Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka_007

Czy ktoś też się źle czuje?

Polecane posty

Szlaken...przeziębiłam się :o Wczoraj szłam w ulewę do kościoła i dzisiaj zdycham :( Nos zapchany, gardło boli ... nie cierpię tego 😭 Ktoś też choruje?

Gość a ja mam okres
dzień pierwszy. jak ja tego nienawidze :(

Gość a ja mam okres
trzeba przeczekać

Gość Ja nie mam bo mi się spóźnia
...a jak dostane to chyba będe waliła głową o mur😭 bo zawsze booooooooooooooooooooooli jak chorera:(

Gość a ja mam okres
jak masz katar silny to polecam disophrol. pomaga natychmiast tylko z 20 zl kosztuje 8 tabletek ale po 4 przechodzi. jest tylko male ale. to na recepte daja i tzreba zawsze zebrac w aptece

Gość a ja mam okres
mi to sie jeszcze nigdy nie spoznil dluzej jak jeden dzien. chyba bym zwariowala z nerwow. jestem jak szwjcarski zegarek

Na recepte...hm...no jak się będę coraz gorzej czuła to pójde do lekarza...na razie wypróbuję te leki które mam w domu

Gość tyroneee
mnie glowka boli.. ale to raczej nie jest przeziebienie. no i boli mnie troche reka, wczoraj sie zaszczepilam przeciw grypie.. a za 2 dni okres.. miodzio

Ja sie mialam szczepic ale dostalam ataku wyrostka no i d*upa :o A teraz zdycham:( Jednak to szczepienie duzo daje, od 3 lat wogole nie chorowalam a wczesniej przynajmniej raz na pol roku

Gość a ja mam okres
nieuchronnie jesien sie zbliza brrrrr

Gość a ja mam okres
nie ma nic gorszego niz taki listopadowy snieg. na szczeście mieszkam na polskim biegunie ciepła wiec licze ze tym razme mnie ominie ta watpliwa przyjemność

dla mnie najlepszy jest fervex, a najbardziej nie lubie, jak stosuje krople do nosa, a potem sie od nich uzalezniam i musze caly czas stosowac, straszne uzaleznienie!!! Chociaz zwykle po 3 tyg mi przechodzi, np kolezanka mojej mamy uzywa kropli do nosa od 10 lat!!! To sie nazywa uzaleznieine

Gość a ja mam okres
słyszłam ostanio że Polacvy zarzywają za dużo leków zwłaszcza tych bez recepty

Gość tyroneee
ano, ano, warto sie sczepic. ja w tym roku poraz pierwszy. ale maz sie od lat szczepil, wiec mnie tez do lekarza zaciagnal. ja niestety leku wam nie polece.. nie moge brac lekow bez recepty na przeziebienia, bo zrobilabym sobie bubu - wiekszosc z nich wchodzi w interakcje z lekiem, ktory musze brac na co dzien

wstrzyczasowymaczka -- > Fervex jest ohydny, nie moge sie przemoc zeby to wypic :o Chyba sie jutro przejde do apteki, moze mi aptekarka cos doradzi w koncu od czego ona tam jest ;)

Gość a ja już od dawna nie byłam
chora, tyle co opryszczka na ustach... za to czuje sie koszmarnie psychicznie... :(

Gość rrrrrrrrrrr
jak zwykle ktos musi zasunac komentarz na temat kosciola...ech...:(

nie, przyjaciolka z synem juz dwa tygodnie w szpitalu siedzi, zapalenie pluc + jakies dodatkowe infekcje, i jak ja mam ją pocieszyc? :(

No niby tak, ale kiedyś ciotka to we mnie wmusiła i g*ówno dało :o wiec nie bede sie bez sensu poiła tym paskudztwem :P

ale okres tez tuż tuż... tak więc łącze sie z wami w bólu