Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet nie wiecie jak

CIESZĘ SIĘ, ŻE MIESZKAM NA WSI!!!!

Polecane posty

Gość za to
w mieście pachnie fiołkami :D:D:D:D

Gość nawet w ich wannei brzydziłam
się kąpać ZENADA :O:O:O

no to nie powinnas sie zadawac z wiesniakami, skoro to dla ciebie ludzie innej kategorii. Bylam u babki, ktora w mieszkaniu 10 kotow trzymala, na 40 metrach kwadratowych.... to nie wymaga komentarza

Gość fgvfdg
i nie wypisujcie ze na wsi nie smierdzi!!!!bo w kazdej wsi sa ludzie ktorzy maja gospodarstwa!!!!!kiedy tam bylam i wyszlam na podworko mimo iz nie mial zadnych zwierzatek to..smrod byl potworny.....a smierdzialo tak od sasiada ktory mieszkal 4 domy dalej!!!pozatym na wsi JEDNA WIELKA NUDA!!!!!!!!!!!dookola pola droga bez chodnika...noo moze z malymi wyjatkami...lampy pala sie do 22 tylko heh....:)wszedzie tzreba dojezdzac!!!!!!!masakra!!!

Gość veni vidi vici
tez bym sie brzydzila kapac w czyjejs wannie, najpierw ida do stodoly krowy nakarmic, do domu wchodza rak nie myjac i wala do zlewu by naczynia umyc a w wanna zarasta kurzem, bo nie wiedza do czego sluzy bleeeee

Gość fgvfdg
tak brzydzilam sie!!!!!!jesli dla ciebie to takie dziwne i to....pozostawie to bez komentarza!!!ja do spraw higieny przywiazuje duza wage w przeciwienstwie do ciebie!!!!!a jesli wanna jest jakas zolta!!!odrapana zakamieniona odpada z niej lakier to....heh to bys zapewne weszla!!!!!!!!!!:)ale to ty:)

no to dobrze...., ze tych co lubia wies jest mniej,,, przynajmniej mamy swoj raj tylko dla siebie... Ja tam wole krowie placki z odleglosci 1 metra, niz autobusy MPK i kopalnie z 10km,

Gość rozgotowany makaron
wieś ma swój specyficzny klimat i nie ważne czy to zima , lato, jesień czy wiosna. Widoki, powietrze, rozgwieżdżone niebo. Obsrane ulice przez krowy też są specyficzne, bo tego w mieście nie zobaczysz. Ludzie są dla siebie bardziej życzliwi mimo plotów, które w mieście również są.

ja mam jedna zasade: ja bym sie wstydzila na twoim miejscu w ogole skorzystac z wanny u kogos obcego w domu... i nie chodzi o twoja higiene, bo rownie dobrze to ty moglas ich czyms zarazic:P

Gość rozgotowany makaron
fgvfdg na wsi nuda? hehe nie słyszałam lepszego żartu. A żniwa a zbieranie truskawek i ziemniaków a sianie a dbanie o to by zwierzaki miały co jeść i pić a dojenie? Nuda?

Gość buhahahahaha
tylko nie piszcie, ze na wsi nie macie najmniejszych problemow gdy zabraknie chleba, ucieknie ostatni autobus i nie ma czym dojechac, zachorujecie w zime, do lekarza nie ma sily dostac sie a pogotowie nie moze dojechac przez zwaly sniegu, jedynie kuniami :P Jak swiat swiatem, ludzie ze wsi zawsze byli wysmiewani, bo sa inni niz ludzie z miasta pod kazdym wzgledem :P zegnam!

