Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 Ej no :P MalutkaMałaJa potwierdziła, więc coś w tym musi być no nie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 AKCJA \"POKAŻMY SIĘ\" ************************************************ *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> kamyk22-84@o2.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni --> hiruni@o2.pl agaga23 --> hospod_m@eu.pl SUNSHINE23 --> aurora102@wp.pl Emma23 --> ewciaos4@wp.pl malutka22 --> jagodka69@buziaczek.pl Becia280 --> becia280@buziaczek.pl igna**aparatka --> igna_aparatka@o2.pl MalutkaMałaJa --> malutkamalaja@o2.pl Gosiaa24 --> gojusik@interia.pl Kewcia --> kewciaaaaaa@wp.pl io-io --> joannaio@life.pl venlaa --> venla@poczta.fm spinaczowa --> spinaczowa@tlen.pl meegi_ --> moowe@o2.pl X-MAN --> mefisto1980@gazeta.pl Ewdzia --> widewcia@wp.pl aparatka- --> aparatka1@op.pl agarra --> agarra@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 3, 2007 Agarro, aparat noszę od 19 stycznia na górze, na dół zakładam 19 marca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stało się!! odpalił!! koniec buntu małego jeździdełka:) jest co opijac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 \"małego jeździdełka\" ??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 no:) koniec jazdy pksami:) kocham moje jeździdełko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 Tylko pogratulować SUNSHINE :) Moje prawo jazdy i autko mam w buzi i będę miała na zębach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 prawo jazdy mam juz ponad 3 lata:) i zawsze mnie wkurzalo jak mialam jezdzic taty samochodem- ma fiola na jego punkcie:( a teraz moje male jezdzidelko sie zgodzilo wspolpracowac:)))) jestem taaaakaaaa szczesliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 A propo tego \"w buzi\"... Zrobiłam zdjęcie mojego cudnego rotatora i moich krzywusów no i przed chwilą wysłalam: *Dorze*, kamykowi22, SUNSHINE23, Emmie23, malutkiej22, MalutkiejMałejJa, Kewci, aparatce-, agarrze. Jeśli kogoś pominęłam to wiecie co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 Aaaaaa... wysłałam jeszcze do ski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala, a bedziesz robila prawko? no.. ja mialam to szczescie ze aparacik i prawo jazdy dostalam w prezencie. a samochod.. zarobilam:) dwa sezony w anglii i jest jeździdelko... aaa ale wizyty oplacam sama z mojeg dochodowego biznesu jakim jest wynajmowanie mieszkania czterem zamulonym kretynkom:D to pijemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala - dziekuję za zdjęcie! Fajny ten rotator :) On ma na celu poszerzyć szczękę? W jaki sposób? Jak trzyma sie tylko szóstek, hmmmm. Szóstki moge się rozepchac a reszta zębów? Masz ładne ząbki! Co Ty chcesz na górze z nimi zrobić? One są proste! ja to dopiero mam wojnę z busi :D Chciałam dziś kupic pasty do zebów Colgate Sensitive (dla wrazliwych) i wybielającą. Ale na opakowaniu była data z października 06 r. Nie wiem czy to produkcji czy ważności :-( Więc odłożyłam, heh. zastanawiałam się jeszcze nad Elmex. Te wybielajace pasty Colgate niszczą szkliwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 Sunshine - to fajny biznesik :) Nic się nie robi a kaska leci :) A jaki samochodzik sobie kupiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 o kurczak, Cala , jak Ty z tym funkcjonujesz:(? jedynki mamy takie same- tzn mialam takie jak Ty tez mi tak wlazily na siebie. a teraz juz nie wlaza. dora, elmex jest moim zdaniem przereklamowany. wracam do blend-a-med. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 No ja właśnie przeznaczyłam prezent-kasę na prawo jazdy na aparacik górny. Dolny ze \"swoich\" (których jeszcze nie mam:) ) rozłożyłam na raty. Ja właśnie w te wakacje zamierzam wylecieć do Anglii w celu zarobkowym... Jednak nie do końca jestem przekonana czy to wszystko wypali... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 yyy nie taki jak chcialam. bo chcialam focusa. a jest maly mercedes. bedzie focus i tak,no ale ten tez nie jest zły:) a moja labradorzyca ma cieczke i jej adorator do niej biegl i wpadl pod samochod:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 no - ja w tym roku tez jade prawdopodobnie:) fajnie tak jest poza....dalać fizycznie, az sie uczyc chce po powrocie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 *Dora*, taaaaa bardzo fajny :P Rotator nie służy do poszerzenia szczęki. On ma za zadanie zrotować moje szóstki. Czyli po 1. wciągnąć je na wyrostek w strone podniebienną, z którego złażą, a po 2. obrócić je wokół własnej osi. Jest przymocowany do pierścieni, które mam właśnie na szóstkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 3, 2007 Niefajny ten twoj drucik Cala :) wlasnie a co z reszta zebów np 5, tez bedziesz na nich nosic to cudo?? ja też dostałam prezent - pieniązki na prawo jazdy - niesety nie moge ich przeznaczyc na inny cel jak na razie ze wizyty u ortodonty płaci mi Uniwerek :P zobaczymy co bedzie pózniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala - szóstkę obrócić? Brrr, straszne :P A co? Masz ja na odwrót? Ciekawe czego ja się nasłucham od orto pojótrze :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 SUNSHINE23, no już jakoś w miarę funkcjonuję. Nauczyłam się i przyzwyczaiłam, powiedzmy. Jednak nadal nie jest mi fajnie mówić i jeść :o Ale daję radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 *Dora*, no właśnie to co napisała SUNSHINE. Jedna jedynka włazi na drugą, a na nią z kolei dwójka :) Ogólnie to tylko właśnie te siekacze sprawiają mi problem mimo, że nie są jakoś specjalnie powykrzywiane. Dużo osób pyta tak jak Ty: \"co Ty chcesz prostować?\" Ale ja mam lustro i ciągle widzę te niesforne siekacze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 Słońce, ale ty wtedy zły adres podałaś i nie dochodziło, napisałam to już kiedyś;] ok teraz jest inny to ci wyślę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 wysylaj ski, bo ja jestem pokrzywdzona teraz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala być może o tym pisałaś, ale co ty masz za aparat? taki śmiszny. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 Już już prawie robie \"mejlaślij\" ładuje się zalącznik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 wtedy podałaś auroa102...... więc się nie chciało wysłac, nie wiń mnie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 kamyk22, nie no z piątkami mam wszystko ok. Tylko od szóstek włącznie zaczyna się schodzenie z wyrostka w kierunku policzkowym. Rotator właśnie ma je przyciągnąć do siebie. Prawdopodobnie pod koniec leczenia będę miała zakładane pierścienie i nowy rotator na siódemkach, ale to są tylko takie moje przypuszczenia. O to muszę spytać we wtorek orto. Bo zastanawiają mnie też ósemki... Jak z nimi będzie? One leżą już za linią AH (granica podniebienia twardego i miekkiego), której przekroczenie wywołuje ulubione odruchy *Dory* :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 juuż wysłało sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala, ale masz cudo w buzi :) . Toto musi być strasznie niewygodne, pisałaś jak uczyłaś się jeść, już nie muszę sobie wyobrażać, prwie to widzę :) . Dobrze, że w końcu Ci zdjemą i zostanie sam aparat. A to już niedługo :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach