Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalina_S

www.pajacyk.pl ---- kliknij raz dziennie , dla kogos to obiad .

Polecane posty

Myślę,że gdybyś miała napisane to w jezyku polskim docierałoby to do wiekszej ilosci ludzi ...Madre słowa sledze własnie rózne tematy w tym dziale,Bardzo duzo tu jadu ....smutne :(

Smutne i takie nie na miejscu ....no ale niekórzy tylko w sieci potafią pokazac na co ich stac naprawde :( w zyciu realnym sa zbyt zakompleksieni ....Za to za zsłoną anonimowosci , tajemnicy mozna sobie pofolgowac ....Eh,życie ...

She ------> Śpij dobrze ! Ja tez to zrobię,bo znowu jutro oczu przed południem nie otworzę :O Dzieki za miłe potraktowanie mojego tematu Dobranoc 🖐️

A moze ktoś jeszce sie do NAS przyłączy :) ??? 🖐️ miłego dnia mamusie i ciezarowki :)

Gość ulibuli
no właśnie - przyłączajcie się! jeden klik na www.pajacyk.pl i obiadek dla dzieciaka;)

noe __ czytaałam kilka Twoich wypowiedzi i na tej podstawie moge stwierdzic,ze mądra i fajna z Ciebie babka :) pozdrawiam🖐️ ske🖐️ Hoooopa Kto jeszczew porze obiadowej nakarmi dzieciaka ? :)

Wracam tu dziś :) I melduje ze na pajacyka kilknełam ;) Fajnie ze temat cieszy sie popularnoscia a TY autorko go super prowadzisz :)🖐️

Gość podniosę

Gość podniosę
:classic_cool:

ja własnie wysłałam do 30 znajomych adres stronki bo sama juz nie moge kliknac ale wejde po 24:)

Noe --------> jestes niemozliwa ! Az serducho rosnie majac do czynienia z tak wrazliwymi osóbkami :) Noe masz wspaniały charakter ( wspominała o tym _Acha_ , takze czytałam Twoje wypowiedzi ----jestes inteligentna i zyciowa 🌻 stokrotka dla CIEBIE:)

Gość kliknij...
Sa jeszcze 2 strony gdzie kliknieceiem mozemy pomoc: www.zmilosciserc.pl/donate.php www.polskieserce.pl :-)

dziekuje Ci Kalinko dawno nie usłysząłm tak ciepłych słów pod swoim adresem:):)

w te linki takze bede klikac ! Tej nie znałam ....ale juz dodaje do zakładek;)a Wy ? :) www.zmilosciserc.pl/donate.php To znam i czasami klikam , ale zrobie sobie z tego takze nawyk. :) Budowa sztucznego serca,bodajze prof Religa na \"okładce\"stronki :) www.polskieserce.pl Wrzuce w stope ;) Noe----------> To prawda podbarwiona komplemebtem:) Czyzbysbyła nie lubiana na tym forum ? Wątpie ...

jedni mnie lubia inni nie tak jak w zyciu:)fajny pomysł z tym temacikiem :) teraz nie bede sobie robic wyrzutów ze tylko siedze i gadam o głupotkach ale tez POMAGAM:)

_ACHA_ NAWET NIE WIDZIAŁAM ZE O MNIE PISAŁAS dzieki za dobre słowo ja tez zwóciłam uwage na twoje wpisy:)pozdrawiam!

noe -------> dzieki za ciepłe słówko .....:) Hm....a ten lewarek ? A cio tio takiegio ? ;)