Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

Gość do kobiet
Kobiety są jak góry.Im mocniej je kochasz-tym większa pewność ,że cię kiedyś strącą w przepaść. Serce kobiety ma krótką pamięć. Tę amnezję determinuje biologia, a nie można kląć biologii, podobnie, jak nie można kląć cesarstwa za chuć imperialną. Jedyne cesarstwo, które znają kobiety, to cesarstwo, gdzie penis jest berłem. Zawód nie gra roli. Może być makler, żołnierz, chirurg, ekspedient, hydraulik, złodziej, profesor lub taksówkarz, byle umiał wytworzyć ową magię, co wprawia w wibrację hormony i rozbudza głodne futerkowe zwierzątko, które on nakarmi swoim Qtasem tak solidnie, iż rano od słodkiego bólu krocza dziewczyna myli krem do golenia z pastą do zębów. Samotnictwo daje tu mężczyźnie wygodę - chroni przed turbilencjami gry w miłość i multiorgazmowość, nie pozbawiając cię rozkosznej użyteczności dam. Czysty zysk."("

wszyscy, którzy piszecie, że zdradzać warto, jesteście poprostu leniwi, bez wyobraźni, bez pomysłu, monotonni i tchórzliwi!!! zamiast zawalczyć o wasz związek(czasem nawet w pojedynkę trzeba) to idziecie na łatwiznę - bo najłatwiej się poddać i mieć wszystko w dupie, rodzinę, dom...przecież małżeństwa mogą się zakochiwać w sobie co jakiś czas od nowa!

Gość brawo meggi
zdradza tylko tchórz!

Gość Adolfik
K...a jak czytam wypowiedzi takich kurew jask wredna kochanka .musztarda czy kochanka franka to dziękuję Bogu ,że mam wspaniałą wierną wartościową żonę , która dba o mnie i nasze dzieci , która zapewnia mi max. doznań sexualnych mimo tego że jest jak wy to nazywacie " kurą domową " Skąd wy się kurwa urwałyście . Bez względu na to jak bardzo będziecie poniżać żony i tak nigdy nie będziecie takiego miana nosić , nigdy nie będziecie tak szanowane , bo na ten szacunek nie zasługujecie. Czy wam się wydaje że jesteście takie wyjątkowe ? . Próbujcie się dalej dowartościowywać żucając oszczerstwa w strone żon bo tylko tyle możecie i tak nasze serca nie należą do was ,bo jesteście tanimi szmatami , którym pompujemy ółeb i dajemy nadzieje na coś czego nigdy nie otrzymacie .

kochanki - prowokatorki: wy chyba nie zaznałyście w życiu smaku prawdziwej miłości i odpowiada wam bycie pachnącą panienką na usługi zagubionego faceta!

Gość Adolfik
ciebie nikt nie zapewni że jesteś wspaniała bo jesteś pozbawiona jakiejkolwiek moralności . Dawaj dupska dalej a niedługo czołgiem będą w ciebie wieżdżać . A żony nie zdradziłem i nie zdradzę . Nie warto krzywdzić kogoś kto był nie tylko wtedy gdy portwel sianem wypchany ale także wówczas gdy "dupa się nie raz paliła "

Gość Adolfik
"uderz w stół a nozyce się odezwą "- czyżbym uderzył w twój i coś ci w końcu uświadomiłem . Uśiadomiłem ,że dla większości facetów jesteście tylko przygodą i niczym więcej .ANie mam ochoty na dłuższą rozmowę z kimś kto i tak nic nie rozumie . Puszczajcie sie dalej :P

ale wy się chyba nie zrozumieliście(musztarda i adolfik), bo chyba oboje stoicie na tym samym stanowisku...

Każda walka zawiera w sobie ciemiężyciela i ciemiężonego :O Brzydzę się walką, choć niewątpliwie dostarcza ona emocji. Walka o tzw zwiazek - co to jest u licha? Kto z kim o co walczy? Kto wygrywa? Co z przegranym? Miłość to absolutny i totalny stan bezbronności, niestety.

Gość fajnadupeczka
ta dyskusja przez łącza internetowe nadaje sie, zeby ja o d...poyłuc net spłyca przekaz i az dziwne to jest, ze tyle osdób korzysta z okazji do bezcelowej kłótni i obrzucenia wyzwiskami drugiej osoby :o

Gość Adolfik
bo do ciebie tylko Qtas może przmówić

Czytam, czytam i zastanawiam się skąd tyle nienawićci do kochanek, kochanków? Od wielu już lat miewam kochanki, nigdy nieoszukiwałem ich co do zmiany mojej sytuacji rodzinnej, a mimo to chciały być razem zemną. Nigdy nierozstałem się z kochanką w gniewie, z niektórymi utrzymuję stały kontakt, chociaż już tylko na stopie towazyskiej. Ludziom przecież w zyciu różnie się układa, moja obecna Pani też ma męża, dzieci, ale niechce tego zmieniać. Dlatego jesteśmy z sobą już tak długo, bo oboje znależliśmy w sobie to czego niemamy w naszych domach i wszyscy są zadowoleni. Pozwólcie ludziom żyć tak jak sami tego chcą ... oceniajcie ale tylko siebie ...

skąd tyle nienawiści? bo ludzie jeszcze mają wartości i ideały, w które wierzą...

są kobiety, które wierzą, że są tymi jedynymi na świecie, a ta świadomość jest wiele przyjemniejsza niż upojne noce z kochankami

Gość fajnadupeczka
ta...bo ludzi z reguly bardziej obchodzi zycie innych niż sowje własne

Czy myślisz, ze z kochanką są tylko \"upojne noce\"? Uważasz, zę tylko do tego sprowadza się bycie z kimś innym niż mąż, czy żona? To zaręczam Ci, że niewiele wiesz na ten temat ...

wartości i ideały nie prowadzą do fanatyzmu (chyba że ciebieoranvag), tylko wyobraź sobie, że mogą prowadzić do SZCZĘŚCIA, ale rozumiem, że jak ktoś myśli tak płytko jak ty, to tego nie zrozumie!

Wiara, wiara, wiara ... ;) Nie ma to jak ekstatyczne uniesienia religijne :) Mają nawet swój kod ICD-10 i DSM-IV :classic_cool:

A wytłumaczysz mi Megi głęboka w myśleniu czym jest szczęście owo, o którym tak z dużej litery piszesz powyżej?

Gość Adolfik
musztarda prawdziwa z ciebie musztarda :P A mój Qtas niech cie nie martwi i tak nie jest dla ciebie

Ale syf... zdrada to zdrada, moralne bagno i tyle. Jak czytam wypowiedzi obnoszących się ze swoją nieuczciwością, przypomina mi się złodziej, którego kiedyś znałem. Mówił o sobie z dumą : \"Jestem złodziejem\".

Gość Adolfik
megi - dobrze myślisz:-)

Bowiem złodziej ów miał wiarę swoją w to, robi i dumę swoją z tego tytułu (chełpliwą?) :classic_cool:

Twoja wiara w słuszność dumy złodzieja i/lub zdrajcy bierze się z naiwnej wiary w to że nie zostaniesz zdradzony/okradziony. Jesteś bardzo głupi lub bardzo młody.

Gość Adolfik
musztrda moja obecność tu jest spowodowana chęcią obrony kobiet z którymi ułożyliśmy sobie zycie ( świdczy to o tym ,ze są na swój sposób naszymi bratnimi duszami ) , które nazywacie "kurami domowymi " ponieważ dla nich priorytetem są inne wartości niż puszczanie się na prawo i lewo czy zabieranie cudzych mężów . Skąd ten atak na żony czyżbyś uważała że powinny mieć kompleksy przed kobietami twojego pokroju ?

Gość musztardo...
Adolfik, wyluzuj... Odkrochmal sie od musztardy - przeczytawszy cały topik znajdziesz tu godniejsze swoich ataków, naprawdę. Nie zgadzam się z nią w wielu kwestiach, ale to myśląca dziewczyna, a to się szanuje.