Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjana

jak sie poprawnie mierzy cm w biuscie i talii?

Polecane posty

Gość katjana

ja zmierzylam sobie przy wypietym brzuchu-mam 74 czy tez nalezy wciagnac brzuch? a w biuscie 85 ,ale nie przyciskalam miarki za zaglebienia miedzy piersiami tylko byla rowno z sutkami,czy tak jest poprawnie? a tak btw uwazana jestem powszechnie za szczupla(biodra 91) wiec jak te modelki moga miec 60 w talii?to jakis kosmos.one wszystkie maja anorexie;/

Gość rikitiki
ja mam 58-59 cm w takli i nie jestem z kosmosu a jem za dwóch, w biodrach mam 89 wiec patyczakiem nie jestem... mam taka budwe ze mam spore wciecie w tali. mierze talie na normalnym brzuchu czyli tak jak jest normalnie bez wypychania ani bez wciagania, oczywiście nie po obfitym posiłku:) co do biustu to ja mierze bez zagłebienia czyli równoz sutkami, ale zawsze sie zastanawiałam czy mam mierzyć na wdechu czy an wydechu???? moze ktos wie?? pozdro!!!

Gość no spoko 89 w biodrach
nie anorexia ale nie mow ze to normalny rozmiar

ja też mam 89 w biodrach, w biuście 88 cm, w pasie 68 cm... i nawet w połowie do anoreksji nie jestem! przecież to zależy od wzrostu! jedna może przy takich wymiarach mieć 180 cm, a druga 160 cm...

Gość rikitiki
ale ja mam dopiero 19 lat!!! i jestem niewysoka i dal mnie to sa normalne wymiary, bo i moja matka i moja siostra też w moim wieku takie miały... pozatym to tylko 2 cm mniej niz autorka wątku, czy tylko tyle może czynić mnie nie "normalna"??:) To jak z tym mierzeniem biustu?;)