERADZ SIERADZ 200 ZŁ + znieczulenie gratis i bardzo sympatyczna fajna d**erka i widok tyłeczka bezcenny :D

Gość gannna
To chyba zależy od tego, którego zęba wyrywasz. Ja wyrywałam dolną piątkę tutaj http://www.luksdent.pl/ i nie zapłaciłam dużo, a znieczulenie jest bezpłatne :)

Gość gość
To zależy jaki gabinet wybierzesz bo ja na przykład chodzę do Boa Dent Prestige i jestem gotowa dopłacić trochę więcej za wizytę w zamian za obsługę na poziomie w nowoczesnym gabinecie z kameralną atmosferą.

Gość wegrzyn
Na psiaku we Wrocławiu 150 górna 6. Zdjęcie znieczulenie 30 min bezbolesnego rwania a przy okazji miła i uśmiechnięta pani stomatolog.

Gość gość
Poznań u najlepszego stomatologa u jakiego w życiu było dane mi być - 300 zł. Uwierzcie mi, naprawdę warto wydać jest więcej kasy raz a porządnie niż kilka razy po 100 zł i poprawiać po lekarzach z przypadku. Do doktora Łojewskiego trafiłam - odesłana w związku z bezradnością mojej ukochanej stomatolog. Okazało się, że tak mnie owa Pani poleczyła, że doprowadziła mnie do stanu zapalnego. Przeszłam 2-krotnie przeszczep dziąseł, teraz czeka mnie 3 - ostatni. Obecnie mieszkam w Berlinie i nie wyobrażam sobie leczyć się gdziekolwiek indziej. Naprawdę - na własnym zdrowiu nie ma co oszczędzać - jasne, kieszeń trochę dziurawa, ale pieniądze wydane z czystym sumieniem i bez poprawek!

Gość grzegory
cena wyrwania uzależniona jest zawsze bezpośrednio od kliniki. Jeżeli chodzi o znieczulenie to też jest kilka opcji więc i ceny również, np. znieczulenie komputerowe jest świetne bo w ogóle nie boli i ma dużą skuteczność ale kosztuje troszkę więcej (http://ratynscy.pl/znieczulenie-komputerowe)

Gość gość
Warszawa 400 zł plus 50 antybiotyk ...

Gość Andrzej gość
A dwójka jak sam korzeń został tylko

Gość gość
Ceny są bardzo różne. Na dentyście nie można żałować. Warto znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę, który wykona zabieg bezboleśnie. Ja wyrywałam ósemkę u chirurga szczękowego w http://rodentia.opole.pl/. Trafiłam tam na świetnego spec listę, który wykonał mi zabieg bardzo dobrze i bezboleśnie. Cena także była mniejsza niż się spodziewałam. Teraz zapisałam się tam na usunięcie kolejnej ósemki.

Gość gość 76
Oświęcim. Wyrywanie ósemki z podwójnym znieczuleniem 250 zł. Do tego rtg 70 zł i antybiotyk 30.

Gość Magdaa92
A ja mam pytanie co do tego wyrywania zębów: jak długo to się w ogóle goi? Idę w poniedziałek i nie wiem czy będę "funkcjonalna" na drugi dzień w pracy :/

Gość K Gość
Zakopane 150 zł Prywatnie ze znieczuleniem.

Gość Natiila
Wszystko zależy od miejsca wykonywania zabiegu i kliniki. Jestem z Białegostoku i u mnie zawsze cała rodzina chodzi do primamedica (http://primamedica.pl)