Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisia22

wrastanie włosów po goleniu i depilacji na nogach i wogole!!

Polecane posty

Gość anisia22

czy zna ktos na to sprawdzone sposoby!bo ja mam juz dosc tych krost.dlubie w nich az wyciagne tego piekielnego wlosa.i zostaja mi blizny.ale ile mozna chodzic z takimi krostami.pomozcie

Gość milusia22
pomozcie czy zna ktos sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego problemu??!!

Gość beatasopot
zawsze bedą wrastać jak nie wie sie jak sie obchodzic z depilacja i mamusia nie nauczyła !!!!!!!!!!! trzeba przed depilacja zrobic piling i depilowac wlosy w strone którą rosna a nie pod włos i nie nalezy sie tego dnia opalac!!! http://3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a

Gość sephi
ja depiluje woskiem i nic mi nie wrasta w dodatku wlosy nie rosna tak szybka i rosna przezedzone

Gość anis22
sephi a mialas kiedykolweik z tym problemy ze mowisz ze nie wrastaja??bo nie kazdy ma takie problemy.i co by nie zastosowal to i tak nie wrastaja!!a ja mam na odwrot!!!

Gość plkgfectre
przez jakis czas trzeba na zmiana golic nogi i usowac wloski kremem depilacyjnym az stan skory troche sie poprawi, a na wiosne- lato zaczac od pilingow (zlikwiduje sie w ten sposob stare blizny i sprawi ze naskorek bedzie cienszy, wiec wlaoski beda mniej wrastac ) i depilowac depilatorem lub woskiem; czesto uzywac pilingu lub ostrej myjki i nawilzac; w razie stanow zapalnych zwiazanyh z wrastaniem wloska , nie opalac sie i nie chodzic na solarium bo powstaja plamy

Gość anis22
ja w sumie tylko gole nogi!!kiedys wydepilowalam i skutek byl oplakany.wszydzie pelno krost i wrosnietych wlosow!!problem wtedy jakos sie zaczal!!tzn ok 2lata temu.wczesnniej bylo ok