Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarana

czy zmywacie codziennie tusz do rzes?

Polecane posty

Gość myszka na pomidorowym haju
Jak mi się zdarza pare razy do roku drzemnoąć na imprezce z makijażem oczu, to potem dwa tygodnie tego żałuję, bo mam wrażliwe oczy i jestem alergiczką :o I obiecuję sobie, że nigdy więcej, a potem i tak o trzeciej nad ranem zjazd do boksu nad popielniczką :o Ale ja stara degeneratka jestem, cóż robić :D

Gość hellaa
ja nie zmywam przez 3 dni. Mam dobry tusz, który przez 3 dni wygląda na rzęsach idealnie. Jakbym codziennie zmywała to od wycierania nie miałabym już rzęs.

Gość bo tego się nie trze
tylko nawilżonym w mleczku wacikiem dociska się raz koło razu.

Gość włosów też nie myjesz
bo wypadną?

Gość indianka*
nie wyobrazam sobei nie zmys rzes staram sie nie malowac ich codziennie bo to na pewno je niszczy( a nie zmywanie) do demakijazu uzywam kremy tlustego a potem mije razem z cała twarza na noc nakladam olej rycynowy

Gość Urszulek
od dnia kiedy zaczelam sie malowac czyli cale lata temu zdarzylo mi sie moze ze 3 razy pójsc spac z makijazem, ale to bylo po bardzo 'meczacej' imprezie albo raczej na takowej imprezie Zmycie makijazu jest u mnie tak oczywiste jak umycie zebów. Poprostu robie to automatycznie od lat pozdrawiam

Gość Le Le
Nie raz mi się zdarza nie zmyć tuszu ,wtedy robię to rano przed nałożeniem nowego makijażu.Wielu dziewczynom zdarza się czasem zasnąć w makijażu np.po imprezie i nie są to wcale żadne fleje.Nie rozumiem co tak oburza niektóre osoby na tym forum,to przecież normalna sprawa.Od położenia się spać z tuszem na rzęsach chyba jeszcze nikt nie umarł.

Gość hgsfgsgf
Tez mi sie zdarzyło po imprezie nie zmyc tuszu i nie znaczy to ze jestem fleją. Rano jednak rzesy były posklejane i nie wyglądało to fajnie

Gość jak ktoś się kładzie brudny
to jest fleją i nie ma się co usprawiedliwaiać brudaski.

Gość ssssssssssss
bez przesady! fleja jest ktos kto chodzi w brudnym ubraniu, kto sie nie myje, nie myje twarzy ale jak sie komus zdarzy nie zmyc tuszu????????? nie przesadzajcie!!! sa wazniejsze rzeczy w higienie a taka impreza kiedy sie tuszu nie zmyje zdarza sie czasami!