Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milaaa***

Mercilon

Polecane posty

Gość BCH
Po cilescie, ktory bralam z 5 lat lekarz przepisal mi Mercilon. Masakra. Bole glowy po oststniej tabletce nie do opisania! Oczy mi wyskakiwaly doslownie z glowy, wymioty 2 dni non stop jak juz nie jedzeniem to żolcia. Tragedia. Poza tym wszytsko ok w trakcie brania tabletek/przez 21 dni/. Okres mizerny i to chyba plus. No przytylam, jakies 5-8 kg ale z tym trzeba sie lieczyc. Naczynka na nogach tez popekaly ale z tym tez sie liczylam. Odstwailam Mercilon na zawsze. Teraz mam nowe tabsy. Zobaczymy jak to bedzie.

Gość BCH
Do SYLWEK12340987. Przeciez na ulotce jasno jest napisane. 7 dni pzrerwy miedzy opakowaniami daje ochrone antykoncepcyjna.

Gość sylwek12345678
a czy wzielam tabletke z 5 godz opuznieniem to wplywa jakos na proces antykoncepcji

Gość Zadowolona76
Mercilon biorę od 15 lat z przerwą na zajście w ciążę i karmienie! Żadnych ekscesów z łydkami, bólem piersi, tyciem nie miałam i nie mam. Jak przytyję to nie zwalam tego na karb tabletek (bo od kilku lat waga stoi raczej w miejscu) a jedynie na spowolniony metabolizm związany z wiekiem (37) moje obżarstwo lub obniżenie poziomu aktywności fizycznej. Wierzcie lub nie ale ja nigdy nie pomyślałam o zmianie tabletek. Ale moja koleżanka nie dała rady na Mercilonie. Żadnej innej, która bierze Mercilon nie znam. Opisałam swój przykład. Każda z Was może inaczej na niego reagować.

Gość TusiaAAMM
Biorę Mercilon od 2 miesięcy i czasem pobolewa mnie brzuch. Ale pomimo to usuwa wszystkie objawy towarzyszące miesiączce .

Gość gość
Utyłam, w ciągu 1,5 roku 15 kg masakra w midzy czasie bóle piersi w łydkach skurcze ciągle infekcje układu moczowego suchość spraw intymnych po prostu tragedia nie polecam