mała_Lenka 0 Napisano Marzec 12, 2007 niebieskie,błękitne lub czerwone,różowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 puudło:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Surprise Napisano Marzec 12, 2007 Zielone? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Marzec 12, 2007 żółte? fioletowe? turkusowe? brązowe? przeźroczyste? granatowe? echh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Marzec 12, 2007 Sunshine, żołte?? albo fioletowe albo jasne rózowe:-) A zrób zdjęcie i wyślij, zawsze to fajnie na kims zobaczyc nowe kolorki:-), ja Ci wysłałam moje:-) dwukolorowe:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Marzec 12, 2007 Sunshine a moze nie masz gumek;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Marzec 12, 2007 Wymyśliła konkurs i poszła sobie:-(, oj sunshine;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 jestem jestem... zielono zółte wiec wiosenno słoneczne... ktos zgadł oba kolory???:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Marzec 12, 2007 ja tylko żółty:P ech ale połowa nagrody do mnie!;] oby piffko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Surprise Napisano Marzec 12, 2007 Tak myślałam, że coś wiosennego :) ja powiedziałam, że zielone :) ale kolor żólty, to już koleżanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 SunSheine jak takie zestawieniw wyglada? ja mam 27 wizyte i juz musze myslec o nowych kolorach!:) ja mam fotki błekitu rozu i rozu z błekitem! jak ktos chce zobaczyc to słuze pomoca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 jak wyglada zestaw mój? wesoło:) jak kto chce obejrzec-dawac maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Surprise Napisano Marzec 12, 2007 flowerek7@o2.pl :) chętnie zobaczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 poza gumkami mozna zobaczyc moja zajebista szpare miedzy jedynkami ktora mnie drazni niepomiernie- bo przeciez ja mialam jedynki jedna na drugiej i zalozylam aparat zeby sie rozlazly ale nie az tak:/ juz nawet ladniejsze byly jak nalazily na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Marzec 12, 2007 Hej Sunshine ja poprosze o zdjatko, chce zobaczyc co to za "wyciag" masz przyczepiony do luku - chce wiezdiec co mnie czeka na przyszlosc :) Ja jeszce z kompletem zebów - chirurg narazie nie ma dla mnie terminu - cóz poczekam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 jesli ma ktos zdjecie aparatki zebow w aparacie- moje jedynki wygladaly podobnie 3 miesiace temu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Marzec 12, 2007 ten \"wyciag\" nie wyglada zle - troche jakby tasma klejaca :P :D :P A gumeczki super - mimo ze bede miec od 1do 3 przezroczyste zamki to chyba tez zazycze sobie jakis kolorek :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 Kamyku, na razie nie wyglada zle... ale jesli bedzie tak łatwo \"łapał\" kolorek jak ten co mialam zawsze z tyłu- to chyba nie bede paszczy otwierała wcale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 ja tez prosze o fotke! kewciaaaaaa.wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Marzec 12, 2007 Cześć Dziewczyny! Ja na chwilę tylko. Wpadłam zobaczyć co słychać. Sunshine, super zestaw kolorków :) . Tydzień zaczął koszmarnie, ale z drugiej lepszej strony, mój Chłopak ma tydzień urlopu i jest w domu :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 Kamyk a szpara tez fajna co?? bo pamietam ze mamy podobna wade:D wiec chyba tez masz jedynki naleźnięte jedna na drugą? lepsze takie niz taka szpara jak mam teraz nie??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 kewcia nie zamuliłaś z ilością \"a\" ? bo mi cos wyskakuje ze nie ma takiego adresu:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Marzec 12, 2007 Jak napisałas ze ta szpara jest zajebista to bylam przygotowana na inny widok :D a tej przerwy prawie nie widac mi jedynki nie zachodza na siebie za to wystaja jakies 2/3 mm przed szereg - jak u jakiegos gryzonia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 ja tam ja widze i czuje jak sobie przypomne ze jeszcze 4 miesiace temu nie dalo sie miedzy nie nawet nici wepchnac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Surprise Napisano Marzec 12, 2007 Dziękuję za zdjęcie :) bardzo fajnie to wygląda :) to chyba są zamki metalowe mini, prawda? Bo ja właśnie mam mieć mini i na zdjęciu wyglądają podobnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 tak, mini:) kolory wg mnie są takie sobie, lepsze niż mdły błękit ale chyba next time wezme pomaranczowe- tak sie na nie czaje jak czajnik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Marzec 12, 2007 A orto dokleila Ci ekstra zamki na 7 i 8 ?????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 na razie nie. powiedziała że na lato dopiero, bo one są upierdliwe i drapią i trzeba jak najdłuzej bez nich dawac rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 kewciaaaaaa@wp.pl chyba sie zgadzaja:) co porabiacie? ja przepisuje notatki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 kewcia- teraz gra. poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach