Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.......

Fotograf i kamerzysta-KRAKÓW

Polecane posty

hej kiedy masz ślub??? j amam 11.08, i włąsnie dzis ogladałam foty od fotografa ,koszty to 1000 za zdjecia od momentu blogosławieństwa , kościół, plener, wesele...zdjecia piekne szczegolnie w ogroszie botanicznym...w tygodniu bede miała namiary, jesli jeste zainteresowana daj znac..pozdrawiam

Slub mam 20 października, mam juz sale, kosciól i orkiestre :) a fotografa i kamerzysty nadal brak

Gość Zeb Serban
witam Cie ....... :-) www.zeb_serban.citymedia.pl jesli Ci sie zdjecia spodobaja to na ostatniej stronie jest kontakt. ceny mam niezbyt drogie i jak dotad wszystkie pary ktore fotografowalem sa bardzo zadowolone.

niezbyt drogo?? tzn ile?? podaj przedział:) ja mam rewelacyjnego, innowacyjnego kamerzystę i super fotografa, ale nie wiem czy taki przedział cenowy bedzie Ci pasował:)

Gość Normalnie myśląca....
Znowu te cholerne reklamy i podszywanie się pod panny młode. Wystarczy parę wpisów na czarno i już mamy 100% pannę młodą. Chyba bezrobocie dotyka fotografów że w ten sposób poprzez wciskanie kitu szukają zleceń. Druga sprawa że naprawdę trzeba być ograniczonym umysłowo pytając o polecenia osób których się nie zna i nigdy się nie widziało ich na oczy. Piszący takie prośby o pomoc myślę że jeśli tu weszli na forum i umieli cokolwiek napisać to potrafią wejść w Google i wpisać odpowiednia frazę aby przebierać w setkach jeśli nie tysiącach fotografów.

ja slub mialam w amtym roku, kamerzysta i fotograf fantastyczni!!! znalezlismy ich na targach slubnych bez polecenia ale zadowoleni bylismy na maksa, od slubu mija rok a my wciaz jezdzimy sie chwalic ich robota:)) naprawde usluga fantastyczna i bez znajomosci, przygotowania w domu, kosciol, wesele( mimo ze sala daleko) panowie byli az do 2, sesja w dniu i miesiac po slubie:)) zachcialo nam sie plenerow:)) dostalismy 3 komplety plyt, dwa albumy w skorzanych eleganckich oprawach, fotoksiazka i album z wklejonymi zdjeciami rowniez fanie poukladane. no i dwa duze komplety zdjec dla rodzicow, i wszystkie zdjecia na plytce ktorcyh bylo ponad 600. za calosc zaplacilismy 4500, dla jednych duzo dla innych srednio ale cena warta uslugi naprawde. salon miesci sie w krakowie przy rynku na ulicy wislnej.