Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalina_S

www.pajacyk.pl ---- kliknij raz dziennie , dla kogos to obiad .

Polecane posty

Hej :] jestem nowa na tym forum,chętnie WAS poznam :) Czy bywacie czasami na stronie pajacyka ? Jedno klikniecie a tyle pożytku ... Nie badz obojetny , wrzuc link w zakładki , ulubione , stopke ... Klikaj codziennie zrób sobie z tego nawyk .... Pomozesz komuś głodnemu. Głodnemu dziecku . To piekna idea. Kalina

Hej Girl\'s ! :) Liczyłam na to,że znajdą się tutaj takie osoby ... A moze i nowe\"duszyczki\",które codziennie klikną w pajacyka ? :) Kalina.

Gość ulibuli
ja klikam codziennie!!!!;) mam pajacyka ustawionego jako strone startową i zawsza jak właczam kopa to klik ;) fajnie że tak mozna komus pomóc...;)

She71 ..Annik...Wydra ---- > Widac , że macie wieeeelkie serducha ! Dzieki za spontaniczna reakcje ! Moze temat się rozwinie ....niby nic a tak mnie zawsze cieszy,gdy coraz wiecej osób odwiedza pajacyka :)

ja bede pamietac zeby klikac,tylko nie orjentuje sie czy to mnie cos kosztuje?odpowiedzcie prosze

Gość ulibuli
to nic nei kosztuje!!!!!;) tylko klik i juz!

kreska123--->Nic Ciebie to nie kosztuje oprócz satysfakcji,że \"stawiasz\"jakiemuś dzieciakowi obiad na szkolnej stołówce ( który nie zawsze jest w domu ;/ )

White_Widow -- Biała damo :) ..:) Piekna sentencja oprócz linku pajacyka :) Fajnie,ze sie dołaczylas :) Ktoś jeszcze do NAS dołaczy ? Zapraszamy ! :) :)*

kreska1234 ---> miło,ze się dołaczyłas :) A czemu taka skrzywiona mina? :)

Pomyłkowa mina ... Dopiero załapałam emoty :) Dla Was🌻 -------> śliczna stokrotka :)

Powiadasz,że dla Ciebie klikanie w pajacyka to \"bułka z masłem\" :) Fajny zwyczaj ! Uzależnił mnie jak klikanie w \"odświerz\"przy używaniu kompa :D

She71 ----> co opócz pajacyka nosisz w stopce ? co to znaczy?moge zaptac ? :):):)