coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 :D znalazłąm wyjscie maż mi zrobił fotkie oto ona http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b12bf1468822a632.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 BRAWOOO Cztery mendle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Brawo Copertko! Prezentujesz się wspaniale...Prawda dziewczynki? Szkoda, że ja nie mam takiego \"sprzętu\" do prezentacji! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 słąbe to bo to tylko komórką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Ale ja pisałam o modelce! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Chyba dyzur dzisiaj tutaj mamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 no ja tak myślałam, bo ja aż tak slicznej kreacji nie mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Coperto wygladasz jak wrozka z liliowej bajki...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 dzięki belvo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 miałbyć strój szarej myszki ale nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 No wiesz... stroj szarej myszki? To nie dla ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 noo nie wiem nie jestem tego pewna dobrze mi narazie pod miotełką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Oczywiscie..he he he zalezy od tego co rozumiesz przez miotelke :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 a jak inaczej można rozumiec miotełkę taka co przy norce myszki stoi do zamiatania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Cztery mendle co zaniemówiłaś? Belva pewnie pokazała ci swoja kreacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Nic mi nie pokazała!! Zacytuje tylko co napisała o swojej kreacji: \"Ja tam sie zimna nie boje i wystepuje w mojej aksamitnej czerwonej toalecie z olbrzymim dekoltem a w nim brylantowa lza \"solo\" na lancuszku z maciupenkich brylancikow. Chce tylko dodac ze suknia jest baaardzo dluga tak ze jak wchodze na schody to ja juz jestem na gorze a suknia jeszcze na dole... hi hi hi.\" Muszę przyznac, że bardzo mnie ta \"solo\" zainteresowała.... :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 16, 2006 koniec na dziś pogaduszek moje drogie Panie życze spokojnej nocki Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 nieeee, mojej kreacji nie moge pokazac... musicie ja sobie wyobrazic :-D Ja chyba nie lubie byc pod miotla ale raczej na miotle hi hi hi .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sama50 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Coperto pięknie wyglądasz w tej kreacji, to my będziemy szare myszki przy Tobie. Tak myślałam o Wigiliach z dzieciństwa kojarzą mi się z nimi zapachy potraw wigilijnych, uroczysty nastój i to wieczne czekanie na Mikołaja, który miał nadejść z prezentami. I jakoś tak zawsze przegapiłam jego przyjście a on nie mógł czekać, bo spieszył sie do innych dzieci i zostawiał tylko podarki pod choinką. Jakże piękna jest ta dziecięca wiara w Mikołaja i jego moc. Gdzieś nam dzisiajprzepadła Gabrysia, dobrze że inne dziewczyny są na dyżurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Cztery mendle , chcialabym tylko takimi lzami plakac :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Ej, lepiej nie wypowiadac takich zyczen Belvo! Pamietasz jaki nieszczesliwy byl Midas ze swoja przywara zamieniania wszystkiego, czego sie dotknal w złoto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sama50 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Dziewczyny nie myślcie o płaczu zadnymi łzami, my to sama radość i sama młodość :) :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Nie... mnie nie grozi to zebym plakala brylantowymi lzami... Moje lzy sa raczej wodniste i cieplutkie. Nie nadaja sie na ozdabianie dekoltow.. Pamietacie bajke o Krolowej Sniegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Ale za to smieje sie zlotymi koleczkami .... ( typowe powiedzonko mojej babci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Belvo zabieram sobie Twój perlisty śmiech i idę spac. D O B R A N O C :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 17, 2006 tu mamy wszystkie koledy razem z melodia he he he. Tu jest chyba najlepiej. Pamietajcie ze w czwartek bedziemy razem spiewac z tego spiewnika ...Ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 17, 2006 http://www.parafia-internetowa.pl/?dzial=7&pokaz=Koledy&koleda=DoSzopyHejPasterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Dzień dobry kOCHANA BELVO CUDOWNIEEEEE ja juz ćwicze wszystkie kolędy po loleji słucham i spiewam za każdym razem jak siedze przy komputerze mam ustawione w ulubionych, poznaje te których nigdy nie słyszałam jestem z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Gabrysiu gdzie jesteś?? Przekazałaś nam swoje piękne, wzruszające, wspomnienia z pierwszych Wigilii i zniknęłaś! Wróć! Wcale nie było Ciebie za dużo! Nad wszystkim roztaczałaś swój urok, nikogo nie pominęłaś, żadnej z nas...A może zaszyłaś się gdzieś i szykujesz niespodzianki, a może siedzisz specjalnie w mysiej dziurce i obserwujesz nasze wybryki? Tak bardzo nie brykamy, a Belva znalazła muzykę do wszystkich kolęd!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Czesc babeczki!!! :-) :-) :-) Tak myslalam o tej naszej wirtualnej wigilii i przyszlo mi do glowy ze.... zupelnie zapomnialysmy o tym zeby przygotowac dla siebie prezenty pod choinke... Proponuje wiec zeby kazda z nas cos przyniosla w prezencie.... Mozna tez zasugerowac co sie chce dostac ewentualnie...( ja juz wiem co bym chciala i od kogo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach