Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość sema83
Mam pytanie do konsultantek: zapłaciłam za zamówienie tydzien temu a dzis zalogowalam sie do strefy i tam jest jeszcze, że fakura nierozliczona. Zrobiłam przelew przez internet. I nie wiem teraz czy pieniądze doszly czy może dane w strefie są nieaktualizowane. Miła ktos podobny problem?

Jak jesteś w strefie to u góry masz podana datę aktualizacji danych. Ja w piatek jak sprawdzałam to strefę miałam aktualizowaną 4.04. Nie miałam nawet wprowadzonej ostatniej faktury ;-)

strefa jest nieaktualizowana z powodu przeprowadzki firmy!!! Lada dzień powinno ruszyć!

Gość marta_84
alizes - mi osobiscie sie nie podoba neo 2 neo 3 - bardzo doobre kosmetyki odzywka do paznokci - moja mama ja uzywa i jest zadowolona :)) zel do higieny intymnej bajkowa korona bardzo fajnmy slicznie pachnie :)

Dziewczyny, czy któraś z Was miała problem z logowaniem na strefę? Dziś dostałam swoje hasło, ale gdy tylko w menu wybieram \"strefa\", pojawia mi się komunikat, że jest jakiś problem z certyfikatem strony i być może jest ona monitorowana przez osoby do tego niepowołane. Nie wiem, czy spróbować się zalogować, czy nie. Żadna z Was nie ma tego problemu?

Gość Kasia_89
Poszukuje konsultantki Faberlic z Gdyni i okolic ;) Chetna niech pisze na tym forum, napewno sie do niej odezwe :D

Gość Ulvena
Szkoda, że nie może być z Białegostoku ;(

Gość Michał FL
albo z Wroclawia ;)

Gość ...dorota...
to jak już tak sie żalimy to szkoda, że nie z Rzeszowa:P

no szkoda, ze nie z okolic Opola.... a co do strefy, to mi sie też pojawia ten komunikat i dzwoniłam do firmy i powiedzieli mi, ze oni mieli jakies błędy na tej stronie dlatego wyskakuje ten komunikat, ale mozna sie śmiało logowac, musisz tylko kliknac ta a opcje, ze chcesz wejść mimo tego, ze to nie zalecane. I później masz juz stronke z logowaniem. Mam nadzieje ze ci sie uda.

Gość fabe
no i szkoda, ze nie z Siemianowic:)

Miała może któraś z Was te perfumy Znak Subtelności? Zamierzam zamówić sobie jakąś wode, ale nie wiem, którą. W ostatnim katalogu w zamówieniu nie było żadnych próbek, nie miałam nawet możliwości zapoznać się z tymi zapachami. Trochę boję się wziąć kota w worku, dlatego polegam na Was ;) Zastanawiam się między Znakiem Subtelności, Alizes a O\'Feerique.

Gość fabe
Ja wczoraj składałam zamówienie i było można kupić wszytkie próbki perfum. Moze jeszcze sa dostępne. Mnie osobiście podoba sie O'Feerigue Sensuelle. Znak subtelnosci według mnie nie jest ciekawy

Zamówiłam Alizes ... zobaczymy, jak będzie się sprawować. Sugestywnie oddziaływała na mnie ta niebieska butelka i to kreowanie tego zapachu na taki morski. Ja mam wielką słabość do rzeczy związanych z morzem, więc skapitulowałam i zamówiłam :) Mam nadzieję, że będzie to nie mniej udany zakup niż Angelica, którą też kupowałam w ciemno.

Gość niva1
Szkoda ze nie mozna kupic probek kremow albo podkladow, czasem sie przydaja A jest ktos z Łodzi moze ? niech sie do mnie odezwie na gg 2332104,

Gość migra
A ja jestem z Rumi , to niedaleko Gdyni!!!!!! "Kasiu89" czekam na odzew pisz na maila wszystkich chetnych do zakupów badz wspólparcy z okolic Gdyni i Rumi zapraszam piszcie na maila przesle katalog!!!!

Witjcie!!!! :) Jestem nowa konsultanka w faberlicu. Mam pytanie...Wczoraj wysłałam wszystko zgodnie ze wskazówkami łącznie z zamówieniem i miałam dostać emailem potwierdzenie i jeszcze go nie mam to znaczy ze musze jeszcze poczekac czy cos jest nie tak ??? bardzo prosze o odpowiedz :)

Nie rozumiem czemu wielu osobom przeszkadzaja ruskie napisy :/ super ze sa fajne opakowania, dobre kosmetyki i przedewszystkim tanie :) jak mam moim klijentom tłumaczyc zeby ich zachecic?? Prosze o rade!!!!!!! Zgóry bardzo dziekuje!!

ja tłumaczę tak: że jak wszystkie produkty mają Made in China to tu Rosja dlatego że tam jest tania siła robocza i dlatego mogą być tak tanie, gdy były produkowane we Francji to nie było szans wejść na nasz rynek jeśli to twoje pierwsze zamówienie to mail może przyjść później

Andzia74 dziękuję Ci bardzo za rade :) Mam nadzieje że mnie posłuchaja ;) Napisałam imaila do babeczki z tej firmy i napisała mi że jestem już u nich w dokumentach i dziś już mogę mieć kosmetyki :D Juz sie nie moge doczekac :)

Nie polecam : DELIKATNEGO ŻELU - PEELINGU DO TWARZY AC6 poniewż szybko wysycha Polecam: ŻEL OCZYSZCZAJĄCY FM1 skóra po nim jest gładka i nawilżona :)

Gość sema83
A co sądzicie na temat krem-peeling do głębokiego oczyszczania FM3 i krem-żel balans FM4. Nie miałam ich i nie wiem czy polecać czy nie.

Gość niva1
Chcialam sie jeszcze spytac o ten podwojny tusz do rzes, testowal ktos z was? moje gg 2332104

Ten peeling FM3 z tego co wiem jest bardzo delikatny, więc raczej przypadnie do gustu wielbicielkom niezbyt intensywnego złuszczania. Krem-żel Balans FM4 bardzo polecam, jeszcze po żadnym kremie nie miałam tak gładkiej skóry. Reguluje pracę gruczołów łojowych, redukuje wydzielanie sebum, matuje, a przy tym nawilża. Nie wałkuje się, ma fajną konsystencję i ładnie pachnie masełkiem :)

Ja nie wciągnęłąm nikogo do firmy. Słowo \"rekrutacja\" całkowicie obrzydło mi podczas współpracy z inną firmą sprzedaży bezpośredniej. We współpracy z Faberlic cenię sobie to, że firma stwarza dogodne warunki do funkcjonowania w niej także tych konsultantów, którzy nie są zainteresowani poszerzaniem grupy. Można realizować swoje niewielkie zamówienia nie martwiąc się o wielkość rabatu i o dodatkowe przywileje.