Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwica

Czegos nie rozumiem...

Polecane posty

Gość kotwica

Dlaczego mojej bylej przeszkadzalo to, ze sie wyglupialem? Zarty z kolegami, beztroskosc, wyluzowanie, a jej nigdy to nie pasowalo... robila fochy, glupie miny, obrazala sie, bo nie podobalay sie jej zachowania. A najlepsze bylo to, ze gdy ona miala taki glupawki wszytsko bylo ok, ona mogla, a gdy ja odwalalem to bylem dziwny, nienormalny, dziecinny... ehhhhh......

Ja uwielbiam, gdy mój facet świruje. Mimo, że ma 24 lata :D czasem troche przesadzi, więc zrobię głupia minę, ale zaraz wybucham śmiechem. To jest fajne :) Człowiek nie pownnien całe życie siedzieć bez humoru.

Gość liquid_silk
smiech to zdrowie, ja czasami az go naduzywam, smieje sie z roznych przedziwnych rzeczy, przez co niektorzy moga mnie uwazac za wariatke, fakt nie wszystkim to odpowiada, ale czy warto sie zmieniac na sile i ograniczac w tym, co lubimy jesli nikomu nie wyrzadzamy tym krzywdy? wiec smiejmy sie :D :D :D

Gość liquid_silk
Holly to dla Ciebie :D :D :D

Gość liquid_silk
nie ma sprawy ;)

Gość kotwica
liquid - DOKLADNIE! Mam bardzo abstrakcyjne poczucie humoru, moj kolega podobnie, smiejemy sie z byle czego, z rzeczy ktore normalnie nie sa w ogole smieszne, ale potrafimy we wszystkim znalezc cos z czego bedziemy mieli brechty. To moze wlasnie wygladac, ze jestesmy jacys walnieci. Najwazniejsze jest to, ze nikomu krzywdy tym nie robimy. Noa le jej sie to nie podoba :( Mam dopiero 18 lat, bedzie czas na to zeby spowazniec, a teraz po prostu lubie robic nieraz z siebie debila, bo mnie to bawi :)))

Gość liquid_silk
jestes mlody, a mlodosc ma swoje prawa, na pewno znajdziesz dziewczyne, ktora zaakceptuje Twoje specyficzne poczucie humoru, nie ma co udawac kogos kim sie nie jest i zyc "na uwiezi", bedzie ok!!!! a teraz uszy do gory i usmiech poprosze :D

Gość kotwica
Wiesz, juz nie jestem z nia. Kiedys nawet powiedziala, ze nie moze byc ze mna z powodu niektorych moich zachowan... ze niby sie jej nie podobaja. Rozumiem, ale w takim razie dlaczego ona moze miec taki glupie zarty, a ja nie? Cos tu nie gra...

Gość *** *** ***
no skoro dziewczyna jest była, to teraz poszukaj takiej której nie bedzie to przeszkadzało, a czasem poświruje z Tobą :D a świrowanie jest całkiem fajne, i raczej szybko się z niego nie wyrasta ;) na szczęście :D

Gość liquid_silk
nie ma co patrzec wstecz, liczy sie przyszlosc, badz dobrej mysli i nie zmieniaj sie jesli nie czujesz, ze powinienes, a bedziesz szczesliwy ;)

Gość kotwica
Tak sie tylko mowi, ze nie warto patrzec wstecz... Ale prawde mowiac to jest racja, tyle ze jak zalezy komus na kims to nie ma tak latwo :)

Gość liquid_silk
wiem, ze nie jest latwo, ale skoro nie jestes z ta dziewczyna to zanczy, ze moze nie byla dla Ciebie, a Ty dla niej, moze znajdziesz inna, ktora Cie doceni i bedzie miala podobne poczucie humoru, a moze to byla tylko taka jej wymowka? dlatego napisalam, ze niewarto rozpamietywac tego i sie dolowac, czas pokaze Ci, ze to byla pomylka

Gość kotwica
Ale to nie byl powod naszego rozstania :PPP Teraz i tak jest z innym i stwierdzila tylko, ze gdybym mial z nia byc musialbym sie zmienic, bo moje zcahowania jej nie pasuja. Cos takiego kiedys pwoiedziala :/

Gość liquid_silk
a wiec jednak w jakims stopniu sie do tego przyczynilo, sam to napisales nie martw sie

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja tez jestem szurnięta, walnieta i caly czas sie ciesze tzn smieje :D

Gość kotwica
O jezu, uwierz, nie o to chodzilo :-P Poza tym to ja zerwalem... co prawda nie bylo to szarpanie sie, wyszedlem z taka propzoycja i na nia przystala. A teraz stwierdzila, ze potrzebuje stabilizacji i am starszego i powazniejszego chlopaka...

Gość A nie uważasz ...
że żarty maja tez swoje granice ? Moze brak tobie po prostu wyczucia ?