Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantomas

czego faceci szukają u prostytutek

Polecane posty

Gość fantomas

Dziewczyny, Jeżeli chcecie wiedzieć czego faceci szukają u prostytutek to zajrzyjcie na tą stronę http://www.odloty.pl/cd/reviews.php Tutaj są opinie, komnetarze facetów na temat dziewczyn, które odwiedzili, co im sie podobało, co ich zachwyciło, itd itd

Gość szukamy profesjonalizmu

Gość hmm***
taaa,profesjonaliz:D hehe,chyba Hiv'a predzej

Gość kiziamizia1111
obrzydlistwo :o

Gość hehe fajna stronka
od dzis opuszczam kafe :P

Gość do kiziamizia1111
popieram !!!! jestem facetem i z dwojga zlego wole juz walic konia . przecierz to tak jak by wsadzic uja do publicznego pissuaru !!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość __ona__
nie wiem.... to trochę głupie ale czytam tę stronę, komentarze na temat tych dziewczyn i robi mi się smutno, żal mi tych kobiet, całym sercem rozumem pojmuję że robią co chcą, że niektórym jest z tym dobrze, że zarabiają sporo, więcej niż ja, ale... jest w tym coś strasznego i smutnego

Gość glukoza
wszystko jest dla ludzi (tj. dla facetów)

Gość kot_dżinks
hehe, jak sie czyta te komentarze, to można odnieśc wrażenie, że niektorzy panowie zakochują sie w tych \"pannach\". Stado baranów ... :)

Gość powiem tak
:O

Gość haha zazdrosne baby
są ładniejsze od was i was aż ściska !

Gość FAJNE LASECZKI
MNIAM !

Gość no coz dla niektorych
(np dla mnie) jest to ostatnia deska ratunku zeby nie zostac prawiczkiem do konca zycia i chocbym mial sie zarazic hivem to i tak sprobuje bo ciekawosc a zwlaszcza frustracja sa znacznie silniejsze niz strach

Gość dromader
to dreszczyk emocji, nowe doznania, to cos co jest silniejsze ode mnie, zyice nie jest czyste ani sterylne, zycie jest ludzkie, brudne i podniecajace,

opuszkami dotyków wyrzeźbiłem kształt najpowabniejszych piersi, ramiona jak konary rajskich drzew, biodra fale niespokojnego morza, wiatr wpleciony między kosmykami ciemno-księżycowych włosów, tyle w nich dnia, tyle w nich nocy... stanełaś odziana w bieliznę rozpiętych oddechem żagli, jak kołysanka morskich fal pędziłaś w otchłań świata wyobraźni .......... pieprzony romantyk, a rżnie dziwki :D Sory, za mocne słowa

Gość brakuje wyszukiwarki
na odlotach :(

ciekawe jakie doznania miał ten gosć przed nim.......przed romantykiem ;) a może oślepiony swoim romantyzmem...wmawia sobie że jest jedynym drzewem w lesie :) żałosne....

Gość pozur
faceci uwielbiają płacić za coś co mają w domu za darmo

Gość ałtor
to wy tego nie wiecie? facet chetnie zaplaci dwa razy wiecej za cos czego potrzebuje kobieta chetnie zaplaci dwa razy mniej za cos czego nie potrzebuje

Gość cotynato
Ktoś napisał 'ciepła' hahaha!Wy myślicie że dziwka jest dla was miła bo tacy fajni jesteście?!Było jeszcze 'gdy dochodzi....' prawie umarłam ze śmiechu!Co za debile!Myślicie że one wogule dochodzą?Ale naiwni jesteście!One robią dla was teatrzyk a wy myślicie że tak świetnie było!Nigdy bym do dziwki nie poszedł bo szanuje siebie i swoją męskość a huja na śmietniku nie znalazłem!

Gość nie mam pomysla
ja wlasnie czytam "jedenascie minut" i szczerze polecam..szczegolnie marga cos tam :o

Gość cotynato
znalazlem huj ana r00munskim dworcu

a może to jest troche tak.....że faceci lubią być obsłużeni co? bez najmniejszego wysiłku i starania się......i jeszcze sądzą że one dochodzą ;) o naiwności ludzka....ups....męska miało być :)

Gość prawda jest taka jak to
facet idzie do prostytutki, placi a ta go obsluguje. mnie nigdy nie interesowala, czy ona dochodzi. place, wymagam, chce sie dobrze sposcic a ona ma to zrobic co jej powiem. jakis idiota musialby sie zastanawiac, czy kurwa ma orgazm. nie musze sie ceregielic, mowic wez do buzi, teraz od przodu, tylu, zleje ci sie na tylek, w tylek, na usta. rucham w ktora dziure chce, jak chce i tyle czasu ile zaplace. potem ide do domu i nie slucham pierdolenia, zostan troche, pogadaj ze mna itp. i po to sa kurwy.

Gość niezladżaga
13:36 FAJNE LASECZKI MNIAM ! powiem sentencjonalnie - cóż, nie każdą z nas stać, żeby wyglądać jak rasowa k... Jeśli kobieta pracuje na siebie i ma obowiązki, to raczej się nie zanosi, żeby mogła dorównać takiej pani wyglądem i zachowaniem.

Gość no cóż niektórzy ...
muszą się oszukiwać i wierzą, że one tak naprawdę :) A z drugiej strony to kobiety powinny jednak wziąć pod uwagę czego pragną faceci. Kobieta powinna być nie tylko damą w salonie, kucharką w kuchni i dobrą matką ale także dziwką w łóżku dla swojego faceta. Jeżeli kobieta jest kłodą w wyrku to nie ma sie co dziwić, że facet szuka zaspokojenia w dziwek. Szuka zadbanego ciała, pończoch, szpilek, aktwoście po stronie kobiety, itd ....