Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LilySnape

Dobre poradniki o ciąży i opiece nad dzieckiem

Polecane posty

Możecie mi polecić jakieś fajne poradniki o ciąży i opiece nad noworodkiem? Szukam czegoś takiego, ale bardzo mi zależy, żeby nie były to przesłodzone książki/czasopisma zawalone słownictwem typu: \"twój BRZUSZEK w ciąży\", \"słodkie maleństwo\", \"dzidziuś\", \"maluszek\" itd. Chodzi mi o książki napisane normalnym językiem, a nie przedszkolnym. Z góry dziękuję :)

ja mam w domu jakiś poradnik dla młodych rodziców: ciąża, poród, opieka nad niemowlęciem... jutro sprawdzę autora jest tam wszystklo fachowo do bólu opisane .. żadnego słodzenia ... wyjaśnione fazy ciązy, porodu.. ewentualne komplikacje .... jak używa się kleszczy jakiś innych narzędzi przy problemach z porodem, zalety i wady cesarskiego cięcia, pękanie i nacinanie krocza ..... potem niepokojące objawy u noworodka.... i te całkiem normalne .... dolegliwości po porodzie u kobiety ... i jak zadbać o siebie w połogu ... no i wreszcie podstawowe czynności przy noworodku .....

Gość gość
Dobry jest rzeczywiscie "pierwszy rok zycia dziecka", w szpitalu dają dużo ciekawych materiałów. Dla trochę starszych dzieci polecam: http://buy4kids.pl/jak-mowic-zeby-dzieci-nas-sluchaly-jak-sluchac-zeby-dzieci-do-nas-mowily.html REWELACJA! Przeczytałam za jednym zamachem całą serię - nawet o nastolatkach, choć moje dzieci jeszcze małe. Czyta się świetnie, a metody wypróbowałam - działają.

Gość Kosmooosik
jak dla mnie najlepsza jest w oczekiwaniu na dziecko, zamówiłam ja na ksiegarnia-internetowa.pl