Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogjeeeee

Pomóżcie wybrać pierścionek!

Polecane posty

Gość Mnie sie podobaja obydwa
wiec chyba nie doradze :(

Gość Mnie sie podobaja obydwa
Ale raczej ten z 1 oczkiem ;-)

Gość Ja doradze
Hmm, zdecydowanie ten pierwszy: skromniejszy ale z wieksza klasa:)

Gość Ashley_25
Jezeli juz to nr jeden. Osobiscie preferuje biale zloto i nie lubie oczek ale to kwestia gustu...dlatego stawiam na pierwszy.

Gość ten drugi nie wiem czemu
moze to zdjecie ale ten pierwszy wyglada jakby tym oczkiem mialo sie komus oko wydłubac ;) ten drugi dzieki malym oczkom "towarzyszacym" wyglada delikatnie i uroczo :)

jezeli miedzy tymi dwoma to moim zdaniem pierwszy z 1 oczkiem, ale zalezy od gustu twojej wybranki, jezeli jest tradycjonalistka i ma w sobie sporo skromnosci to 1, jezeli lubi swiecic, i nosi sporo bizuteri to drugi.

Gość *platfus*
Numer jeden jest ładniejszy. Chociaż mi bardziej podoba się białe złoto...

Gość bez przesady ten drugi nie jes
wcale taki "wypasiony" :O dwa male oczka obok troszke wiekszego swiadcza tylko o klasie zaloze sie ze w rzeczywistosci ledwo co te oczka widac, pamietajcie ze to sa zdjecia, a lepiej zdecydowanie wyglada ten drugi niz pierwszy gdzie te oczko tak brzydko odstaje :O

Gość ten pierwszy kojarzy sie
z chwaleniem :O wystające oczko jakby mialo wolac: patrz na mnie jaki jestem ladny :O a ładny nie jest :O

Gość rgegeg
pierwszy jest ladny drugi brzydki

tak szczerze to mi sie ten najbardziej podoba tak prywatnie :) http://izloto.com/webupdate/img/biz_brylant/pier/bd/d_1042_3_5_p_br.jpg ale widzialam ze ty prefereujesz inny styl wiec jezeli jedno oczko to moze cos mniej wystajacego zeby nie zaczepiala nim o wszystko np: http://izloto.com/webupdate/img/biz_brylant/pier/bd/d_1965_1_9_p_br.jpg wiem ze wlozyles sporo pracy w wybor ograniczajac sie do dwoch wiec nie mieszam juz w glowie :) pozdrawiam

Gość kafkaa
oczywiście pierwszy ładniejszy.Gapci drugi pierścionek też super.

Gość z tą skromnościa to rozwalacie
pierścionki po 4 tys. najmarniej, jeden chyba nawet widziałem ostatnio za 6 tyszł na izloto.com, a wy, ze skromny:o Kurde, nie przesadzajcie:o

wlasnie znalazlam cene z ciekawosci :) pierwszy proponowany 3890zl drugi 5555zł wymieklam :)

Gość Strasznie kiczowaty
ten Twój wybór.. Gapcia podała Ci naprawde fajny pierscionek :)

Gość ZADEN.........

Gość Strasznie kiczowaty
no jest dużo piekniejszy :) i z klasą :) a nie taki kolos, co to bardziej bedzie przeszkadzał :P

dzieki :) ale nawet nie wiedzialam ze gapcia ma taki kosztowny gust zawsze myslalam ze jestem skromna dziewczyna :) ale jezeli mowimy o cenie to fason mozna wybrac a cena zalezy i tak od wielkosci brylancika :) http://www.jubiler.com.pl/sklep/s/6,,,31?PHPSESSID=1e1c6f65d443b549d440110495423643 az sie rozmarzylam, ciekawe kiedy moj misiek sie zdecyduje hmm...

Gość Strasznie kiczowaty
Gapcia :) ja juz po zareczynach od 1,5 roku, ale piersionek mam bardzo podobny do tego co wybrałas, tylko ze białe złoto przeplata się z zółtym:) Teraz nie ma problemu z obrączka :) pasuje kazda, pozdrawiam

Gość mi się żaden nie podoba
bo nie lubię takich wystających i mocno sterczących oczek. Później zawadzają o ubrania a już o ubraniu rajstop w nim nie ma mowy. Lubię pierścionki malutkie i skromne ale z nie wystającym oczkiem.

Gość a taki na przykład....
albo taki: http://www.wec.com.pl/repository/products/Bizuteria%20z%20brylantami/Pierscionki/_Pierscionek%20z%20Kolekcji%20Gorecki%20GP4039%20zolte%20zloto%20016%20kr%20IP1/GP-4039z_2.jpg ale z tego, co wiem, to mojej dziewczynie wystjące oczka nie pszeszkadzają w niczym:)

Gość a taki na przykład....
No dobra, a co sądzicie o takim: http://www.diamonds.com/ProductImages/Detail/2353.jpg Tylko musi być z żółtego złota, bo moja dziewczyna woli takie, lepiej w nim wygląda. Jest ruda i srebro i białe złoto nie bardzo do niej pasują.

Gość krima
ten drugi