Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tery

ponownie zaczynam skuteczną dietę mm

Polecane posty

Niewiem skad sie wziela tam wyzej ta buzka z wywalonym jezorkiem,ale mialam na mysli platki owsiane. Pa.

Witajcie ponownie.Mamtrochę wolnego czasu i czytam sobie topiki o dietach i jestem przerażona.Zawsze wydawało mi się,że problem walki z otyłością dotyczy tylko mnie i kilka osób.Bo przecież jeżeli się widzi młode dziewczyny już z nadwagą i zajadające się różnymi fast itd.to wydaje się,że nie ma problemu.A na forum diety wszystkie zaczynają i chcą się odchudzić.Coś jest nie tak.Patrzę na siebie poprzez pryzmat tych dziewczyn i wiem jedno że nie można bezkarnie się objadać a potem mówić jestem gruba.One wyniszczają swoje organizmy jakimiś \'cudownymi tabletkami\' ,głodówkami .Z jednej stony presja otoczenia [sama jej ulegam] a z drugiej strony nieracjonalne jedzenie.Błędne koło.To wymyślanie cudownych diet.Nie ma nic takiego .Jest tylko zdrowe i przemyślane jedzenie.Chcą chudnąć w krótkim czasie wiele kilogramów.Dobrze ,że są te fora o których się mówi na ten temat.Ja na swoją wagę pracowałam 18 lat i nikt mi nie powie,że zgubię to w miesiąc.

To u góry to moje przemyślenia.A teraz nowina.Nie mogę pić kawy.Nie smakuje mi .Na razie.

hej,a ja spedzilam dzis fajny dzien z rodzinka i przyjaciolka. bylismy na iobiadku u naszej kochanek kozki. :) rybka panga oczywiscie pieczona byla.pozwolilam sobie wreszcie na tabliczke czekolady 90% wawla. pyszna,ale duzo jej zjesc nie mozna. na kolacje byly paroiwki z papryka, ogorkiem swiezym i kwaszonym. jest dobrze. pa! wszyscy mowia,ze do wnukow ma sie wiecej cierpliwosci. oraz czasu. no tak, ciagle czlwoiek biega i nie ma czasu na to, co jest tak naprawde wazne. przykre. probuje w sobie to zwalczyc, te impulsywnosc. i nawet sporo czasu mi sie to udawalo. a teraz znow czesciej krzycze i wpadam w zlosc. stres, brak czasu,zmeczenie. ale bedz\\ie dobrze.juz jest dobrze. pozdrawiam pa

Magusia jak moja wnuczka była mała i mi ją zostawiali to byłam tak potwornie zmęczona ,że padałam z nóg.Nie raz mąż mnie zastępował a ja szłam odpoczywać.Swoje dzieci wychowywałam jak mieszkałam w bloku na 48 m2 tak więc nie mogli sobie nic zrobić a teraz 260m2 i do tego dom piętrowy a co za tym idzie schody.Teraz myślę,że bardziej męczyła mnie odpowiedzialność za nią jak sama ona.Teraz to już jest bajka.6 lat to piękny wiek na poważne rozmowy,spacery chociaż jeszcze nie każę jej samej schodzić z góry ze względu na barzo dużego psa który ją kocha swoją psią miłością ale nie zna swoich możliwości i może ją zepchnąć ze schodów.Ale mam ją teraz tak rzadko,że pozwalam jej na wszystko.Chodzi już do zerówki i córka nie może już teraz tak często przyjeżdżać.Szkoda.Warto więc się cieszyć każdą chwilą.

ja tez witam was wszytskie serdecznie. zycze milego dnia, jem moja pyszna owsianke. :)

A dziękuje i też miłego dnia życzę :) Można powiedzieć, ostatnia prosta przed świętami :) łatwo nie będzie:)

Witam w poniedzialek-nastepny tydzien przed nami ,oby byl jak najlepszy dla Was,dziewczyny. Pa.

Witajcie Chcę się przywitać miałam gosci i się zeszło Miłego wieczoru cos mi spacja nie dziala niemogęrozdzielićwyrazówtrzeba naprawićpapa

Dobry wieczór .Sukces.Spotkałam się z moimi koleżankami i wyobrażcie sobie cały czas ja przy zielonej herbacie.One jadły piły piwo a ja nic.Jestem z siebie bardzo dumna.Kiedyś było to nie do pomyślnia.

Shalimar,gratuluję,ja też tak mam ostanio. Tylko się nam cieszyć:) Nie mam weny do pisania,jestem padnięta 😴 Dobrej nocki.

jadlam placuszki z cukinii i duszonych pieczarek z cebulka i czosneczkiem.pychotka, mowie wam. :)

Witam:) Magusia,ale narobiłaś smaku z tymi placuszkami :P A jak ma się cukinia do Montiego,wiecie coś na ten temat,bo ja nie. Magusiu,sama robiłas moze te placuszki? Jeśli tak to proszę o przepis. Dietkę trzymam,nastawiona jestem optymistycznie do dalszego takiego odżywiania.:) Pozdrawiam :)

KABACZEK - podobnie jak np cukinia ma niski IG = 16 (na 100g produktu)

Pozdrowienia dla Was.Swieta coraz blizej ..i coraz wiecej pracy. Dietke trzymam.Dobranoc.Pa.

dzien dobry, bo i byly te placuszki pyszne. cukinie starkowalam na tarrce z grubymi oczkami, dodalam 2 bialka, make z pp, pieczrki duszone z cebulka i czosnkeim. i na patelnie teflonowa.mniammmm! :) smacznego i wam zycze.ide na sniadanie na swoje platki.pa,milego dnia

Wita:) Magusia,placuszki będą dziś u mnie na obiad. A ja myślałam,ze te pieczarki z cebulką dajemy tak na wierzch po usmażeniu,jak gulasz na placki węgierskie czy po zbójnicku.Bardzo jestem ciekawa smaku.Dzięki. Warto by je wpisać na topik z przepisami.

Witam. Tery się nie odzywa to pewnie ma bardzo dużo pracy jak to przed świętami. Dietuje na razie przykładnie ale juz na ćwiczenia to niestety nie mam siły. Wczoraj piekłam pierniki, pierniczki i różne ciasteczka a zapach w domu obłędny ale udało się i obyło sie bez pokus. Pierniki przełożone i obciążone leżą na kuchennym stole czekając na lukrowanie i ozdoby. Miłego dnia życzę.

no,tak,tzreba piernik upiec. hihi! zapomnialam. :) ja chyba pierniczki upieke a nie piernik, bo nie mam pojecia jak to rozwalkowac, to ciasto wyszlo oblednie geste. elu, jak to dziala???

Hej :) Ja jestem na krótko ,wiadomo Swieta,duzo roboty ,a swoją drogą co roku obiecuję sobie ,że nie będę szalec i niestety konczy sie na obietnicach. Niestety diety nie trzymam :( Nie wiem co mi się stało ale OBZERAM się słodyczami ,bez opamiętania, :(:(:(:(:( Nie wiem doprawdy co mi się stalo ,bo przed @ to rozumiem ,ale już mam i dalej \"ide w tango\"..... Macie jakąś radę /jem chrom ,bez efektu :(/ Doszłam do wniosku ,że to jest bez sensu i nie schudnę nigdy ,stosując diete \"od jutra na 100 %. HEEEEELP