Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikebana

Znak. Po 4 miesiącach milczenia..

Polecane posty

Gość ikebana

Facet po 4 miesiącach milczenia przysłał mi maila. Były w nim smieszne zdjęcia z netu takie na poprawienie humoru. To on ze mna zerwał. a teraz ten mail. Szuka kontaktu..? Czy raczej bedzie sie starał to zrobic..? Na co mam sie przygotowac? jak sadzicie?

Gość ikebana
prosze, potrzebuję jakiegos komkentarza..

Gość zmęczona
Wysłał tylko do Ciebie czy do więcej osób? Nie demonizuj, moim zdaniem.

Gość ikebana
wysłał nie tylko mi. czy mogł się pomylić?

Myśle że albo wysłał do Ciebie bo wybrał opcje wyślij do wszystkich lub faktycznie ,,bada teren\" zanim będzie szukał kontaktu.

Gość zmęczona
Wygląda na to, że przechodzi do zwykłej znajomości z Tobą.

Gość ikebana
Skoro nie chcial sie już do mnie odzywac, na pewno starannie by mnie odfiltrował z opcji wyslij do wszystkich... tak myśle. badanie terenu poprzez wysyłanie smiesznych fotek,..? nie rozumiem.

Moim zdaniem wyslal Ci bez konkretnego celu, ja tez czesto wysylam cos bylym, albo pisze im smsy.

Gość ikebana
acha.. no cóz.. Zdziwiłąm się bo gdy się rozstawaliśmy była umowa że zrwyamy wszelki kontakt. I tak było. do wczoraj, gdy otworzyłam skrzynke..

Gość ikebana
niestety, nie zapomniałam o nim, ale nie odzywałam się tak jak ustalilismy. Zreszta widziałam że się z kimś spotykał przez ten czas...

Gość bon apettiit
oczywiście, że jej zależy;)- gdyby tak nie było, nie przejmowała by sie mailem, nie zakładałaby topiku... może facet tęskni? może żałuje? może chce wrócić? może chce sie zaprzyjaźnić? może głupio mu milczeć po tym, co było? to zależy...od tego ile czasu ze sobą byliście, czy był to poważny zwiazek, czy kochał, w jakich okolicznościach zerwaliście... napisz coś więcej, a na pewno pomoge:D

Gość ikebana
sytuacja skomplikowana. facet dużo młodszy. Byliśmy razem 7 miesięcy. On miał dziewczynę ale nie układało się im.. Potem zerwaliś my w burzliwych okoliczniościach, on chciał zebysmy utrzymywali kontakt, ale stanowczo odmówiłam. Coś jeszcze? Acha, wrócił do swojej dziewczyny.

Gość bon apettiit
widzisz, targały tobą emocje, powiedziałaś "nie uczymujmy kontaktu"-ale czy na prawde tego chciałaś? wiesz, myśle, że mimo, iż chłopak jest młodszy ma więcej dojrzałości od ciebie...odezwał sie, bo przecież głupiobyłoby udawać, że sie nie znacie, po czasie spędzonym razem... Z GRZECZNOŚCI, powinnaś odpowiedzieć mu na maila- może to być "dzieki arek/tomek/michał", " ;) " lub rówie śmieszna wiadomość... wydaje mi sie, że zrywanie w burzliwych okolicznościach wyrządza wiele krzywd... dawno to było?

Gość bon apettiit
upsss oczywiście NIE UTRZYMUJMY zamiast "uczymujmy" boże, chyba jestem zmęczona:|

Gość ikebana
to było 4 miesiące temu.. przejęłam się tym głupim mailem, niepotrzebnie sobie robie wode z mózgu chyba.. bez sensu..

Gość ikebana
zreszta gdy odchodził powiedzał że mnie nie kocha... Chyba zbyt łatwo o tym zapominam. Nie odezwe sie.

Gość .....bnbvnvbb
nie martw się, ja jestem w podobnej sytuacji. tylko nie 4 miesiące a rok...

Gość ikebana
porozmawiajcie ze mną kobiety, błagam..

Gość bon apettiit
po jednym liście trudno cokolwiek wnioskować... powinnaś mu odpisać, przez grzeczność, ale także przez..ciekawość.. dziewczyno, żebyś sobie nie zarzuciła, że coś zmarnowałaś! ja jestem ze swoim mężem, tylko dlatego, że po ponad półtorarocznym milczeniu ja wyciągnełam ręke, wysyłając mu kartke na święta! a byłam zaręczona z innym... mój kochany jest strasznie dumny, i ambitny-wiem, że sam by tego nie zrobił, dlatego odezwałam sie..i nie żałuje! a ty? jesteś w o niebo lepszej sytuacji, bo on pierwszy sie odezwał, ODPOWIEDZ MU, bo do stracenia nic nie masz! a może bedzie okazja, zeby sobie wyjasnic nieporozumnienia skoro o nim myslisz- masz szanse..co z nia zrobisz zalezy od ciebie

Gość bon apettiit
"nie odezwe sie"- wyjdziesz na niedojrzałego chama...

Gość ikebana
ale może on jest z ta dziewczyną cały czas??? tego nie wiem bo nie mielismy kontaktu tak długo! w 3 tygodnie po naszym zerwaniu widzialam ich razem, wiec stwierdzilam ze sprawa przesadzona.. poza tym on naprawde jest duzo mlodszy..11 lat.

Gość ikebana
zreszta glupawe zdjęcia chyba nie zobowiązuja mnie do jakiejs odpowiedzi..? Gdyby cos napisał to co innego..

Gość .....bnbvnvbb
a ile masz lat?

Gość ikebana
32.

Gość .....bnbvnvbb
hmm za dużo masz lat żeby się przejmować mailem:) ale odpowiedz na niego... co Ci szkodzi? chociażby z grzeczności...

Gość ikebana
powedział że nie kocha. mam wystarczajaco duzo lat żeby brac na powaznie takie wyznania. Było nam dobrze razem, za dobrze nawet.. Zapomnialam dla niego o wszystkim... Nie odezwe sie bo on to odczyta jako znak..

Gość bon apettiit
skoro nie chcesz... skoro na prawde chcesz o nim zapomnieć- OK... a to, ze widziałaś ich razem pare miesiecy temu-o niczym nie świadczy... pomyśl raczej, o tym, że jeśli nie odpiszesz, a bedziesz mijała go na ulicy- co zrobisz? zdjecia głupawe, czy niegłupawe- zrobił krok i to jest ważne.. odeślij mu równie głupawe zdjecia

Gość ikebana
a moze udam głupia i napisze zeby uwazal jak wysyła maile z opcja dla wszystkich, bo omyłkowo mi zaśmiecił skrzynke..? :0)

Gość bon apettiit
dziewczyno, zacznij żyć! nie zamartwiaj sie "pomyśli tak" "pomyśli siak" "jest z nią" "nie jest z nią" ŻYJ! idź na żywioł, wyślij mu jakiś smieszny komiks, a co? nie analizuj, nie martw sie- bo ci życie przeleci przez palce