Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Radical pomógł mi w walce z wypadaniem włosów.

Polecane posty

Kochane i Kochani, jestem osobą która w ostatnim czasie cierpiała z powodu wypadających włosów....próbowałam wielu specyfików, jednak stan włosa polepszył się dzięki kosmetykom do wlosów RADICAL. To jest ekstrakt ze świerzego skrzypu polnego....jest naprawdę boski...a cena..zapłaciłam za niego w aptece ok 8 złotych. Dodatkowo mam serum i maskę wzmacniającą, dziś kupiłam również mgiełkę do włosów nabłyszczającą i jestem zadowolona na maxa... Jeżeli macie problemy z włosami spróbujcie.... Ja mam włosy blond..i niestety bardzo je sobie zniszczyłam farbowaniem, prostowaniem....Używam również na zmianę wosku Wax, jednak taka kombinacja naprawde uratowała mi dobre samopoczucie.. Jesli macie jakieś pytania chętnie pomogę..w miarę wiedzy i możliwości. Pozdrawiam Was.

Gość Andzia_17
Ja też stosuje szampon Radical.Jest bardzo wydajny.Włosy są po nim lśniące i miękkie i jakby mniej wypadały.Przeszkadza mi w nim jedynie to,że się słabo pieni,ale już się przyzwyczaiłam.Nie ułatwia mi też rozczesania.Włosy są bardziej splątane choć u mnie to normalne bo mam kręcone.Ale ogólnie szampon jest OK=)

kiedys tez uzywalam szamponu, serum i lotionu radical na wypadanie wlosow, mialam tylko 1 problem..... pojawil mi sie lupiez, ale wlosy rzeczywiscie przestaly wypadac. teraz jestem fanka mgielki do wlosow (tej zwyczajnej, nie tej najnowszej) wlosy po niej sa boskie, takie gladkie , lsniace i w koncu pozbylam sie siana:) najpierw wlosy myje , potem oczywiscie odzywka, potem wloski w recznik i po jakims czasie jeszcze wilgotne wlosy spryskuje mgielka, efekt naprawde super

Gość yasnowlos
Dziękuję autorce za informacje, na pewno sprobuje poniewaz ostatnio stracilam mnustwo wlosow po nieudanej trwałej. Lecę do apteki.

Gość Ty Tez Tere Fere
chyba tez spróbuje... przez prostowanie ich teraz mi wypadaja :O

Gość radykalnaaa
polecam wszytskim Radical. dla mnie naprawde rewelka. uzywalam przez wieki drogich szamponow, ale to wszystko byla chemia!!! radical jest napturalny-dostal tez nagrode jakas specjana!!! a kuracja linia radical dziala. co chwile ktos mi mowi ze mam ladne wlosy/ kiedys nie bylo o tym mowy. :)

Gość gość
jakby te szampony byly takie cudowne to mezczyzni by mieli dlugie lsniące włosy