Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 *Dora*, :D Hehehe :D Obrócić, nie znaczy od razu obracać o 360 stopni :) U mnie trzeba ją obrócić minimalnie. Może o jakiś 1 stopień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 ski, to jest rotator i on też jest aparatem. Do tego będę miała zakładane dwa łuki stałego (już we wtorek jupiiii :) ). Czyli będę miała 3 aparaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala ja mysłałm ze ten ducik ma oddalic od siebie 6 a nie przyblizyc Jakby mi mieli załozyc takie cos na 8 to bym chyba migdałkami o to zahaczała :P ski ja też poposze o zdjecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 ...aż się boję co będzie z moją szczęką, jak ją naprostowć. Jak mam piatki za czwórkami :-( Jak je stamtąd wyciągnąć?????? Tam nawet nie da się zamka przykleić bo niewygodnie się do niej dostać :O Mamma Mija w poniedziałek bedzie wszystko jasne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 u mnie w szkole dziewczyna to ma i nie potrafi się wysłowić. Pluje na cały korytarz. Mam nadzieje, że nie jest tak z Tobą:* ;-) słońce i jak podoba się mój aparacik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 MalutkaMałaJa, i tu muszę pogrążyć siebie po raz kolejny. To cudo będę nosiła... (UWAGA) rok czasu!!! Czyli ok. 21 grudnia br. powinni mi to zdjąć :D Ja juz się z tego śmieję, ale na początku \"płakałam\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 kamyk22, no wlaśnie rotator ma przybliżyć do siebie te szóstki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 ski, no właśnie tak samo jest ze mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 A która z was ma adres klaudia123@wp.pl ?? narazie mam tylko 4 wasze foteczki od: Cala klaudia123@wp.pl aparatka1@op.pl MMJ a gdzie reszta?? ;-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 A Cala ty masz jeszcze wiek szkolny? student? czy??? bo nie pamiętam;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 Ze szkolnego wyroslam 2 lata temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 ski - ja Ci nie wysyłałam zdj.? To podaj adres.... Zapisujesz sie dio akcji \"Poznajmy sie\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 zapisuje! e imejlto to: mycha.jm@wp.pl z/w idem bo frytki:P aaaa ps dziś pierwszy raz dziś żułam gumę! nic trudnego! tzn 1 raz w aparacie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala, ale wydaje mi się, że mówiłaś o krótszym czasie noszenia tego cudeńka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 MalutkaMałaJa, nie to nie ja, niestety :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 AKCJA \"POKAŻMY SIĘ\" ************************************************ *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> kamyk22-84@o2.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni --> hiruni@o2.pl agaga23 --> hospod_m@eu.pl SUNSHINE23 --> aurora102@wp.pl Emma23 --> ewciaos4@wp.pl malutka22 --> jagodka69@buziaczek.pl Becia280 --> becia280@buziaczek.pl igna**aparatka --> igna_aparatka@o2.pl MalutkaMałaJa --> malutkamalaja@o2.pl Gosiaa24 --> gojusik@interia.pl Kewcia --> kewciaaaaaa@wp.pl io-io --> joannaio@life.pl venlaa --> venla@poczta.fm spinaczowa --> spinaczowa@tlen.pl meegi_ --> moowe@o2.pl X-MAN --> mefisto1980@gazeta.pl Ewdzia --> widewcia@wp.pl aparatka- --> aparatka1@op.pl agarra --> agarra@wp.pl ski --> mycha.jm@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 3, 2007 ski - wyslę jutro fotkę, bo teraz zmykam do kościoła na przykładanie świeczek do gardła :P a potem będę się kąpać, przyrządzać ciacho i robic pranie. Jeszcze musze znaleźć czas dla \"narzeczonego\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 ok Dora, jakoś wytrzymam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 dopiero powrocilam. zaraz ski obejrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 3, 2007 faaaajny.. jak zrobie juz foto aparatu to Ci wysle:) a na dol tez Ci zaloza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 tak bo mam krzywe i gł. na dół tylko że by mieć na dół to tak do 3 miechów musze mieć na górze:) och dzziex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Luty 3, 2007 helo dziewczynki, alllez sie tu dzieje. Ja tez poprosze wszystkie apatarkowe fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 3, 2007 aaaa tatonka to jest klaudia132... oo już rozumiem:) chcesz moją fotę? a raczej aparatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 tatonka, masz na imię Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Luty 3, 2007 Jasne dawaj. A ja to jak tak was slucham to mam wrazenie ze ja zakladalam aparat w jakichs archaicznych czasach. Mnie tam niewiele informowano co sie dzieje w mojej buzi i co jest mi zakladane i jaka wade mam albo nie mam. teraz nigdy w zyciu nie zdecydowalabym sie na ta sama ortodontke. U mnie tez ona przyjmowala 3 osoby na raz tzn. popatrzyla sie jednej do buzi powiedziala cos i zostawiala mnie astystentce. A moze to dlatego ze bylam tak malo klopotliwa pacjentka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Luty 3, 2007 Nie na imie mam Katarzyna a klaudia to stare dzieje z poczatkow mojej pasji internetem. daaawno temu sobie zalozylam ta skrzynke a na ircu jeszcze caly czas uzywam tego nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 3, 2007 Dziewczynki jeszcze dzien sie nie skończył a tu tyle do czytania:-), brawo:-), MMJ miło ze podobaja sie tobie moje duze krolikowate;-) zabki, ostatnio ortodontka mówi widzialas jak sie ładnie prostuje twój dół, brawo dla moich zabków posłuszne sie robia:-) Sunshine ja tez dzis sprzatałam, juz nic nie boli buzia po zabiegu i sie wziełam do roboty, koniec pieszczenia sie:-):-) Ski, szykuje sie para druciaczków?;-) Powodzenia z tym chłopaczkiem maluszku:-) MMJ masz kręcone włoski, super zawsze mi sie podobały:-), a dlaczego ja nie widziałam ich:-), widziałam tylko twoje zabki:-), Ski ty tez byś sie pokazała:-) Kociulinda, zycze Tobie powodzenia z Twoim Muzykiem-kocurem:-):-) Dora a ja dziś sałatke zrobiłam:-), tylko mój ukochany najedzony przyszedł i nie chcial nawet spróbować, ale zaraz go zmusze;-) Cala juz sprawdzam poczte:-):-), super ze zdrówko sie poprawiło:-) Agarra to prawda bardzo ładna z ciebie dziewczyna, moj chłopak tez tak powiedział:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 3, 2007 Ah, mys\\slałam, że mam imienniczkę :) Swoją drogą to bardzo ładne imię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala ładne masz zabeczki:-), dzielna z ciebie dziewczyna z takim drucikiem na podniebieniu:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 3, 2007 Cala a jak ty masz na imie:-), ja jestem Karolka-aparatka;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach