Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę dzieci

Dlaczego nie chcę mieć dzieci

Polecane posty

Gość to ileż
antygzub -brdzo celna uwaga. To głównie oni obrzucają błotem całą resztę. Dlatego poiszę o tolerancji. Bardoz im tego brakuje. Nie wiem skąd w tych osobach tyle jadu i NIENAWIŚCI do innych ludzi...nic dodać nic ująć... :O:O sami dobrzy i o wyższej uczuciowości ludzie.. :O:O:O

Tomek, dziecko zaplodnione to sprawa dla prokuratora.... :P pozdrawiam tolerancyjnych po jednej i po drugiej stronie!

Gość ja jeszcze dorzucę
Antygzub ---> staram się nie szufladkować. Ale obsetwacja i doświadczenie życiowe wyrobiły we mnie pewną opinię na ten temat. A wpisy na forum tylko ją potwierdzają niestety (to nie pierwszy taki temat).

Tomek, nie każde dziecko powinno się urodzić. Kazałbyś zgwałconej dziewczynie urodzić dziecko? Kazałbyś matce, która ma raka urodzić dziecko mimo, że to ją zabije? kazałbyś kobiecie urodzić dziecko z porażeniem mózgowym? Odpowiedz, a wszystko stanie się jasne.

Amant , od wczoraj mam Cię na oku.Pisz tak dalej , a znowu pożegnasz się z czarnym nickiem. Do wszystkich- trochę kultury w dyskusji.

Gość Aman sio
Mo-derro. Antygzuba też trzeba wyrzucić!!

Jesteś pusta jak wydmuszka ja jeszcze dorzuce----na szczescie wyniki maturalne sa dalekie od potwierdzenia tej opinii wiec nie bede sie nia przejmowac.

Gość hej hej .....
amancie skoncentruj sie n tym co potrafisz najlepiej...wyszukiwaniem zony na kaffe:O moze cos ci sie trafi?.....a moze nie?:( frustracie kafeteryjny ty dzieci miec nie bedziesz na 100% wiesz czemu? bo do tanga trzeba dwojga🖐️

a z tego co widze wyrzucac chce sie tych \'niepoptrawnych politycznie\'

Gość ja jeszcze dorzucę
"ja jeszcze dorzuce----na szczescie wyniki maturalne sa dalekie od potwierdzenia tej opinii wiec nie bede sie nia przejmowac." Yyyy? Że co? :D A co mają zdolności intelektualne do pustoty wewnętrznej? Aleś się popisała, moja panno! :D Niezłe, naprawdę. :) Nawiasem mówiąc, czym Ty się chcesz pochwalić? Maturą?! :D

Gość Aman sio
Mo-derro, a nie można antygzuba wy..... za caloksztalt twórczości>?

ja jeszcze dorzuce-----to bylo w kontekscie Twojego stwiedzenia: Twój język - dno. Twoja argumentacja - dno. o ile wiem to szkola ksztalci te umiejetnosci; rzeczywiscie matura to nie jest wielkie osiagniecie, ale ze wzgledu na moj mlody wiek jeszcze nie moge sie wykazac innym.

Gość RATUNKU NA POMOC
JA nie chce tego bachora!!! -ratunku, przez tego bachora strace figure! :( -ratunku,przez tego bachora bede miala rozstepy! :( -ratunku, bede musiala przy nim rozne obrzydliswa robic! :( -ratunku,bede musiala do bachora w nocy wstawac! :( Jestem kobieta inteligentna, wyksztalcona, pelna pasji. Do tego jestem pelna ciepla i milosci. Poznam mezczyzne, ktory tak jak ja, nie cierpi wstretnych bachorow.

Gość pppp
"Do tego jestem pelna ciepla i milosci." owocem milosci jest dziecko, ktorego nie chcesz. Wiec o jakiej milosci piszesz?

Gość hej hej .....
znam osobiscie dziewczyne ktora przedstawila mi takie same (doslownie) powody....jest maskotka akademika:O ale....co do twoich punktow nie bede juz sie rozpisywal;) puenta jest najlepsza:classic_cool: 'Jestem kobieta inteligentna, wyksztalcona, pelna pasji." - nikogo nie oszukasz :classic_cool: jestes plytka pannica bez zadnych perspektyw w zyciu, z ta inteligencja swoja to troche nie trafilas;), pelna pasji...z tego co napisalas to chyba do facetow....(figura, rozstepy, uroda) reasumujac...jestes zwykla niedorobiona dziewczynka z przerosnietym "ego" ignor ode mnie beznadziejna panno🖐️

Gość RATUNKU NA POMOC
pppp >>> no jak to jakiej??? O Wielkiej Milosci...do Siebie :) piekne, nieprawdaz?

Gość ja jeszcze dorzucę
RATUNKU NA POMOC ---> Ktoś tu Cię nie zrozumiał, ale ja wyczuwam sarkazm. :) Masz 100% racji, tak można ironicznie streścić wypowiedzi tych kobiet, tak to właśnie wygląda.

Gość hej hej .....
---->Amant Wszech Czasów ano tak:( to ja przepraszam:classic_cool: raczej sie nie pomylilem, a Tobie radze uwazac, mozesz sie niechcacy zalapac na "niespodzianke" od niej....:D

Gość RATUNKU NA POMOC
jedna osobka zalapala... :)

Gość hej hej .....
^%#$^%#^# ano jedna bo siedze w tym temacie od samego poczatku i juz powoli nie wyrabiam:classic_cool: heh...glupio mi jak skur....yn :O chyba sobie dam troche luzu i wskocze na tv wpadne pozniej....jescze raz przepraszam;)

Gość pppp
RATUNKU NA POMOC pppp >>> no jak to jakiej??? O Wielkiej Milosci...do Siebie piekne, nieprawdaz?" ze tez nie wyczulem ironii :D