Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Spoko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dydusia kiedy masz urodzinki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 oj 27 . kwietnia a ciom ? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 bo piszesz ze masz 14,5 lat a ja wlasnie we wrzesniu koncze 15 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Achaś :P nio mi jakoś tak to pół wychodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 madzia14102 ---> którego września.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 ano 10.09 hehe a ty justys??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 ciekawe co dostane na urodzinki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dla mnie aparat ortodontyczny bedzie prezentem i to wieeelkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Dziewuuuchy :P mam zdjęcia :P tylko musze je troszki przerobić i już Wam wysyłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 oki to ja i justka czekamy z niecierpliwoscia...jak wyslesz powiadom nas na forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Spoczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Dydusia jak chcesz popisac cos o aparaciku to pisz na 4150382 - moj nr GG ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 OKi :) wysłane :) a teraz czekam na komentarz :) a ty masz jakieś focie ....? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dydusia bardzo mi sie podobaja te zdjecia z aparacikiem i wiesz jak bede juz go miec to tez wybiore ten mix zolto-zielony bo to super wyglada...dzieki za maila ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Spoczko ;) i dzx za słówka otuchy bo już myślałam że jest nie bardzo ten kolorek ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a Madzia a masz może fotke albo grono....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Ja chyba też się na nie zdecyduje hihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 mialam fotki na fotka.pl i nasza-klasa.pl ale usunelam... a swoja droga to do twarzy ci w aparaciku i te kolory tak dodaja ci uroku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 hehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 to dziewczyny o czym gadamy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 To może jeszcze jak by ktoś chciał taką kombinacje gumek to fotka : http://www.instantgallery.pl/galerie/3149/moj+aparacik+/0.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 madzia14102 --->> DZX ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 nie ma za co ;) ;) ;) ja sobie wlasnie czytam info ze stronki http://www.dobryortodonta.pl/ o aparatach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a ja spadam :D popisze później pa słońca :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 pa kochana ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 ktoś się pytał kiedy dodam zdjęcia:D ano dodam jak mi założą aparacik:D a to już po jutrze;) aaa:D muszę się pochwalić 28.08 mam urodzinki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 to juz niedlugo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Filip jak tam gumki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 gumki hmmm no bolą;/ ale nie tak bardzo:D dam radę;) nie jest źle:D zjadłem normalnie wszytsko, więc nie ma problemu:) właśnie się szykuję na dyskę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach