Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna do towarzystwa

Dziewczynka

Polecane posty

Nie jestem ani dziwką ani kurwą ani ladacznicą ani panią lekkich obyczajów ani suką. Jestem kobietą. Dziewczyną do towarzystwa. Jest mi z tym dobrze. A może po prostu przyzwyczaiłam się do codzienności. Wy cieszycie się pracą w biurze do 17. Ja cieszę się pracą ciałem. Mimo kontrowersji i wielu mało pochlebnych opinii mi jest z tym dobrze.

Gość chwalisz się czy żalisz
???bo nie rozumiem celu powstania tego topiku...:O

no własnie, o co ci chodzi? a może promujesz ten zawód wśród kafeterianek. Masz rację ciesz się z tego co masz tylko co bedzie za 15 lat gdy twoje ciałko nie będzie juz tak ponentne dla sponsorów. Pójdziesz pracować do biedronki czy moze zaciażysz z jednym ze swych sponsorów?

Gość w jaki sposob
i na czym twoja praca polega..napisz..

Zastanawiam sie co powiesz swojemu dziecku jak zapyta Mamusiu a czym sie zajmowałas jak byłas młoda?1 albo jak ktos mu powie prawde o twej młodosci to jak sie bedziesz tłumaczyc?!to mnie interesuje mozesz sie wypowiedziec na ten temat?! a moze w ogole nie masz zamiaru miec dziec?1 bo beda ci przeszkadzac w towim \"zawodzie\" A jak \"wpadniesz\" hehe nie bedziesz wiedziała z kim to co?1 co powiesz twoj tatus był hmmm miły czy delikatny?! zastanow sie !! nie wiem po jaka cholere jest poruszony ten temat?!

Też nie wiem po co taki temat. Zaraz kurwo-obrończynie pisać będą że mądra dziewczyna bo kase ma, a reszta kobiet dupczy się za darmo- czyste frajerswto ! :O

Kurwa to zbyt ostre słowo, ale jak tak łatwiej wam mnie sklasyfikować. Nie stoję na ulicy i nie puszczam się z każdym. Co powiem dziecku? Na razie nie planuje takiego mieć. Jak zacznę planować to się zastanowię. Nie wpadną już moja w tym głowa. Robię to z własnej woli, więc nie rozumiem tych obelg i oburzenia. A dlaczego założony temat? A dlatego, że to forum i chyba mam prawo.

Gość mylisz się
jesteś dokładnie kurwą szmatą zerem i nic nie szanującym się ścierwem. Szkoda mi cie, no ale żeby był kobiety z klasą muszą być i wycieruchy. Ty na pewno kobieta nie jesteś. masz spaprane życie, żal mi ciebie....

Um, rzeczywiście wielka różnica: stać na ulicy, czy przyjmować w mieszkaniu. Tak, droga dziewczynko. Jesteś profesjonalistką, nie jakąś cichodajką z rogu. Możesz być z siebie dumna.

Powiem tak: słowa KURWA, użyje tylko kurwa.

Gość fgdggd
napisz co dokaldne robisz jak wygalda twoja praca...tez jestem zainetesowana...

a ja powiem tak:tylko cham o chamie ma dobre zdanie... przełóż sobie to na tylko ku*wa...

Gość A jaki podajesz zawod
wykonywany, w razie potrzeby w papierach urzedowych? Pytam powaznie , bo nie wiem?

Jesteś świętym, człowiekiem? Mającym całe życie jedną partnerkę? Pieprzysz się tylko z jedną? Czy może ukradkiem przyprawiasz jej rogi?

wiec pytam się co będziesz robiła za 15 - 20 lat gdy przestaniesz byc atrakcyjna? Twoje doswiadczenia nie pomoga ci w normlanej pracy, a kiedyś będziesz musiała zacząć prowadzić normalne zycie. Po drugie mówisz że nie idziesz z byle kim a ja uwazam że idziesz z tym który cię akurat chce. Normalna kobieta sama dobiera sobie partnera a w twoim przypadku to oni wybierają ciebie , kiedy oczywiście maja ochote. Niestety z wiekim będa wybierali cie coraz rzadziej.

Gość Kloseen
myślisz się =kurwą jest się za swoje czyny a nie za używanie słowa kurwa:-P Ale co może wiedzieć taka nic nie warta szmatka od podłogi??

Gość 15255555
do mylisz sie... dlaczego ja obrazasz? ja powiecm ci dlaczego. bo tu jest forum i teoretycznie mozesz to zrobic bez zadnych konsekwencji... ale zapewniam cie ze stojac twarza w twarza z autorka topiku nie mialabys odwagi powiedziec tego co tu napisalas. jaki z tego wniosek? Jestes tchorzem ktory potrafi tylko ublizac drugiej osobie i tylko tu w necie.... dla mnie tacy wlasnieludzie jak ty sa zerem...niestety

Gość mam pytanko do autorki
czy planujesz kiedys zalozyc rodzine a jesli tak to czy powiesz o tym swojemu przyszlemu mezowi? wlasciwie czy powiedzialabyc to swojemu chlopakowi?

ale zapewniam cie ze stojac twarza w twarza z autorka topiku nie mialabys odwagi powiedziec tego co tu napisalas. Hue-hue-hue. Ciekawe, czy autorka topiku potrafiłaby pochwalić się swoją profesją stojac przed kimś twarzą w twarz :D

Gość Jezu ale głupoty pieprzysz
nie odróżniasz sytuacji kiedy nawet ktoś ma 10 partnerek w życiu(przykładowo) ale tylko z jedną jest w danym momenie i łączy ich uczucie?Związki się kończą, ludzie poznają innych partnerów.Takie życie.A ty dajesz dupy za pieniadze , sprzedajesz się, jesteś towarem, przedmiotem.ale pewnie tego nie zrozumiesz za głupia jesteś.takie kurwy jak ty jedynie tyłek potrafią wypiąć!!!!!

->15255555 nie podnieciaj się niezdrowo:O przecież w końcu po to dziewczę ten topik założyło,żeby posłuchać prawdy o sobie,no nie?

Gość A jaki podajesz zawod
No odpowiedz mi, prosze.

E, nie.Dziewczę założyło topik, zeby sobie poprowokować i dostać 6598 wpisów :D \"jestem dziwką\" zawsze działa na kafe :D

;)

a komu ma podawac ten zawód? Kto ją pyta o zawód? Tyle że kiedyś to będzie istotne. W ZUSie zapytaja o składki i doswiadczenie zawodowe i trzeba będzie coś wymyślic :)

Gość 15255....to na pewno
ta dziwka to towarzystwa.Ukrywa się pod drugim nikiem.a nawet jesi nie to następna kurwa której sumienie smpać nie daje i próbuje się jakoś podtrzymać na duchu i solidaryzuje się z drugim takim zerem jak ona. Proponuje zakończyć wątek, po co gadać z takim NIKIM. Pozdrawiam

zawód:masażystka profesjonalna,a że bez papierów...:P

Ulżyło wam? Wy wspaniali ludzie, najlepsi pod słońcem rodzice (lub przyszli rodzice), gorliwi katolicy,. Wchodzicie tu żeby mi nabluzgać a w niedzielę pójdziecie do Kościoła by święcić dzień święty :) Pamiętacie jeszcze co Jezu powiedział do kamienujących Marie Magdalenę ?