Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn Babilonu

Jak mamie wytłumaczyć, że będe sam ?

Polecane posty

Gość syn Babilonu

Moja mam ciągle pyta o sprawy "sercowe" , kiedy znajde sobie dziewczyne itp....tylko jest taki "mały " problem. Na dziewczyny na której widok serce mi szybciej bije nie mam szans, poprostu wiek dojrzewania nie był dla mnie łaskawy. Mam już prawie 22 lata i sporo kontaktów z kobietami, tzn kontaktów przyjacielskich, wiem że mam fajny charakter, ale nie mam ładnego opakowania. Nie winie ich za to bo każdy patrzy na wygląd. Moje wady można usunąć tylko potrzeba pieniędzy, przed 30 napewno tyle nie uzbieram, do tego czasu daje sobie spokój z kobietami. Szkoda mi mamy ale męczą mnie już te jej pytania, i jej smutny wzrok....

Gość syn Babilonu
dlaczego asekuranci ???

nie wierzę ,że musisz te swoje\"wady usuwać operacyjnie / \"każda potwora znajdzie swego amatora\" jak to mówią . ja byłam parę lay z facetem rudym jak złotówa ,piegowatym, w lecie to był poprostu czerwony , niski , ALE KOCHAŁAM, jaki masz problem , z czym ?napisz co ci dolega ,że musisz inwestować taką kase? przecież jestes anonimowy!

Gość parsifal
pojebany jestes bo wyglad niema znaczenia przynajmniej wielkiego widocznie cipa z ciebie nie facet bo kazdy dla siebie zawsze kogoś znajdzie a ty pierdolisz jak baba!!!

Gość śmieć_
Ludzie, zamiast go pocieszac napiszcie co ma matce powiedzieć! Sama chętnie się dowiem...

Gość syn Babilonu
nie o to chodzi, że nikogo bym nie mógł mieć...bo jakieś dziewczyny interesują się mną.... ogólnie buzie mam przystojną tylko tego nie widać przez te wady. Mam podobno ładne niebieskie oczy ale przez okulary ich nie widać, ząbki nie tego koloru, od antybiotyków co brałem jak niby byłem na astme chory, uszy lekko odstaja, i do tego trądzik, i garbaty nos od upadku. Chodzi o to ze zakochuje sie w kobietach ktore maja na mnie zlew i wybieraja tych przystojniejszych...

Gość syn Babilonu
niby wygląd się nie liczy, ale życie pokazuje że guzik prawda, młody człowiek ma gdzieś co będzie kiedyś....teraz chce korzystać z życia, mieć doświadczenia przygody, najlepiej z ładnymi przedstawicielami płci przeciwnej...nikogo nie winie o to, ale z tym nie wygram, mozna przyjąć te reguły gry, albo poddać się...wybrałem to pierwsze

wyslij swoja fotke to ocenie czy jest rzeczywiscie tak zle (na pewno nie jest tylko brakuje ci wiary w siebie)

Gość nikosia psosia
idź do stylistyki i do kosmetyczki,stylistka dobierze Ci fryzure i podpowie jakie ciuchy powinieneś nosić, jaki styl będzie do Ciebie pasował itd,kosmetyczka Cię wypielęgnuje i to powinno pomóc,rozejrzyj si ę co w męskiej modzie piszczy a nowy image doda Ci pewności siebie i na pewno kilka babek zakręci się koło Ciebie ! powodzenia! więcej wiary w siebie!;)

Gość syn Babilonu
ale mi nie brakuje wiary w siebie, bo potrafiłem startować do dziewczyn mimo 5 kosza z rzędu....poprostu wyciągam wnioski....

mojego mail-a też masz w mojej stopce , (nie bój sie nie roześlemy ). a będziesz miał ocenę z dwóch żródeł

Gość syn Babilonu
często mi się wydaje , że kobiety myślą, że facet wogóle uczuć nie ma.... jakbyście się czuły gdyby od 3 lat KAŻDY was odrzucał .... ?

Gość spinka klinka
jesli skupisz sie na wygladzie i tego samego bedziesz szukal u dziewczyn, to rzeczywiscie zawsze bedziesz czul sie przegrany, bo zawsze znajda sie przystojniejsi od ciebie. Mam kolege, ktory jest bardzo niski, chudy, ale ma niesamowicie gleboki glos, mily usmiech i ciekawy intelekt, to taki typ zamyslonego intelektualisty. I na jego widok zawsze mam ciarki, choc obiektywnie przystojniakiem nie jest. Moj byly chlopak byl prawie albinosem i mial spory brzuszek, ale mial w sobie zwierzecy magnetyzm, byl niesamowicie towarzyski i dziewczyny go nie odstepowaly. Chyba przykladasz pukt ciezkosci nie tam, gdzie trzeba. Pewnych rzeczy w wygladzie nie przeskoczysz, z czasem czlowiek godzi sie ze swoimi niedoskonalosciami (a dziewczynom przychodzi to znacznie trudniej). Zadbaj o siebie, moze jakies nowe fajne oprawki (ostatnio modne sa ciemne z szerokimi raczkami)? moze 3dniowy zarost? jakas fajna koszula, dobra woda toaletowa? a najlepiej zacznij byc po prosty fajny, towarzyski i otwarty, nie mysl o wygladzie, po prostu zyj :)

