Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jampek

Cellu-Sculpt - krem anti cellulite

Polecane posty

Gość jampek

prosze o opinie. chciałam się dowiedzieć czy to dobry krem, i czy warto go używać. Jestem zainteresowana oczywiście jego rezultatami. Pozdrawiam, Aśka

bardzo dobrze ujędrnia i napina skórę. nie wyszczupla i nie likwiduje cellulitu (chociaż to logiczne, bo krem działa na skórę, a tłuszcz i cellulit są pod skórą).

Zużyłam 2 opakowania tego kremu i efekty nie były porażające :D Skóra rzeczywiście trochę bardziej jędrna ale o redukcji cellulitu nie ma mowy! Spróbowałam też z tej serii kremu przeciw rozstępom i cellulitowi i tu muszę przyznać że efekty w zwalczaniu cellulitu zauważyłam ale na rozstępy nie działa. 🌻 Jestem konsultantką więc jeśli chcesz coś wiedzieć także o innych produktach AVON napisz do mnie agarem1@o2.pl lub gg: 4809889 :)

Świetnie ujędrnia. działa na początkowe stadium cellulitu, ale dalej to już tylko dieta i ćwiczenia...Krem sam w sobie polecam, ładny zapach i dobre nawilżenie i ujędrnirnie skóry.

Gość jampek
dziekuje za odpowiedz a moze pomozecie wybrac mi najlepszy krem wyszczuplajacy i ujedrniajacy