Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowa

cholerne synowe

Polecane posty

Gość tesciowa

wychodza za mąż tylko po to aby lezec i jeszcze trzeba ich próźniaków utrzymywać

Gość biale-czarne
a tesciowe to swiete...

Nooooo, właśnie - tych próżniaków synków, co sie ożenili trzeba utrzymywać... Takie zycie teściowej.. :-p Moja teściowa to spoko kobietka i nie daje ani grosza na nasze utrzymanie, to moi rodzice dokładają do interesu mi i ich zięciowi (mojemu mężowi), a teściowa jest lepiej sytuowana :-). Nikt nikomu nie każe pomagać, jesli nie ma sam takiej woli i tobie też nikt nie kaze. Jeśli synuś jest prawdziwym mężczyzną i nie próżniakiem to sam utrzyma swoją żonkę :-))

Gość o kurczę
to ja współczuję takiej teściowej, no niestety, synowych i zięciów się nie wybiera. Ja mam super teściową. Jestem w stanie jej tyle pomagać ile mi starczy sił i możliwości, ona też mi pomaga. A bardzo BARDZO kocham jej syna, czyli mojego męża, ona to widzi, a na tym jej najbardziej zależy. Poza tym jest osobą bardzo kontaktową. Mieszkamy z mężem u niej, jak mam doła to do niej idę i robimy sobie jakąś dobrą herbatkę, wyciągamy słodkie i gaworzymy. WSPÓŁCZUJĘ WSZYSTKIM TEŚCIOWYM, KTÓRE NIE UMIEJĄ POROZUMIEĆ SIĘ Z SYNOWĄ ALBO Z ZIĘCIEM.

Gość CZY KTÓRAŚ MA ODWAGĘ
teściowa oczywiscie się tu wypowiedzieć??????

wiedziałam, że nie znajdzie się żadna, która by się nie bała dyskusji

Gość jestem jestem
mamusie ma się jadną a zon mozna mic tysiące - zawsze tak mówiłam swoim chłopcom

żonę ma się jedną do końca życia, tak się przysięga, a jeśli później zmienia się zdanie, to znaczy, że niedojrzałym się weszło w związek małżeński. Żona jest jedna. Dziewczyn można mieć kilka. Co za mamuśka namawia do tak wielu rozwodów, co? Jakim "dojrzałym i dającym przykład" człowiekiem jest , hę?

Gość biale-czarne
tysiace zon...Ile pieniedzy musza miec te mamusie...pozdrawiam wszystkie synowe

Poza tym z żoną żyje się o połowę życia dłużej niż z matką. Z całym szacunkiem dla wszystkich matek, ale taka jest prawda.

Gość o kurczę
pozdrawiam wszystkie synowe, które mają świetny kontakt z teściowymi, tak jak ja 🌼

ZAŁOŻYŁA TOPIK I UCIEKŁA

Gość eldejaz
[ NUDA]

Wy jesteście chore, niektóre teściowe. \"Mamusię ma się jedną a żon można mieć tysiące\". Takimi słowami popierasz i akceptujesz jego rozwód. I to nawet wiele rozwodów. Boże... :(

Gość aktualne
Zawsze na czasie. Spotykają się dwie znajome, - no co tam u Ciebie słychać? - a wiesz córka wyszła za mąż, syn się ożenił - tak i jak im się wiedzie? - córce super,wyleguje się cały dzień,a zięć jej jedzenie przynosi do łóżka - tylko pozazdrościć,a syn? - syn,to taką zołzę ma,że nic nie robi,całymi dniami się wyleguje,a on bidulek jeszcze musi jej jedzenie przynosić do łóżka.

Gość aktualne
pozdrawia,też teściowa,co ma wspólny język z synową

Gość tesciowa 1
przecież to normalne, że matkę ma się jedną a zon mozna mieć kilka, a co może żeście takie porzadne, a te co mają mężów i kochasiów to według was porzadne, albo zostawiają męża i idą z kochasiem. Z zoną zyje się dwa razy dłużej niz z matką, no nie, chyba, że wezmie sobie diablicę, która będzie zyła 200 lat.

Gość o kurczę
nie uogólniaj kobieto, bo gdyby wszystkie synowe takie były, to po rozwód stałoby się przed sądem w kolejce. A co jesteś taka zacietrzewiona, co? Czepiasz się słówek, fakt, że z żoną żyje się jeszcze przez jakiś czas po śmierci matki, to prawda, to z żoną się zostaje do końca. A Ty jeśli nie umiałaś synowej przyjąć, to się nie dziw, że masz tak źle. Ja swoją teściową traktuję prawie jak własną matkę, nie mam do niej nic, ona ma trzech synów, ja jestem trzecią synową, i żadna z nas nie powiedziała jeszcze o niej złego słowa. WIĘC NIE WRZUCAJ WSZYSTKICH SYNOWYCH DO JEDNEGO WORKA. A TOBIE WSPÓŁCZUJĘ. BARDZO.

Gość o kurczę
A WŁAŚCIWIE TY SAMA TO CO? JAKI KONTAKT MASZ ZE SWOJĄ TEŚCIOWĄ? I MYŚLISZ, ŻE CO ONA O TOBIE MYŚLI? MASZ Z NIĄ KONTAKT DOBRY, CZY NIE MASZ WCALE?

drogie tesciowe tez bylyscie kiedys synowymi wiec jakby nie bylo mowicie same o sobie