Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilia84

Co myślicie o wózku X-Lander x1? Ma któraś taki?

Polecane posty

ale ty chcesz miec tzw trójfunkcyjny ble nie pocecam beznadzieja ja mam trzy fun. i same problemy z nim jets wielki i wogóle sie nie miesci w bagazniku

Większosc wozkow Chicco ma malutkie kola, a w sniego podobno taki wozek sie nie sprawdza. Podoba mi sie jeszcze Quinny speedi sx ale to jest trojkolowiec wiec odpada :O Dziewczyny jakie wozeczki jeszcze polecacie? Jakie posiadacie, czy jestescie z nich zadowolone? :)

Tak noe to jes 3 funkc. Wiec mowisz ze taki jest beznadziejny? Ale ja nie chce wydawac zbyt wielu pieniedzy dodatkowo na spacerowke i fotelik.

hm nie wiem mzoe tne sie sprawdzi zobacz ja sie skłąda dla mnie to wazne bo duzo podrózujemy zobacz ile miejsca zajmuje czy nie jest zbyt waski w srodku i krótki

ok sprawdze :) My tez duzo podrozujemy. Mamy niewielki bagaznik wiec trzeba to sprawdzic, wymierzyc itp. Dzieki noe 🌻

no dokładnie jak sie podrózuje to wazne aby był mały po złozeniu ten wydaje sie przyjemny z wygladu jak macie mozliwosc zakupu wózka w niemczech ceny sa mniejsze duzo

Ja nie bardzo moge polecić bo wybór należy do was mamy,ale mój typ to taki:,ahttp://www.allegro.pl/item136999445_chicco_enjoy_trio_spacerowka_gondola_fotelik_.html http://www.ladyq.republika.pl/brevi/bmax/b_max_full_109.jpg. Przy pierwszym dziecku mieliśmy Bebecar radider At + i wózeczek sprawdził się super ,ale mieszkaliśmy wtedy w domku jednorodzinnym (waga tego wózka to 25 kg) i często jezdziliśmy po lesie bo tam mieszkaliśmy.A teraz mieszkam na 3 piętrz i potrzebuje coś lekkiego i typowo miastowego i dlatego kupie jeden z tych dwóch wózeczków.

Ja mam Quinny Speedy SX i będę go polecać. Koleżanka ma XLandera, a kiedy ona i jej mąż próbowali prowadzić mój wózek, byli bardzo zaskoczeni, jak lekko się go prowadzi. Poza tym to, że ma jedno przednie kółko, do tego skrętne, sprawia, że po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca. Ja mam bagażnik z dużą butlą gazową, a wózek się mieści.

ja miałam implast driwer 4XL czerwony rewelacja duży ale do seiczento się mieścił zobacz sobie naprawde wygodny

Ja mam ten wózek i uważam,że jest super. Duże koła i dużo miejsca dla dzidzi to jego największy atut. Po prostu go kocham. Poza tym jest lekki i sterowny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.