Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleek

Duży penis=boski sex!!Zgadzacie z tym?

Polecane posty

Gość kasiuleek

Jak sobie przypomnę mojego byłego który mial mega penisa i sex z nim to...rozpływam sie Kazdy sex z nim konczyl sie moim orgazmem.Moj obecny chlopak ma małego...i jakos nie dochodze.moze porostu nie umie tego robic tak jak ja to lubie?A kiedys sądziłam ze wielkość nie gra różnicy...

Gość uuuuuuuu..
jednym słowem po co nam chłop jak można kupic wieeeeeeeelki wibrator ;) też będzie bosko nie;)

eeeeeeeeeeee tam wibrator . spróbuj to possać jak pałę :( ciekawe jak CI będzie smakować po minutce

Gość uuuuuuuu..
chociaż nie będzie śmierdziec;)

{cześć] Lachudra. ale fakt faktem nie zawsze małe sie sprawdzają , nawet jeśli finezyjnie potrafi się ruszać :)

Gość kasiuleek
No ale ja uwazam ze po coś mam jednak tego faceta nie?nie bede sia bawiła w wibratory bo wtedy nie byłby facet potrzebny do niczego:) Ja tam lubie dobry ale delikatny sex!

Gość kasiuleek
no ja to nie mówie o jakimś meeega wielkim bo wtedy nie zmieściłby mi sie do mojej małej i ciasnej cipeczki ale taki ponad przeciętny to ohhh ohh!!

Gość To zalezy
kto jaka ma, dla mnie 16cm jest wystarczajace :) Wiekszy moglby tylko pod pache :P

Dziewczyny kwintesencją faceta jest penis tak? więc jaki problem po prostu zmienić i nie narzekać :) przeciez same wybrałyście więc co wczesniej nie znałyście? kupowałyście kota w worku? co z waszym profesjonalizmem

Gość To zalezy
Cos kasiuleek krecisz, teraz to masz nagle mala i ciasna cipeczke ;) Moze i masz ale w takim razie lubisz uczucie rozrywania. Niegrzeczna dziwczynka :P

Gość kasiuleek
No ja nie kochałam sie z facetem zanim z nim byłam- to nie ja.Wiec moge śmiaalo powiedziec ze wybrałam kota w worku:)

jankesa może i mało;) ale zwykle dla mnie ejst w sam raz:P czasem tlyko gdy mam odpały to czuje że nie wystarcza:P ale to tlyko wtedy gdy mam ochote na naprawde ostra jazde:P:P:P

mój kot miał większy sprzęt zanim zaczął się ociągać od korzystania ze swojej kotki :( .

Gość kasiuleek
Do To zalezy -- Prawda prawda nie jestem grzeczna dziewczynka!ale na moja cipeczke nie mam co narzekac Moj obecny partner nie ma niestety dużego i nie satysfakcjonuje mnie sex z nim!

Zabawne jest to, że faceci nie narzekaja tak jak dziewczyny..........mają zaniżoną ocenę? a może dziewczyny kafeteria was zmanierowała? i gdzie szukac żródła niepowodzeń w seksie? co? ciało czy psyche?

Łachudra ja mam to samo , tylko jak ja nie mam odpału to wogóle seksu nie ma jak go nie dorwę na siłę :( tak ,że zawsze mam ochotę na jazdę >

Gość kasiuleek
a swoja droga to fajnie macie ze jestescie wilgotne.Ja kurcze z bylym mialam baardzo wilgotno ale teraz z moim obecnych chlopakiem nie bardzo i dlatego jakos marze o sexie z moim bylym ktory dawal mi 100% przyjemnosci