Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diablica_k

szampon koloryzujący

Polecane posty

w lipcu zmieniłam kolor włosów szamponem koloryzującym, tylko pytanie-jak się go pozbyć?kolor trzyma po dziś dzień, mam już odrosty,a szmponetka wogle nie chwyta mych włosów, a nie kcę farbować włosów, gdy tylko pojawią się odrosty.mój naturalny kolor to ciemny blond,a zmieniłam na ciemną czekoladę.nie powiem, dobrze mi w tym kolorze,ale nie kcę mieć życia podporządkowanego odrostom i farbom;/

Gość używłaś szamponu Palette
?

Gość używałaś szamponu Palette
no niestety ma i musisz uzbroić się w cierpliwość, poczekać aż włosy odrosną, bo ten kolor nie zejdzie

Gość szampony koloryzujące
z pallete się nie zmywją:-oSą trwale jak faba i pojawiają się odrosty jak przy farbie:-oTeż kiedys zastoswalam szmp.kol.ciemna czekolada z pallete i kolor tzymal sie baaaaardzo dlugo,jak po farbie,pozaostaje Ci tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac az wlos odrosna w naturalnym kolorze.

ogolnie szampony te do 20 zmyc sie nie zmywaja, ja tam sie z tego ciesze bo nie musze uzywac smierdzacej farby a efekt jest taki sam. No ale mozesz zawsze zafarbowac na swoj naturalny kolor, wtedy nie bedzie widac odrostow