Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milaaa***

Mercilon

Polecane posty

ja wczoraj skonczylam pierwsze opakowanie i nic nie urosly ale wczesniej bralam inne tabsy i to pewnie dlatego :)poza tym ja i tak jestem zadowolona z takich jakie mam :)

Gość Marta.tttt
Cześć! Biorę teraz czwarte opakowanie Mercilonu. To moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne więc nie mam porównania z innymi. Jeżeli chodzi o skutki uboczne to na początku miałam kłopoty ze snem, potem to przeszło. Z czasem pogorszył się humor...Jestem nerwowa, wybuchowa i płaczliwa. Dlatego zdecydowałam odstawić te tabletki. Poza tym nie przytyłam, piersi mi nie urosły, nie odczuwam suchości pochwy.

Gość Olcia88
Biorę mercilon od ponad tyg. Od tego czasu ciągle mam okres (wnerw). Pogorszyła mi sie cera i wypadają mi strasznie włosy! Hmm.. mam nadzieje ze to tak tylko na początku, bo to hormony (organizm musi sie przyzwyczaić) Poza tym dobrze sie czuje nie mam jakiś mdłości ani bolów głowy czy brzucha. Jak by jeszcze do tego poprawiła by mi sie cera i włosy to będę zadowolona. Możę to jeszcze za wcześnie by mówic o takich "poprawach"??

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość paullek
witam. chcialam powiedziec,ze mercilon to moje 1 tabl anty.Biore je juz 3 miesiac i jest bardzo dobrze.nie mam zadnych skutkow ubocznych.Przyznaje ,ze przy 1 opakowanu mialam dlugi okres i plamienia przez miesiac,ale ponoc to normalnie.Nie przytylam ani kg i nie powiekszyly sie piersi.Jestem zadowolona z tabletek i zycze powodzenia innym kobetom by Merciolon okazał sie strzalem w dziesiatke! :)

Gość asienkaaaa
Hey dziewczyny ja jestem przy pierwszym opakowaniu Marcilonu i hmm.. musze powiedzieć ,że narazie nie czuje sie super swietnie. Brzuch mnie troszke boli i czasem mi słabo ale mysle, ze to dlatego ,ze to moje pierwsze tabletki anty i moj organizm musi sie przyzwyczaic a jak nie to chyba zmienie;P Czekam na porost piersi haha :) i Chyba najbardziej boje się żylaków ;/ Pozdrawiam wszystkie Mercilonki;)

Gość biorę mercilon
i mam strasznie zly humor i bolą mnie piersi : ] ale to 1. opakowanie i mam nadzieję że przejdzie ; )

Gość bralam to ale ciagle spac mi
sie chcialo. Lekarz przepisal Marvelon i wszystko ok jest.

Hej KObiety!!! Ja na początku brałam cilest ale strasznie sie czułam po nim i gin przepisał mi mercilon. Na poczatku rewelacja teraz koncze 4 opakowanie i jest koszmar piersi urosły mi z B na D boli mnie brzuch dołem i mam strasznie sucho. Co jakis czas pojawiaja sie zawroty głowy i mdłosci ale to pewnie od kulinarnych kombinacji. Pozdrawiam

Gość Gość :)
Ja właśnie kupiłam Mercilon w Krakowie za 19.40

ja biorę Mercilon ponad dwa lata wcześniej nie brałam innych to były moje pierwsze i pozostałam do nich do tej pory ponieważ nie mam żadnych skutków ubocznych nic mnie nie boli nie tyje chociaż zazdroszczę wam powiększenia piersi u mnie nic;(

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z długą datą ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość mikahdfkf
ja brałam ponad 3 lata Mercilon na początku mialam napady gorąca, ból brzucha, ale przeszło po 2 miesiącach nie wiem czy to była tego kwestia ale.. po odstawieniu pigułek zdziczały mi hormony i nie umiem zajść w ciążę do tego mega żyły na nogach

Gość mikahdfkf
aha i przytyłam na pigułkach z 48kg na 55

Gość mola_rze
Mam do sprzedania 1 opakowanie tabletek Mercilon oraz recepte na 4 opakownia. Proszę pisać na meila: martatbg5@poczta.onet.pl

Gość poligonowa
Brałam już wcześniej przez kilka lat yasminelle, potem cilest i yaz... i nigdy nie miałam takich objawów jak teraz przy mercilonie. Miewałam co prawda problem z cerą, ale zawsze wystarczyła odrobina podkładu i nikt nawet nei widział że mam na twarzy jakieś krostki. Teraz włosy wychodzą mi garściami, a moja skóra przypomina poligon wojskowy. Zasypało mi czoło, brode i policzki setkami malutkich krostek, nie mówiąc już o wielkich podskórnych wulkanach, których dotknięcie wywołuje ból przyprawiony łzami. Co więcej krosty pojawiły mi się też na szyi, dekolcie, ramionach i plecach. Skóra jest przesuszona, łuszczy się, a po krostach zostają czerwone przebarwienia, które bardzo długo się goją. Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze. Zaczęłam piąty rok studiów... a ja omijam wszelkie zajęcia i wykłady, bo wstydzę się pokazać ludziom na oczy. Pięknie wyjdzie jeśli przez tabletki będę musiała powtarzać rok... Do tego ciągłe plamienia. Mam dość i po skończeniu obecnego opakowania mówię tym tabletkom bye bye i nigdy więcej.

Gość aśśka17
Czy czymś się różni Mercilon pakowany za granicą a nie w Polsce? Składem...? Bo ja kupuje ten tańszy i płace 19.95 a ten pakowany w Polsce kosztuje 28.50 ... u mnie w aptece.... dlaczego tak jest?

Gość poligonowa
aśśka, to samo miałam z Cilestem. Najpierw kupowałam za więcej niż 20zł, aż Pani w aptece powiedziała że mogę kupować tańsze za 18zł. A jedyną różnicą był fakt że dni tygodnia na tańszych były po angielsku, a na droższych po polsku...

Gość BKBKBK
Kupie mercilon. Kontakt: robert0073@wp.pl

Chętnie odkupię obojętnie jaką ilość Mercilonu. Pisać na maila lucy720@interia.pl

Gość Kakaka1997
cześć dziewczyny biorę Mercilon ( pierwszy plasterek opakowania ) narazie mam przerwe 7 dniową. Chcicałabym żeby już zaczynając nowe opakowanie żeby chłopak we mnie dochodził czy juz moge mu na to pozwolić żeby nie zajść w ciążę ? Pomóżcie zaczekać jeszcze ?

Gość gość
Zażywałam mercilon prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolona. z tego względu ze posiada dwa hormony sa same plusy: nie tyje się po nich, można pozbyć się trądzika, łojkowatości, a także maleje skłonność do pojawiania się nadmiernego owłosienia. Przyjmujące te pigułki dziewczyny nie tylko są zabezpieczone przed niechcianą ciążą, ale również znacząco zmniejszają ryzyko powstania chorób nowotworowych macicy i jajników, regulują cykl miesiączkowy, zmniejszają bóle miesiączkowe i obfitość krwawienia. Polecam

Gość SYLWEK12340987
chciałabym sie pilnie dowiedziec czy w czsie tej7 dniowej pszerwy gdy jest pszerwa w braniu tabletek mozna zajsc w ciaze

Gość SYLWEK12340987
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