Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semmm

grzybica pochwy-jakie objawy?

Polecane posty

Gość semmm

zaczynam sie nipokoic :o swedzi mnie pochwa, ciagle sie drapie, swiad jest starsznie uporczywy :o na majtkach zostaja jakies białe spłaszczone lekko kulki :o kurde skadby to sie wzieło :o?

Gość anis22
to masz wszystkie objawy grzybicy.moze sie wziazc ze wszystkiego.tez jak pierwszy raz dostalam dopatrywalam sie jakis przyczyn,ale niczego nie znalazlam.czasami moze to byc blahostka by sie wydawalo.podtarcie sie brudnym recznikiem,kontakt z basenem cokolweik

Gość anis22
nie przejmuj sie idz do lekarza da ci jakies leki.bo bedzeidz sie meczyc.niestety choroba powraca czesto:(

Gość Violka V.
Jezu ta grzybica jest straszna. Nie dość, że trudno ją wyleczyć bo często nawraca, to jeszcze te upławy i swędzenie. Grrr. Brałam już różne leki, ale grzybica cyklicznie wraca. Czy nie ma nic na rynku co mogłoby to raz na zawsze wyleczyć??? Najczęściej dostawałam clotrimazolum. Objawy przechodzą, ale grzybica i tak za miesiąć wraca. ja już nie wiem. Wczoraj dostałam od lekarza GYNAZOL. We\'ll see. A jak to nie pomoże to chyba tylko się zastrzelić :/

Gość ewqa2
Do autorki ---to napewno grzybica lub grzybica plus bakteria, konieczny wymaz i posiew. Do Violka V. Odpowiedz na kilka pytan 1. CZy lekarz leczy CIebie i partnera tabletkami przeciwgrzybiczymi? 2. Czy mialas robiony posiew i czystosc? 3. Czy duzo weglowodanow zawiera Twoja dieta? 4. Czy uzywasz na codzien wkladek? 5 . CZy uzywasz tamponow? 6. Czy leczysz sie czesto antybiotykami?