Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe pr贸bki kosmetyk贸w i gad偶ety

Polecane posty

Go艣膰 kamilcia1600
hej.. wiecie moze jak sie zamawia te pilniczki z tej stronki mailto:soraya@soraya.com.pl ?? jesli ktos mi powie bardzo dziekuje za pomoc :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamilcia1600
sory, pomyli艂am stronki...chdzilo mi o te stronke z pilniczkami www.mavala.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzu
czy soraya lub olay przyslaly wam probki? czy znacie mail do firmy Freeman?pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliaaaaaaaa
kamilcia1600 ja dosta艂am te pilniczki. Jest ich chyba 5 juz nie pami臋tam. S膮 w papierku takim grubym. Ale nie pami臋tam ju偶 czy mia艂am meila do nich czy ze stronki. Przykro mi ale nie moge pom贸c;( ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilcia1600
dzieki natalia za mala podpowiedz :P trudno nie zamawiam ich...:(:P pozdrawaim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anngela
Cze艣膰 dziewczyny! Po jakim czasie od wys艂ania zapytania o pr贸bki,znajdujecie je w skrzynce? Ja dzi艣 wykorzysta艂am 4 z Waszych adres贸w ,sama niestety nie znam zadnych:(a jak cos przyjdzie to dam zna膰:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilkaa
siemka;)) chcia艂am si臋 zapytac co trzeba napisac w tym e-mailu (o pro艣b臋 tych pr贸bek)------------

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anngela
ilka -dziewczyny juz kilka razy pisa艂y jak mniej wi臋cej formuuj膮 prosb臋,przeczytaj ca艂y temat !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilkaa
aha ok dzi臋ki anngela :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doma-mika
co tu taka cisza?? U mnie dzisiaj p艂yta z mamby, katalog shtil, jaka艣 cherbata, katalog Quelle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bl
po przeczytaniu wszego forum stwierdzi艂膮m 偶e i ja spr贸buj臋 tak wi臋c wys艂a艂am kilka emaili i dzi艣 znalaz艂am pozytywne odp. od kolastyny i alcina teraz tylko czekam na listonosza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anngela
Cze艣膰,z loreala mi odpisali 偶e dzi臋kuja za zainteresowanie fich produktami bla bla i 偶e pr贸bki s膮 dostepne w sklepach i pismach kobiecych.Heh ja kupuj臋 czesto (ostatnio korektor i szminke )loreala ale w sklepie drogeria natura nigdy zadnej pr贸bki nie dostalam.

Udost臋pnij ten post

Witam Was serdecznie kobietki ! Nie chce mi sie powiem szczerze czytac tych prawie 60 stron.. przeczytalam jakies pierwsze 7 ;P przepraszam,ale bm siedziala do rana ;P nigdy nie wysylalam zadnych zgloszen itd jak szukac? takich ankiet czy maili? bym byla zainteresowana darmowymi??az dziwne. probkami kosmetykow.. niech ktos odpisze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzu
omg. i juz chyba po pr贸bkomaniactwie... prznajmniej u mnie. wpad艂am. jestem w ci膮偶yy 3tyg ;/ o ludzie..co prawda mam 20 lat ale jeszcze tego nie planowa艂am..o m贸j bo偶e..a co z moimi planami? mia艂o by膰 najperw wykszta艂cenie 艣lub i dziecko.a teraz bo偶e co ja zrobie! jak ja to powiem rodzicom?? Nie moge usun膮膰. Ale to pokrzy偶uje wszystkie moje dotychczasowe plany. Pozatym dziecko nie bedzie mia艂o ojca bo to by艂 tylko przelotny..ekhmm ..sex ;/;/ o m贸j bo偶e..przepraszam ale musia艂am sie wy偶ali膰.. wiem ze kiedy艣 pokocham to dziecko ..ale teraz..to nie jest dziecko to jest problem.. przepraszam to nie jest do tematu ale ..musia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefu
dzu, zachowalas sie jak dziwka najpierw myslec potem sie pieprzyc z 1 lepszym

Udost臋pnij ten post

Siemka dziewczeta. dawno mnie nie by艂o. w tym czasie nie dosta艂am za wiele. paczka dla kota i probki kremow ale juz nie pamietam z jakiej firmy. szukam teraz cos dla chrzesniaka. nie moge znalezc nigdzie takiej str chodz sprawdzam od poczatku. moze mi ktoras u艂atwi? buzka! pomyslnych polowow1 :)

Udost臋pnij ten post

p.s. chrzesniak ma 1,5 roku. jakies kaszki sliniaki czy cos z czego jego mama sie ucieszy. buzka:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Saddd
hej dziewczyny, mam pytanie. jak wiadomo jest wiele sklep贸w z dodatkami i ciuchami typu rockowego i metalowego, czy wiecie, czy jakie艣 sklepy wysy艂aj膮 takie gad偶ety? macie jakie艣 adresy? np. naszywki, breloczki? tylko na tym mi zale偶y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudlee
hejjj. ^^ dawno mnie na tym forum nie by艂o. chyba ju偶 rok czasu. teraz sa znowu wakacje to mam proche czasu zeby powysy艂a膰 jakies zg艂oszenia. Jak na razie zaczynam tak samo jak wtedy. Pro艣by do znanych firm kosmetycznych. Przez ostatni rok zdoby艂am chyba z 40 zdje膰 z autografami znanychludzi troche katalog贸w i pr贸bki. Zycze mi艂ego bawienia sie w pr贸bkomaniactwo ;) pozdrawiam. jak znajde jakies ciekawe adresy to wrzuce tu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagasia
moim zdaniem darmowe pr贸bki sa extra przysy艂aja ci a ty odbierasz madre co nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alamakotka
hejjjj jest specjalny topik odnosnie klikania w linki zeby wam ktos pomogl. to jest temat o probkach a nie o konkursach. zycze Wam wygranej, ale piszcie na tematal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to si臋 ju偶 robi nudne
nie sta膰 was na past臋 i szczoteczk臋?? ze non stop wklejacie te linki i zanudzace innych tym bzdurnym konkursem???? Aniunitka podala link do strony z konkursami, tam sie wpisujcie!!! niech moderator co艣 z tym zrobi, bo to juz dawno nie jest topik na temat..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z innego forum
Hej jestem z innego forum ale podaje wam adresy meil na gadzety. Oczywiscie niewiem czy wysylaja bo sama dopiero wczoraj wyslalam. katarzyna.karpinska@mos.gov.pl gios@gios.gov.pl fundusz@nfosigw.gov.pl sekretariat@rzgw.warszawa.pl poczta@krakow.rzgw.gov.pl bok@rzeszow.uw.gov.pl biuro@wrota.podkarpackie.pl starostwo@powiat.rzeszow.pl wios@wios.rzeszow.pl wsse@pis.rzeszow.pl biuro@wfosigw.rzeszow.pl eko-top@rze.pl gmina@dukla.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzuza
:)czy iwostin i doce przysalaja probki kiedy zapisze sie do ich klubu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...nowa______
jestem na forum pierwszy raz...i bardzo potzrebuje katalogow z meblami...w duzej mierze na forum s膮 adresy kosmetykow...czy ktos mogly dac mi namiary na jekis meblowe katalogi??? zg贸ry dzieki

Udost臋pnij ten post

hej. jesli znasz nazwy konkretnych firm to wejdz na ich strony i skontaktuj sie z nimi. na pewno maja katalogi z meblami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do oszustki
kathrine elo o tobie mowa!!! mam nadzieje ze nie wygrasz za te oszustwa :)) zycze ci tego z calego serca :))

Udost臋pnij ten post