Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonaSSSS

dlaczego nie uprawiamy seksu oralnego?

Polecane posty

Gość IlonaSSSS

hej! Spotykam sie z chlopakiem ponad 2 miesiace.. Widzimy sie raz na tydzien, czasami raz na poltora tygodnia. Zastanawiam sie dlaczego podczas gry wstepnej nie uprawiamy seksu oralnego? czy to dlatego ze ja tego nie inicjuje i nie robie mu laski? Jak myslicie? ..hmm.. A moze on nie lubi tego robic? moze nie traktuje mnie powaznie, tylko jak panienke ktora mozna zerznac od tylu i pocalowac na dobranoc? ;/

Gość jolaaaaaaaa
jak bedziecie nastepnym razem sie widziec powiedz mu ladnie zepczac do ucha ++ona Skarbie jest za suchutka i chetnie chce zapoznac sie z twoim jezyczkiem++ moze to mu pomoze...

Gość IlonaSSSS
dzieki Jolaaaaaa :) skorzystam z porady przy najblizszej okazji.

Gość Walery
Jolaaaaa normalnie po tym co powiedziałas to ............ hmmmm stoi mi jak dąb:P coś Ty narobiła ale juz mi to naprawic

hehe mówisz ze jestes z chłopakiem 2 miesiace i spotykacie sie raz na tydzien .... i twoim zdaniem on kochajac sie z toba ma cie traktowac jako poważna dziewczyne a nie panienke do towarzystwa? hahaha

Gość IlonaSSSS
zastanawiam sie tylko dlaczego tak jest... Czy to mozliwe ze facet ktory ma 30 latek..ktory jest niezwykle atrakcyjny, wygadany, wyksztalcony, swietnie ubrany, zadbany, itd. byl takim "tradycjonalista" w kwestiach lozkowych? A moze to jest tak ze przez jego lozko przeszlo juz wiele kobiet (moze nawet nie jestem jedyna w tym momencie..niestety jeszcze tego nie wiem;/) i ze wzgledow higienicznych/ zdrowotnych, itd. nie bawi sie w cos takiego? Anal jak najbardziej, a oralu jeszcze nie bylo ;/

Piepszone zdziry do pracy sie zabieszcie a nie pieprzyć trzy po trzy

Gość IlonaSSSS
Martinella, myslisz ze nie traktuje mnie powaznie? Prawi caly czas nie ma go w Polsce.. duzo pracuje.. tak mowi .. Tez zaczynam sie zastanawiac nad tym jego postepowaniem :( ..i robie mi sie coraz smutniej. Zaczynam dostrzegac ze sie mna chyba bawi :( smutno mi.

wydaje mi sie ze on naprawde ma cie jako dziewczyne do towarzystwa tyko:( ty naiwna i zakochana on cie poprostu wykorzystuje..... prawi komplementy i wogóle a załoze sie ze pragnie tylko rozładowac swe sexualne popendy.... cos w stylu sponsora lecz w twoim przypadku nie musi płacic i jest mu z tym wygodnie... moze sie myle ale tak uwazam.... typowy biznesmen

Gość jolaaaaaaaa
MARTINELA ja ze swoim facetem juz pierwsze spotkanie zaliczylismy seksikiem i jakos jestesmy ze soba prawie rok to jest chemia tu nie poradzisz.... junken czy jak ci tam ale ty idiota jestes Walery naprawiam(lodzik)hahaha:P:P:p

to moze przejmnij ty inicjatywe i nie czekaj az on ci da propozycje zrobienia lodzika albo zaproponuj 69:)

to moze przejmnij ty inicjatywe i nie czekaj az on ci da propozycje zrobienia lodzika albo zaproponuj 69:)

Gość jolaaaaaaaa
juken z dwoma kropkami i love ju buraczku cukrowy:-P

Gość IlonaSSSS
nio tak - "jest za mlody i za bardzo atrakcyjny zeby placic" :/ smutne.. Zastanawia mnie tylko to, ze jak raz nie odbieral telefonu i oddzwonil po 3 godzinach i powiedzial ze jest na drugim koncu Polski ( strasznie sie wtedy zdenerwowalam, ze dzien wczesniej nic o tym nie powiedzial i w ogole jeszcze kilka rzeczy sie na to zlozylo)...powiedzialam zeby "spadał", skoro nie traktuje mnie powaznie, to dlugo przekonywal mnie ze tak wcale nie jest itd. Po tej akcji zaczal bardziej sie starac.. przez nastepne kilka dni dzownil i pisal gdzie jest, itd. Sprawdzalam go tez np mowiac ze nie mam ochoty na seks.. zachowywal sie bardzo na poziomie - pytal "ale zostajesz u mnie, prawda? to co porobimy? moze cos obejrzymy? na co masz ochote? itd.. Ciezko mi go zrozumiec :( i rozszyfrowac

Gość jolaaaaaaaa
Ilonka nawet jak z tego zwiazku nic nie wyjdzie to chociaz niech cie zaspokoi dobrze :) Mowie ci albo powiedz mu tak albo sama przejmij inicjatywe. kiedys mialam faceta dwa razy sie kochalismy i go pogonilam wiesz czemu jak on mi robil minetke a ja mu lodzika to potem nie bylo seksu ale isc do lazienki i umyc zabki.... to go pieprzlam i znalazlam takiego ktory mnie lize godzinami i a potem caluje mnie i to mnie podnieca:)

Gość IlonaSSSS
postaram sie przejac inicjatywe :) cieko mi to przy nim idzie, bo to jedyny facet jakiego znam, ktory mnie oniesmiela :D hehehe

kochana gazet nie czytasz? moze on ukrywa przed toba nawet zone dzieci? sa rózne przypadki....

Gość IlonaSSSS
jesli chodzi o zone i dzieci - jestem niemalze pewna ze nie ma ani zony ani dzieci. Jesli chodzi o dziecko tzn. ewentualna ciaze, to jest bardzo ostrozny "zeby tylko ktoras go nie zlapala na dziecko"... hmm... Wiele razy bylam u niego w domu - nie zauwazylam nic podejrzanego.. typowo mesko urzadzony dom.. To chyba typ wiecznego chlopca - imprezy, podroze, dobra zabawa... ;/

Gość IlonaSSSS
tak, jedyny.. Mam 23 lata. Pytalam go czy spotyka sie jeszcze z kims.. powiedzialam ze chcialabym wiedziec ze wzgledu chociazby na to ze wowczas wzrasta ryzyko chorob, etc... powiedzial ze nie spotyka sie z nikim innym

no włąsnie a nie pomyslałas co bedzie jezeli wpadniecie? cieżko bedzie mu zrezygnowac z imprez itp bedziesz samotna matka i co wtedy ? co do sexu to nie jest najwazniejsza rzecza w zyciu, liczy sie miłosc , najpierw sie upewnij czy cie napewno kocha... pozdrawiam

Gość IlonaSSSS
nie wpadniemy.. mam taka nadzieje. Ja rowniez jestem bardzo ostrozna.. poza tym - zabezpieczamy sie.. Czy mnie kocha? chyba musze poczekac zanim bede jego pewna

Gość jolaaaaaaaa
SLOWO KOCHAM hmm jak ci ktos powie po 4miesiacach ze cie kocha to i tak nie wierz i tak bo to nadal zauroczenie....osoba ktora jest z kims juz 3-5lat moze powiedziec ze kocha

Gość IlonaSSSS
Jolaaa, jestem tego samego zdania.. Co wiecej, nie naleze do najbardziej wylewnych osob - mnie samej przez gardlo nie przechodzi szybko to slowo..