clint eastwood 0 Napisano Listopad 2, 2006 tak sobie ostatnio myslalam czy grzybica ma moze jakis wplyw na plodnosc, no nie wiem ze np. nie dochodzi do owulacji itp. blagam nie wysmiewac mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uupupupupupupppppppp Napisano Listopad 2, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuku.ruku Napisano Listopad 22, 2006 no wlasnie...tez sie zastanawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosia_007 0 Napisano Listopad 22, 2006 przyłanczam sie do pytania, tylko że mi chodzi o stan zapalny i nadżerkę :( czy szanse kobiety na zajście w ciążę są mniejsze i czy jest zwiększone ryzyko poronienia ??? myślę tu o szansach kobiety, ktora leczy te wszystkie dolegliwości, a nie o takiej ktora lekceważy je i mimo wszystko próbuje zajść w ciążę. Jeśli chodzi o grzybice to wiem tylko że w ciąży należy ją leczyć, poniewa ż istnienie ryzyko zarażenia dzidziusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach