Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe próbki kosmetyków i gadżety

Polecane posty

Gość sniper1
Nie mam potrzeby kłamać Was na tym forum, czasami trzeba być przekonującym w kontaktach z firmami i mieć szczęście ............., miłego dnia

Gość Myszka0093
Hey :* Wielka prośba do Was ... Napiszcie wszystkie pewniaki jakie macie Proszę was bardzo mocno :) i e-maile i stronki :) błagam... Bardzo chciałabym się wkręcić w to próbkomaniactwo tylko że właśnie nie za bardzo wiem do jakich firm mam pisać. Dlatego proszę Was jeszcze raz poślijcie mi jakieś pewniaki fajne(próbki i gadżety) byle coś :* możecie nawet na e-maila jak chcecie :*

Gość kaSsia_x3
Myszka0093 przeszukaj trochę forum :) jest tego pełno :) podam pare linków ale ty też masz poszukać :) : to adresy e-mail trzeba pisać: bok@yves-rocher.com.pl --> dostałam pachnące chusteczki i jakieś kremy dax@dax.com.pl --> przysyłają próbki kosmetyków biuro@parkwodny.pl --> przysłali mi darmowy plan lekcji dermika@dermika.pl --> nie odpisali, ale to dobra firma więc może przyślą próbki kosmetyków probki@bielenda.com.pl --> dostałam próbki kosmetyków po niecałych dwóch tygodniach aczeczenikow@royal-canin.pl --> próbki karmy dla psa lub kota treść wiadomości o próbki kosmetyków: Dzień Dobry. Interesuje się bardzo waszymi produktami wszystkie koleżanki mówią że wasze produkty są super. Podobno ich działanie jest w 100% dobre, ładnie pachną i mają ciekawe opakowania. Chciałabym je kupić ale wcześniej chciałabym je wypróbować, będę wdzięczna jeśli państwo prześlą mi darmowe próbki. mój adres: (~ADRES~) Z poważaniem, (~PODPIS~) Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wszelkich innych ujętych w moim e-mailu. i tyle :)

Gość kaSsia_x3
łoj... podałam zły adres :/ zamiast dax@dax.com.pl ma być dax1@dax.com.pl

Gość Myszka0093
Dzięki Kassia :)

Gość kaSsia_x3
Myszka0093 nie ma za co :) hej a ty jak masz na imię?? ja mam na imię kasia, hehe można stwierdzić po nicku :)

Gość Gabi Zawadzka-
Do sniper 1 zazdroszczę ci tych wszystkich rzeczy ja jak na =>razie mam tylko jeden dlugopis i notesik

Gość kaSsia_x3
Gabi skąd masz ten notesik?? :) a ja mam już w swoich zbiorach gadżetowych: 2 smycze, 3 długopisy i balon

Gość kaSsia_x3
i jeszcze zapalniczkę 2 opakowania zapałek i nasionka kwiatów :) jak chcesz gabi adres to mi napisz na maila :):):)

Gość sniper1
Po długopis, notes, podkładkę pod mysz piszcie do miasta Częstochowy, ja pisałem chyba do centrum promocji miasta / nie pamiętam/ i do promocji Jasnej Góry.

Gość 1123
A ja wysłałam do royal cane. Dziewczyny, na 100 % nie płaci się za przesyłkę? Ani ze tę karmę, kosmetyki i notesy, długopisy? Bo stracha mam;/

Gość Myszka0093
Kassia no można się skapnąć..:) Ja mam na imię Sandra ;P :)

Gość kaSsia_x3
wszystko jest darmowe ale te niektóre rzeczy z zagranicy są płatne NIEKTÓRE a jeśli przyjdzie płatna paczka wystarczy powiedzieć że nic się nie zamawiało i poczta odeśle paczkę na swój koszt albo że ktoś przez przypadek wysłał na zły adres :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość Myszka0093
Ey Kassia.. jak długo czekałaś na odpowiedź od tych firm co mi poleciłaś?

no tylke ze jak juz podpiszesz odbiór paczki a listonasz powie ci ze masz zapłacic to d*pa...musisz zaołacic! no ja teraz do budy ide wiec mama bedzie odbierać...wiec jak cos to bede musiała ja zapłacic...

Gość Aneta18
Hejka witam serdecznie dostałam dzis takiego E-maila od Yves Rocher : Zgodnie z Pani prośbą, przesyłam próbki wybranych produktów, wyrażając przy tym nadzieję, że spotkają się one z Pani aprobatą, a korzystanie z naszych produktów będzie Pani dostarczać wiele radości! Zapraszamy do złożenia zamówienia. Pani numer Klienta: 16726820 W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt na adres e-mail: bok@yves-rocher.com.pl lub pod numer telefonu 032 7 700 700 Nie wiem co z tym zamówieniem mam zrobić i o co chodzi z moim nr klienta :( Bardzo prosze o pomoc

Gość kaSsia_x3
Myszka0093 mniej więcej czekałam 1-2 tygodnie, nie dłużej :):) ale to zależy od 3 rzeczy:, kiedy przesyłkę wyśle firma, zależy od tego gdzie mieszkasz i od poczty polskiej :):)

Gość kaSsia_x3
Aneta18 jak chcesz coś zamówić z ich sklepu internetowego to przyda się ten numer :):) mi przysłali próbki z yvesa :):) ten numer jest Ci nie potrzebny chyba że chcesz kupić coś z ich kosmetyków

Gość kaSsia_x3
mincer przysyła próbki ALE w mailu prosimy o katalog, bo inaczej nie przyślą!!!

Gość Aneta18
Aha wielkie dzieki :) Czyli mi wyślą to fajnie. Bo już myślałam że mam znowu do nich pisać.

Gość Aneta18
A pisałyście może to Cristhine?? O próbki kosmetyków?

Gość Olena_132
Nie, ale piszę na ich stronie, że nie wysyłają próbek.

Gość Aneta18
OKi :) Dzieki

Gość kaSsia_x3
Aneta18 a może Cristhine wysyła katalogi?? i może dodają do nich chodź jedną próbkę?? ... tak jest z mincer'em :):) spróbuję napisać o katalog. :):)

Gość Aneta18
Dobrze to spróbuje napisać (:

Gość kaSsia_x3
nasti123 miss sporty odpisali mi tydzień temu że nie wysyłają ale 2 dni temu ich znowu poprosiłam i do tej pory cisza :/

Gość Olena_132
Od Miss Sporty dostałam negatywa a do reszty nie pisałam