Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bóg nie rozdziela równo

Uroda to nie wszystko ?

Polecane posty

Gość
Pal sześć urodę, grunt żeby nie być w obiektywnym sensie brzydkim/ą. Wtedy nawet super osobowość nie pomoże. Prawda ta dotyczy jednak w większym stopniu koiet niż mężczyzn...

Zartuje sobie ... ;-) a tutaj na forum 90% tematow to marudzenie ... badz powtarzanie rzeczy jasnych i zrozumialych ... tylko nie wiem po co ?

Gość jolaaaaaaaa
Aga ja czasami mysle ze mam w domu modela a nie normalnego faceta rano jak wychodzi do pracy to w lazience spedza 30min bo wlaski musi ulozyc ogolic sie nie modne ciuchy perfumiki kremiki kutwa sama nie wiem co jeszcze.......... Ale juz sie do tego przyzwyczailam chce ladnie wygladaci dobrze sie czuc i ciesze sie ze o siebie dba ale troche przesadza :D

Gość jolaaaaaaaa
a po ogolic sie te NIE to nie wiem skad sie wzielo

Gość jolaaaaaaaa
Tomek ....roche brzydko napisze gowno prawda.............. piszesz ze jak sie nie jest brzydkim to sie nie marudzi na przykladzie mojej kolezanki z pracy...naprawde sliczna dziewczyna ale zajebiscie pusta........codziennie slysze takie teksty...o cholera cos mi sie zrobilo tutaj na czole kurcze musze do kosmetyczki bo jk ja sie pokaze mojemu facetowi albo kurcze wiesz jolu uzywam te dobre kremy na celulit i znowu mi sie pokazal mam az dwie dziurki na udzie mowie ci tragedia....................... Wytrzymaj z taka dziwie sie jej facetowi ze jeszcze z nia jest....Ja tam ma celulitek ale mi sie podoba i dobrze mi z nim po co mam narzekac nie mam wazniejszych problemow niz narzekanie na temat urody

Gość Tomek przepraszam
nie widzialam cie na oczy i nie wiem jakwygladasz ,ale postyna forum miewasz zupelnie nie w moim stylu, nawt jakbys najpiekniejszy, to bym na ciebie nie poleciala. To chyba nie nie w urodzie rzecz. Po prostu trzeba byc w czyims typie - i to głownie w sferze psychicznej.

Tomek to taki forumowy maruda... Tak jak Amant robi za klauna... Wypracowali styl i sie go trzymaja :-) nie Tomus ? Nie wiem jak ze Stanczykiem nie obserwowalem jego postow.

Gość jolaaaaaaaa
SZubrawiec hahaha rozbawiles mnie tym klaunem hahaha

Gość mentolowa guma
Tomek, a moze bys tak okleil sie od kafeterii i poszedl pobiegac albo na silownie? Zaraz wyladniejesz a ile kobiet mozna spotkac...

Gość jolaaaaaaaa
Tomek ryj to ma swinia a czlowiek ma twarz....

Pewnie pare by sie takich znalazlo co powiedzialy a ten Tomek tak mi sie podoba a on nawet na mnie nie spojrzy...gapi sie tylko jak sroka w kosc na ta blond pieknosc Mirande... ;)

Gość mentolowa guma
dzis nie, mam zakwasy po wtorkowym treningu :P

Gość mentolowa guma
jazz dance :)

Gość no wiec mowie ci Tomek
ze twoj [poczatek na kafe to nie uroda tylko slowo. Na mnie nie zadziałalo. Lubie facetow zdecydowanych, nie myslacych o swojej powierzchownosci, z ambicjami - zawodowymi, naukowymi , z jakąs pasją Facet musi miec sile wewnetrzna, ( wtedy jest oparciem), robic swoje i nie rozdzierac szat z byle powodu.Ma miec blysk w oku. Przynajmniej dla mnie. A brzydali lubie, byle nie marudzili,zwłaszcza nad sobą, bo to u faceta tragedia.

Gość mentolowa guma
Tomusiowi chlopcy juz sie znudzili, teraz przymierza sie do kobiet

Gość mentolowa guma
taki taniec wspolczesny, elementy baletu, uwielbiam :) a Ty co trenujesz?

Gość ciziazdoktorem
przestancie z niego zartować - on nie ma poczucia humoru :o Tomek, ja nie wierzę, ze Ty istniejesz - takiego marudy nie spotkałam w zyciu? Z czego Ty zyjesz, ze tu ciagle siedzisz?

Gość nie ujwanię czarnego
uroda to nie wszystko. parę lat temu uważałam się za idealną, wpatrzona w siebie, myślałam, że wszystko potrafię osiągnąć i zdobyć. cóż z tego, jak ludzie kilka razy nos mi utarły. pokazały, że uroda to tylko połowa sukcesu. pozostałe to charakter. piękność utrzyma przy sobie życzliwośc przez 5 minut, dopóki się nie odezwie (nie mówię o głupocie, ale zadufaniu w sobie). dzisiaj jestem inną osobą. wiem, że jestem ładna, ale wiem też że to nie daje mi przepustki do sukcesu. 🖐️