Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana45678

wlasnie sie dowiedzialam ze bede miala dzidzie jak sie ztym oswoic??

Polecane posty

Gość zdruzgotana45678

Wlasnie z moim chlopakiem przeprowadzilismy test ciazowy i wyszlo ze bede miala dzidzie ,mam 19 lat zaczelam studia zaoczne ,pracuje ..zreszta nie o to chodzi!!! ja nie chce chyba miec dziecka bo wazam ze sama nim nie chce .Placze teraz i lamentuje co robic???

Gość ciumkania
to po co sie pieprzysz :P

Gość na początku
zawsze tak jest :) zwłaszcza ze to niezaplanowana niespodzianka ;) będzie dobrze! GRATULACJE! 🌻

Gość Asiank19ldz
dac sobie troche czasu, samo Ci przyjdzie ...

Gość Dziobus
Ja jak zaszłam miałam lat 18, jak urodziłam 19. Na samym początku też beczałam i szczrrze mówiąc chyba nie chciałam tego bejbika ale... z czasem wszystko się zmieniło i bardzo się ciesze że nie podjełam głupiej decyzji, bo mam teraz piękną i najukochańszą już ośmioletnią curcie.

Gość Kindla
a jak to sie stało?? Nie zabezpieczaliście się, czy coś zawiodło??

Gość Mózg zawiodł....
Ot co zawiodlo, a durnych ludzi powinno sie kastrowac publicznie!

Gość do Mózg zawiodł....
chyba Twój mózg!:P A moze jestes własnie owocem takiego niby-przypadku?:)

Gość Diana24
Wiesz możesz mi oddać!!!!!!!!!ja czekam na nie już 2 lata!!!i nie mogę się doczekać choć tak pragnę!!

Gość Ala 80
gratuluję, bedzie dobrze.pozdrawiam

Gość Lekarka
a dlaczego dzidzię, a nie dziecko? To obciach.

Gość ZDRUZGOTANA45678
WIEM ZE NIE BEDZIE LEKKO ALE WIEM ZE DAM RADE ,CIEZKO SIE OSWOIC Z TA MYSLA WIAODMO ,co innego jak sie planuje dziecko jak sie ma juz zapewniony byt ,mam na mysli syala prace ,swoj wlasny kat.Teraz trzeba wszystko nagle kombinowac zeby to mialo rece i nogi... ogolnie dziwnie sie ztym wszystkim czuje,rodzice tez nie sa zachwyceni a nawet powiedzialabym ze przerazeni

Gość e tam cicho byc
nie ty pierwsza i nie ostatnia,nie dramatyzuj,malolat ;) nie zwial to masz wsparcie,poradzicie sobie :)

Gość upeek
No właśnie,za jakiś czas zaplanujemy a potem plany wezmą w łeb... Ciesz się inne płaczą za dzieckiem!

Gość orange20
Trzeba byc dobrej mysli. Wszystko bedzie OK Gratulacje i powodzenia zycze.

Gość przepraszam
ale ja mam dziwne pytanie. wiem ,ze masz problem i zycze Ci aby sie wszystko poukladalo i bylo w jak najlepszym porzadku. Pytanie: Jak to sie stalo ze zaszlas w ciaze?? Chodzi mi o to czy to byl stosunek przerywany??

Gość bibik
A JA CI GRATULUJE I ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!! BEDZIESZ SZCZESLIWA JAK PRZYTULISZ SWOJE MALENSTWO!! POWODZENIA!!!!

Gość zdruzgotana45678
jak to sie stalo nie wiem ,przypadki chodza po ludziach ale pamietajcie nigdy sie nie sugerujcie dniami plodnymi i nieplodnymi bo wlasnie sie przekonalam ze to mit. musze dac sobie czasi zeby sie oswoic,ale caly czas teraz o tym mysle w kazdej chwili wolnej ....

Gość Zdruzgotana nr. II
Zdruzgotana ... jeśli dojdziesz do siebie i wszystko sobie wytłumaczysz ... pogodzisz sie z tą myślą ... bedziesz sie tym cieszyć a nie smucić itd ... to daj znać JAK to zrobiłaś?? i jak sobie to wytłumaczyłaś :| bo jestem CHYBA w tej samej sytuacji ... okres spóźnia mi sie 10 dni ... kochałam sie w najpłodniejszy dzień bez zabezpieczenia itp ;| ... z tym, ze mam 20 lat i niezłe warunki ale... mimo to nie potrafie sobie tego racjonalnie poukładać... jak Tobie sie uda... to pomóż i mi ... :( :*