Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnica007

Kogo dziś facet zostawił??

Polecane posty

Gość tajemnica007

załamana jestem:( facet tydzien predzej mówi ze kocha a za tydzien zostawia . Faceci kochac nie potrafiom!! Na dodatek rzuca przez Sms. Faceci to tchórze!!!

Gość trzeba pozbyć się
telefonu komórkowego

kochają i to bardzo... tak bardzo i tak dużo, że nie mogąc obiąć tego wszystkiego, muszą nieraz odpowiedzialnie zrezygnować z niektórych miłości... ale uwierz, robią to z ciężkim sercem... :) ;)

ja sie do tych zaliczam 10 minut temu zakonczylo sie cos czego juz nie da sie wrocic:(

Gość tajemnica007
takim tekstem skąd może wiedziec co dlamnie jest dobre . Nie denerwuj się na mnie ale chciałem Ci powiedziec ze powinnismy przestac się spotykac poniewaz tak bedzie lepiej i dla ciebie i dla mnie! pa

ja zostawiłam swojego , po 14 latach bycia razem...walki z kompem..dosyć!!!!!!!!!!!

Gość A.....aa
"Na dodatek rzuca przez Sms."------pewnie ma darmowe...pajac:-0

Gość taka sobie slicznotka
Faceci myślą w większości fiutkami- jak maja odpowiedniej wielkości... bo nieraz... to takie tam dynda tyciunie, że szkoda gadać, a właściciel ogiera udaje...śmiech bierze!;-) Faceci czy śą jeszcze tacy co to szanują nie zdradzają i kochają szczerze, bo z własnego doświadczenie -nie spotkałam takiego... niestety!

Gość tajemnica007
Faceci nie potrafią kochac:( my kobiety się staramy zeby było super a oni niszcza wszystko

nooooo... nie umieją kochać... ciebie ? to co, wychodzi na to że on cię kochał, ale nieumiejętnie :P

Gość andrew123456789
nawet nie wiesz jak umieja kochac :( ja dla swojego sloneczko zrobilbym wszystko wiem ze to uczucie przetrwa na wieki bardzo ja kocham... walcze o nia codziennie staram sie, zeby bylo jej jak najlpiej tesknie za kazdym razem kiedy sie nie widzimy... gdyby tylko uraczyla mnie w polowie ta miloscia ktora ja ją obdarowalem bylbym najszczesliwszym czlowiekiem do konca zycia... a ona mnie zostawil :( i to nam sie zarzuca ze nie umiemy kochac???

Gość tajemnica007
wiekszość facetów nieumie kochac a Ci co umią to niedługo wiginą:\ a ta dziewczyna co Cie zostawiła to niewiedziała jakiego ma cudownego faceta