Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana dziewczyna

Dlaczego ludzie patrza tylko na wyglad...

Polecane posty

Gość Załamana dziewczyna
Delicja - myślisz, że nie byłam u dietetyka ? On mi powiedział jedno - przy takich ilościach hormonów jakie przyjmuje nie ma szans abym schudła bo nic nie zmieni tej bomby hormonalnej jaką przyjmuję... a z tego co wiem szybko nie przestane je brać bo dzieki nim ponoć zyję... tak więc nie wykluczone ze jeszcze bardziej moge przytyc... no i co - dzieki temu mam byc caly czas sama ??? :-(

Gość powiem....
a rozalaj sie dalej tyle osob ci mowi.. tly rzczy a ty dalej i dalej:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość macintosh
a na co ty horujesz, przeszcep jakiś miałaś czy co?

Gość dajcie spokoj kazdy
zasługuje na szczescie nie tylko ładny i szczupły

Gość Załamana dziewczyna
wiez, nie rozmawiam z dzieciakami z gimnazjum co piszą NA CO HORUJESZ.... mam chora tarczyce i watrobe oraz trzustke i żołądek.... urodziłam się z wadami genetycznymi....

Gość macintosh
faktycznie masz problem, ale nie ma się co załamywać może akurat nie kręcisz się wokół odpowiednich facetów. Poszukaj w innych miejscach może niekoniecznie imprezy, wypady a bardziej spokojne miejsca. No jak już znajdziesz to na całe życie więc głowa do góry🖐️

Gość Załamana dziewczyna
ponoc mam bardzo ladna twarz, mam duze poczucie humoru, dlugie blond wlosy duze niebieskie oczy. potrafie z kazdym na kazdy temat porozmawiac znam 2 jezyki obce, skonczylam studia... pracy tez nie moge znalesc ( kiedy na rozmowie kwalifikacyjnej pracodawca wysmial mnie slowami PANI CHYBA JEST BEZKRYTYCZNA - MY TU PRZYJMUJEMY NORMALNE OSOBY... ) dodam, ze bylo to stanowisko przedstawiciela handlowego w znanej firmie spozywczej

Gość Tomek to ja do ciebie
pasuje ! jestem raczek z 1 lipca.

Gość Załamana dziewczyna
oczywiscie, ze wychodze i to bardzo czsto.... mam mnostwo znajomych, ale oni traktuja mnie aseksualnie, aczkolwiek wspieraja mnie i dodaj mi sil - sa dla mnie wszystkim bo jak nikt inny potrafia pocieszyc, podac reke...

Gość Michau Aniou
Tomek, nie prawda że dziewczyny chca tylko przystojnych.... moim zdaniem tak mowia Ci co sa zakompleksieni i chca zatuszowac to swoja niby nieatrakcyjnoscia !!

Gość Isuldur
a czy koniecznie musisz kogoś mieć ??? nie możesz być sama??

Gość Isuldur
jestem facetem, i tak jestem sam...i odziwo jakoś zyje :D

Gość Załamana dziewczyna
Isuldur - nie wiesz jak to jest miec moj wiek i nigdy nie kochac sie, nie piescic sie, baa nawet nie calowac sie !!! to nie zycie - to wegetacja :-(

Gość Isuldur
Czasami mam ochote na chłopców... a może jestem biseksualny tylko nie potrafię się do tego przyznać ??? Sam już nie wiem, na razie jestem sam, ale myślę zwłaszcza kładąc się do łóżka o dziewczynach a czasami o chłopcach Jednak wciąz jestem sam

Gość Isuldur
No dobra ale co zrobisz??? zgwałcisz kogos?? kupisz?? jak cię nie chca to się pogódz i żyj z tym....co ci da płacz na forum???

Gość Isuldur
podszywacz żałosnuy ...wisil się bardziej

Ah kochana, moim skromnym zdaniem pwoinnas sciac wlosy jakos fajnie u fryzjera, bo DLUGIE wlosy pogrubiaja, sprawiaja, ze sylwetka wydaje sie byc jeszcze bardziej NALANA, idz do fryzjerki, niech wykombinuje jakas fajna fryzurke :) Ciuchy wyszczuplajace i badz pewna siebie, nie marudz, ze jestes sama bo faceci wyczuwaja, ze chcesz \"zalapac\" faceta :) Usmiech i glowa do gory, podobno milosc jest jak motyl, im bardziej za nia gonisz tym bardziej ucieka, a kiedy usiadzisz spokojnie, sama nieoczekiwanie wpadnie Ci w rece :) oraz Miłość jest jak polny kwiat. Często znajduje się ją w zupełnie nie oczekiwanym miejscu. :)

Gość do Załamanej
wyjedź na zachód np. do Anglii tam naprawde każda, nawet bardzo gruba jak ty ma wzięcie (i to nawet wsród przystojnych facetów :o ) :D 🖐️

Gość Isuldur
Czy myślicie że moja mama dlatego założyła rajstopy, bo może jest w ciąży z osobnikiem pozaziemskiej cywilizacji i nosi w sobie OBCEGO? Podobno takie formy życia potrzebują dużo ciepła? Mama czasem rozmawia z Delmą, ale ja myśle że ona raczej rozmawia właśnie z tym OBCYM

Gość Załamana dziewczyna
dobre rady mi tu prawicie... - wyjedz na zachod... to nie jest wyjscie :-( LUDZIE JA CHCE KOCHAC I BYC KOCHANA !!!!!!!!!!!

Gość Isuldur
suchar jakich mało...dlaczego ja mam takich kiepskich podszywaczy ??? nawet posmiać się nie moge...

Gość Isuldur
to albo schudnij albo znajdz sobie takiego samego grubasa....co maja ci napisać ??? idz do fryzjera to ktoś się zainteresuje ???

Gość Isuldur
no słucham ?? jakich rad chcesz??

Gość Załamana dziewczyna
... ZNAJDZ SOBIE TAKIEGO SAMEGO GRUBASA... wiesz co? jak masz takie rady dawac to lepiej sie nie odzywaj bo sie kompromitujesz palancie...

Gość Isuldur
Zostań pomocą domową

Gość Isuldur
a co grubas już nie jest kandydatem dla ciebie ??

Gość Isuldur
podnoś ciężary jak Agata Wróbel....

Gość Jowita ładne

Gość Załamana dziewczyna
od swojej wagi mam obciazone stawy... nie moge biegac bo sprawia mi to ogromny bol a i stawy sie psuja - tak mi mowi lekarz. na nic to sie zda bo dopuki bede brala te cholerne hormony to nic a nic nie schudne.... :-(

Gość Isuldur
No więc co z tym grubasem ?? niepodoba się ??