Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
*Dora*

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - KTO JESZCZE?

Polecane posty

Gość martaaa1102
Mi nie kazano jeść słonecznika, pić coli, gryzdz orzechów, rzuć gumy. ;) PORAżKA!

Gość ona94D
xxx_aparatka -> dzięki za odp;):)

martaaa1102 ->> o choleraaa. czyli wszystko to CO NAJLEPSZE :O :O :O :O jeszcze do tego mordokleje mmmm snikersy ;((((( Ale i tak nie dam za wygraną :D Najwyżej mi coś odpadnie :D

Gość martaaa1102
justka_pl Ty świrusku.. ;) Ja już tyle schudłam przez ten aparat, a co będzie później?- nie chce chudnąć już! :(

a wiecie ja czasem mam taką ochotę coś pogryść, hmm tak się w coś zatopić przednimi zębami mmm;). Ale dla mnie niekiedy czasem trudno ugryść w całości bułeczkę i trzeba ją kroić na małe kawałki a co dopiero innego:(. A jak tęsknie za batonami:( Aż sobie smaku narobiłam...

martaaa1102 ->> bOSZZ chyba rzeczywiście zeświruje :D Schudnąć? W sumie waże gdzieś z 50kg więc raczej nie powinnam chudnąć :D Ale nie zaszkodzi zrzucić kilka kilosów :D

roxien ->> jak sobie pomyśle to mi sie odechciewa tego wszystkiego :D "zatopić się" haha dobrze powiedziane :D :D No cóż... Bede skazana na "wagoniki" :D Jak mój prawie 2roczny siostrzeniec :D :D :D :D

Gość martaaa1102
justka_pl z czego Ty chcesz zrzucać kilogramy?:D ja waże też około 50, ale mam 1.78cm.wzrostu. Wyglądam jak szkielet.:/

Gość martaaa1102
justka_pl no oczywiście, że nie ma.:D

Oj tam Oj tam :D Zaraz zaczną ludzie zakładać aparaty po 1. Bo niby modnie a po 2. To że można schudnąć Hah :D Dobry chwyt reklamowy :D: D

Gość martaaa1102
Ej dobreee..:D Może zareklamujesz to jako pierwsza, co? ;)

Hahaha dobra :D 🌻 UWAGA! 🌻 UWAGA! 🌻 UWAGA! 🌻 UWAGA! 🌻 UWAGA! 🌻 Oto PrzedsTawiam PaŃstWu wSPAnIAłą, NiezAwodną i wOgóle WoGóle na MaXa sKUTEczną metOdę na ZgubIenie NiePOtrzEBnYch KiLogrAmóW!!! JuŻ dziŚ ZadzWoń do OrtodoNty i uMów siĘ na pIERwsza Wizytę u OrtoDonty! pRZyRZĄD O BArdzo sKąPLIKOwANEj nazwie "Aparat orTOdontyCZny" to Nowe Cudo na DzisIejszYM RYnKU :D poZa tym pOchOdzi on z NajnOWSzEj koLekcji biŻuterii znaneJ FirMY ZAgraniCznej "METalik" :D ! JuŻ dziś MożESZ mieĆ to CuDo ZA Tak niewieLE!!! cENA WIdoczna W rOGU Ekranu! EfEKTY Widać Już Nawet Po KILku DNIach!!! Sprawdź i Sam sie Przekonajjjjjj !! Telezakupy Mango R :D

witam wszystkich, ale się tu strasznie rozpisaliście...uuu.... miałam co czytać :P a nie było mnie nie całą dobę ...? mogę się pochwalić, że POJUTRZE zakładam aparacik :D ale.... muszę też powiedzieć, że dopadł mnie stresior :| boję się tego czy będę dobrze wygdlądać z tym cudeńkiem na zębach... Bo jak nie?? 2 lata bez usmiechania się :( albo nie wiem co....:( strasznie się tym przejmuje.. wiecie jak to jest długo się czeka i nie może doczekać a jak już się ten dzionek zbliża to - upsss :| :( kurcze... nie wiem co myśleć...

justka_pl - bardzo fajna reklama hehe miszt - na pewno bedziesz super wygladac !!! nie ma innej opcji. dziewczyny z aparacikiem (i chlopaki rowniez) to taka gorna pulka. chlopaki beda leciec na ciebie bo beda wiedziec ze w przyszlosci chcesz slicznie wygladac, ze dbasz o higiene jamy ustnej. ci co ci beda dokuczac to jak zdejmiesz aparacik to im szczena opadnie jak zabacza twoje sliczne, proste ząbki ;) Pozdrawiam

ale się rozpisaliście nie nadążam za Wami ale fajnie temat kwitnie pozdrawiam wszystkich :D

Gość justys93_XD
Hej.:) Mam pytanko.. Czy jest tutaj ktoś może kto nie ma pierścieni.? Bo ja chyba nie mam. Mam tylko zamki poprzyklejane a czegoś takiego nie:( Mam te moje druciki od miesiąca. Wcześniej miałam gumki przezroczyste ale... Wrr nigdy więcej chyba. Teraz jasno różoffe.xD są śliczne:) A ząbki sie już prostują ładnie:) A i byłam wczoraj na pierwszej wizycie kontrolnej i powiedziała mi ze nastepna dopiero we wrześniu... A sierpień? ;(

justys93_XD --> zapewne masz rurki, takie jak ja bede miała (już pojutrze) to jest przyklejone jak zamek tylko jest taka rurka, w którą się wkłada drucik i zagina :) jest dużo lepsza niż pierścień, bo łatwiej się czyści ząbki i nic tam nie zostaję (czyt. resztki jedzonka), a poza tym dziwi mnie jak możesz mieć aparat miesiąc i nie wiedzieć takiej rzeczy....??? orto Ci nie mówił jaki będzie plan leczenia i co będzie Ci robił z jakich materiałów itp??? czy nie słuchałaś.... przyznaj :P

Gość justys93_XD
miszt- A no takie cuś to mam.xDD dziekuje;* nic nie mówił. poszłam na 1 wizyte, zrobiłam zdjecie, na drugiej wyciski i odrazu zakładałam aparat.xDD szybko poszło:)

rozumiem, ale czemu nic Ci nie powiedział ??? ja bym nie dala sobie zalożyć nic o czym bym nie była poinformowana... :/

justka_pl --->wymiatasz zajebiaszcza reklama po prostu. Jeszcze trzeba z tym do tv i wszyscy będę chcieli mieć takie cudo:)

Gość justys93_XD
a tak wogóle to jaki bierzesz kolorek gumeczek.? ;)

Gość justys93_XD
miszt--> hyh w sumie sama nie wiem... W sumie to dużo o tym czytałam i wogóle.. A poza tym... i tak bym pewnie nie zrozumiała;P:P

Gość justys93_XD
miszt--> hyh w sumie sama nie wiem... W sumie to dużo o tym czytałam i wogóle.. A poza tym... i tak bym pewnie nie zrozumiała;P:P

Gość justys93_XD
miszt---> no własnie w sumie to nie wiem;P Ale trudno... Pewnie i tak bym nie zrozumiała tego ortodontyckiego języka;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się