Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

Wiecie co? Idźcie sobie stąd skoro nie macie nic do powiedzenia w temacie miłości :-( Nie zaszłam w ciąże na 4 peronie :-0 Jesteście niemożliwie chamskie i bez krzty uczuć. :-0 Naprawde lepiej zacznijcie oglądać seriale o prawdziwej miłości. Wiele sie z nich można nauczyć. Tolerancji, szacunku do drugiego człowieka, czy wreszcie jak wiele dać z siebie, a nie tylko brać :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

magdusia...... ile masz lat, mam wrazenie ze nie znasz zycia ogóle u ciebie szystko jest cud-git, a nie daj boze cos sie zawali to deprecha ciebie zagwarantowana, jestes swoim sloganem nie przyzwyczajona do brutalnosci zycia codziennego , zaraz zostaniesz zjechana z góry w dół

własnie słodzenie...misiaczku, dupaczku i takie tam, to dla siebie w domu..ok jest fajnie ale na forum ...nie.... to nie bajka, to zycie, a magdusia wydaje mi sie ze zyje za szklaną kulą, chroniona nią, i nie ja bog jak kiedys peknie to nie bedzie juz tak rózowo, ....wiecej z zycia kochana, bo mozesz sie gorzko rozczarowac

Gość karenina
Mój mąż jest najwspanialszym facetem na świecie. Pewnie każda z nas tak uważa (oczywiście każda o swoim:) ). Nie chciałabym go nigdy wymienić na żadnego innego. Mogłabym napisać chyba z 600 stron o Nim. Ale nie ma takiej potrzeby. Przy nim czuję się kochana i jestem najszczęśliwsza na świecie. To wyjątkowy człowiek.

aga28, już nie raz zostałam zjechana na tym jakże cudownym forum :-( Ja na szczęście nie biore sobie do serca tych wszystkich nieprzyjemnych uwag. Mam wsparcie w swoim Misiaczku, mam fajny 32 calowy telewizor i przecież mam swojego dzidzie w brzuszku. Nie moge sobie pozwolić na zamartwianie sie. ;-) I wam też to radze.;-) Troche uśmiechu i optymizmu na codzień, moje kochane przyjaciółeczki ;-) ps. też mam 28 lat ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość uwazajcie
depresja straszna sprawa ojj uwazajcie bo czaasem wywołuja ja idealni mezowie

Gość jola z sopotu
taaa, temat i teksty jak z brazylijskiej telenoweli

Gość niwolnica isaura
moj maz tez był ideałem jakis czas......................

ej dziewczyny a po co wam te info tak z ciekawosci czy chcecie wymienic na lepszy model?:)

Gość Yesterday
mam super meza oddaM W DOBRE RECE

Gość do własnie
a co ciebie obchodzi co ktos komu napisał

jaka schiza tu panuje widze ze ktos ma ochote na kłótnie tak od rana w poniedziałek ...:)

Gość do noe
popraw błedy w stopce

czesc noe🖐️ kto pyta nie bladzi a czasemi i moze znalesc droge do naszego domu;) wiec trzeba uwazac;)

niechce mi sie poprawiac przekopiowałam i nie sprawdziłam niech tak bedzie

Gość magdusia lepszej prowokacji
niż Ty to jeszcze na kafe nie było :D

prawie;) ale juz nie moge sie doczekac- tylko szkoda mi kube zostawiac na ok 5 dni!!!

wie wie;) ale nie wiem na ile jest swiadomy tego co bedzie jak pojawi sie maluch na swiecie:D

tak- pierwsza tez mialam- ale nieplanowana. teraz lece do kuby- bo koncza sie teletubisie(on je lubi a ja niezabardzo;) ) pozdrawiam serdecznie

Gość Magdusia29
Magdusia moze troszke slodzi nam tutaj ale za to jest mila i widac ze szczesliwa. nie obrzuca nikogo blotem z zawisci i frustracji. nawet jesli bylaby to prowokacja to i tak milo sie czyta takie slodycze:-)

O matko święta :-0 Znajoma, dobrze że mi przypomniałaś. O jedenastej ma do mnie mamcia przyjechać, a ja jeszcze nawet łóżka nie pościeliłam :-( Tak sie tu z wami zasiedziałam :-0 Będziemy z mamusią dzisiaj znowu uzupełniać nasz album bobaskowy ;-) Zatem opuszczam was moje drogie przyjaciółeczki na chwile, bo musze troche mieszkanie ogarnąć ;-) Będę tutaj jeszcze zaglądać w przerwach między odkurzaniem, a myciem podłogi w kuchni ;-) Trzymajcie sie moje drogie 👄 Pozdrawiam, Magda 🌼