Gość śmieć_
22 lata? Poczekaj do trzydziestki, wtedy się obudzisz i będzie BUM:O

Gość syn Babilonu
dzięki za rady ale to wszystko juz zrobiłe :)....perfumy mam z 3 flakony za 1 tyś, co sezon nowe ciuchy ( chciałem nadrobić braki :) ) , charakter jak już pisałem mam fajny bo co chwile jakaś koleżanka chce się spotkać iść na spacer.... ale każda zaznacza, że to tylko przyjaźń.....startoałem do 2 i wszystkie się wycofały, obce laski które poznaje też mnie olewają jak chce się umówić....ile mam jeszcze z siebie durnia robić ??? Ps Fotki nie mam na kompie , Jutro będzie jak ktoś będzie chciał...

Gość syn Babilonu
stary ja zainwestuje w siebie koło 30 tyś to problemu nie będzie....dzisiaj medycyna może odmienić zycie tylko trzeba mieć $

Gość mama_Tomka_1982
no własnie martwie się o mojego chłopca :o W jego pokoju na scianach wszesdzie plakaty A.Gołoty , a po podłodze walaja sie wszedzie zuzyte husteczki higieniczne :classic_cool:🖐️

Gość śmieć_
Jest taka operacja - młotkiem w głowę. Na oślep:classic_cool:

Gość syn Babilonu
moge się pogodzić i poddać ale to wstyd, lepiej za jakiś czas powiedzieć.....WYGRAŁEM chociaż miałem 10 razy trudniej niż inni...

Gość Płomyk.
cos chłopaki chyba sie koncentrujecie nie na tych rzeczach co trzeba ... badzcie pogodni, otwarci na ludzi .. naturalni , nie koncentrujcie się na sobie bo to nie o to chodzi , tylko na tej drugiej osobie !! a wszystko się napewno dobrze potoczy ...

Gość śmieć_
No jak nie odmieniłaby...ja myślę że diametralnie:classic_cool: Oczywiście do niczego nie namawiam:P

stańczyk >>>>Twoje wypowiedzi pomału zaczynaja mnie smieszyc :)tzn czytajac je pojawia sie usmiech na mojej twarzy bo przeciez NIGDY NIE JEST AZ TAK ŹLE ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ GORZEJ a u ciebie tylko tragizm czuc tzn w twoim myśleniu, wypowiedziach... :(

Gość syn Babilonu
ile razy jeszcze takich rzeczy wysłucham??? bądz pogodny, miły uśmiechnięty, na luzie itp tylko szkoda , że inni nie są tacy a kobiety się o nich biją ......Jak to w życiu bywa są równi i równiejsi....

Gość mama_Tomka_1982
jak wyslesz zdjęcie to tomek znowu użądzi WIELKIE MASTURBATE :classic_cool:

Gość Roman_29
a do mnie wystartujesz :* ??

Gość syn Babilonu
ale od ludzi ładnych nie wymaga się dużo....ty musisz się nastarać, żeby kobieta stwierdziła że jesteś miły, wporządku itp...on wystrczy, że się spojrzy, czy powie jedno zdanie...Twoich sto gestów jest warte tyle co ich jeden....

Gość Roman_29
tomek a masz moze swoje zdjecie gdzies na kompie ? :*

Gość Roman_29
tak a niby skąd ? :P , wyslesz mi swoje zdjecie ?

Gość spinka klinka
syn Babilonu- jestem ladna dziewczyna, mam kolezanki, ktore rowniez sa zadbane i swiadome swojej kobiecosci i zadna z nas nidy nie poleciala na plastikowego przystojniaka. Bo wiadomo, ze jak jest przystojny, jak zapiera dech przy pierwszym spojrzeniu, to pozniej mozna sie nim tylko rozczarowac. Dziewczyny lubia brzydkich facetow,jesli maja charyzme, sa pewni siebie, maja jakies fajne hobby, nikomu sie nie podlizuja, maja swoje zdanie, sa mescy, potrafia rzucic jakas dosadna uwage, ale znaja umiar, sa mili, ale nikomu nie wlaza w tylek. moze za bardzo sie starasz? laski nie lubia desperatow. Moze zmien taktyke i zapraszaj je na spacer, do kina, na kawe, ale tylko "jako kolezanke"? ludzie sa tak skonstruwani, ze nie chca tego, co podsuwa im sie pod nos, a pragna tego, co dla nich niedostepne.