Gość fgvfdg
niby duzy dom ale na korytarzy pelno butow i unosil sie smrod takich przepoconcyh skarpetek...łeee do etgo kupa ciuchow na wieszaku....w tym nawet szlafrok hmmm....:)w lazience wisialy nawet majtki...pewnie ktos z domownikow je zdjal i czekaly do rana zeby zalozyc je nastepnego dnia!!!ok to sprawa tego kogos ze jest brudasem..no ale wkoncu ja tam bylam!!!i jesli ktos by mial odrobine taktu to by ich nie wieszla centralnie obok recznikow!!!!!!!!!na widoku!!!!!dodam ze ludzie mieszkajacy na wsi...nie potrafia wyslawiac sie pozadnie....w wiekszym lub mniejszym stopniu ale zawsze cos przekrecaja.....

i mimo ze wanna bylaby snieznobiala to nie swiadczy o niebytnosci drobnoustrojow:P dlatego jadac na wies albo bedac w miescie, jak idziesz do prawdopodobnie przyszlych tesciow (bo prawdopodobienstwo jest) to zabieraj ze soba klapeczki:)

a w miescie slowa zlotem plynace..., az ociekaja taktem i soczystoscia....? nie wsadzaj wszystkich ludzi do jednego worka, to nieladnie:)

Gość fgvfdg
makaron...noo masz racje....rzeczywiscie to bardzo ciekawe zajecie na zabicie nudy :dojenie krow karmienie swin rozrzucanie gnoju..i te wszystkie inne rzeczy...sorry ale ja wolalabym umrzec niz cos takeigo robic!!mlodzi ludzie na wsi robia takie rzeczy pomagaja rodzicom!!a ja sobie tego nie wyobrazam!!pomoc w domu w miescie wyglada inaczej!!wyniesc smieci odkurzyc posprzatac isc na zkupy!!ale nie pilnowac krow!!dla mnie to jest ochydne!!!!za nic nie wyprowadzialbym sie na wies....

my sie tu sprzeczmy o takie glupoty, a co dopiero, gdybysmy zaczeli o temacie homoseksualistow:P

Gość rozgotowany makaron
fgvfdg a co ty myślałaś, że wieś to wczasy agroturystyczne ze śnaidaniem do łóżka?

KOCHANIE, krow sie nie pilnuje:P rasowa mieszczanka :P pozdrawiam, bawcie sie beze mnie:) milo bylo!

MAKARONIK, nie tak ostro!!! :P bo sie jeszcze bedzie chciala przeprowadzic:P

Gość fgvfdg
kefirek...sa ludzie ktorzy w miescie mowia zamiast poszedlem to poszlem...ale na wsi to sie zdaza notorycznie!!!myslalam ze padne jak matka tego goscia niby sprawiala wrazenie eleganckiej kobiety takiej co to nie ona....a jak powiedziala zamiast "moji synowie" to " MOJE SYNY" to myslalam ze padne tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorry ale to nie dla mnie:)

Gość óó
ja sie tam ciesze ze jestem wiesniara, u mnie są chodniki, ;ampy swieca cala noc,a an drogach nie ma kropwich plackow!!! ktos pisal ze w miescie pachnie fiolkami???!!! chyba spalinami........!!!

Gość óó
ale to swiadczy o rodzinie tego chlopaka, a nie ogolnie o ludziach ze wsi!!!!!!!!!!!!!

Gość sialalalalalalalalalaa
albo mowia NAJSAMPIERW, zamiast bylam z dziecmi to BYLAM Z DZIECKAMI :P

Gość rozgotowany makaron
jesteś wygodnicką panienką, której najlepiej wszystko pod nos podstawić a i jeszcze wtedy będziesz miała jakieś, ale. Jestem z miasta, ale walory wsi umiem dostrzec i docenić.

Gość fgvfdg
heh o to mozecie bys spokojni nigdy bym sie zanci nie przeprowadzila!!!!! NIGDY!!!!NIGDY !!!!NIGDY!!!!!!!!!i zdania na tenmat ludzi nie zmienie....moje koezanki ze szkoly sredniej tez na wsi mieszkaly...i roznily sie i to w bardzo widoczny sposb od tych z miasta.... i nie chodzi tylko o wyglad ale glownie o zachowanie i poglady na pewne sprawy..ja uciekam.....milegop spierania sie....

Gość rozgotowany makaron
bo ludzie na wsi są mniej oświeceni i dyskusji na żaden temat z nimi nie można podjąć. Szczególnie młodzi.

Gość óó
hahhahahahah kefirek ma racje;p;p