Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

❤️❤️❤️ http://www.youtube.com/watch?v=RIlrTiseEis i kultowy zespół Uriah Heep...grali u nas w Lubinie 2006 po latach ciszy http://www.youtube.com/watch?v=Y1nyPEkFrBQ http://www.youtube.com/watch?v=Xlef9pDMssw i...bardziej znany ich utwór http://www.youtube.com/watch?v=EQkowfWjqaE a tak brzmi ten sam utwór w obecnych czasach http://www.youtube.com/watch?v=B-BcgVJgqpE

🖐️ wszystkim! 🌻 i :-) Ledwo co wstalam juz widze ze Nojka zabawia chlopakow :-D Pije sobie moja wloska kaffe macchiato latte freddo i marze zeby przestala mnie glowa bolec . :-( i... plecy :-( Wczoraj u nsa znowu nie bylo elektrycznosci az do 11 w nocy. Ja z moim milym zrobilismy sobie fajna kolacyjke orzy tysiacu swiec i udawalismy ze jestesmy w srednowiecznym zamku... Ciekawe co ludziska robili wieczorami jak nie bylo telewizji, komputerow itp. Teraz rozumiem dlaczego mieli tyle dzieci he he he. Cztery Mendle 🌻 Dzieki ci za wiersze.. Sa takim dla mnie deserem ... Pozdrawiam wszystkich ...lacznie z rodzynka \"Stefkiem bawidamkiem\" Stefku nie jestem ani pielegniarka ani policjantka... Poczytaj topik do tylu to sie dowiesz dlaczego jestem w pracy jak wy juz przewracacie sie na drugi bok..

Widze ze nikogo niema wiec ide na moj marsz.. mimo tego ze plecy mnie bola jak diabli 🌻 dla wszystkich a szczegolnie dla Iwy!!

witam wietrznie u mnie ale słonko swieci pewnie nikogo o tejporze tu nie ma:( a ja mam taka małą chwile przed kolejną wedrówką że postanowiłam kilka słów napisać Jutro znów podróz i moze w niedziele troche odpoczynku bedzie:) Pozdrawiam WAS wszystkich serdecznie rodzynki:P tez baaardzo lubie:D

nooo a tak na marginesie zazdroszcze Nojeczce plenerów a belvo ja teraz zmykam na marszobieg za Tobą aby tych kg zimowych troche zrzucic :) DO miłegoooo🖐️

Copertko mila fajnie ze sie znalazlas bo zabawa bez ciebie jest mniej zabawna... Dzisiaj bedzie troche mniej wesolo na topiku bo nasz generator energi = Nojka pojechala gdzies rowerem w sina dal... Ja nie ide dzisiaj do pracy bo musze wykonac troche prac w domu.. Moj mily zaprosil mnie dzisiaj na pyszny obiadek w postaci risotto alla Sergio i lampke bialego chardonnay ... :-) wiec jestem w dobrym nastroju pelna energii do pracy... Moze komus lampke??

Przywoluje Cztery Mendle , Aleks i Anne V do stawienia sie na apelu... Czuj czuj !! Czuwaj!

Melduje sie do apelu ( byle nie poległych) 🖐️ Belvusiu widzę , że też jesteś konsekwentna w zrzucaniu kg. Ja właśnie przed kwandransem skończyłam gimnastykę z DVD. Ledwie zyje, no ale jak się tak sobie pozwoliło jak ja to teraz trzeba cos z tym zrobić. Jutro idę na pogrzeb taty mojej dawnej przyjaciółki, jest mi smutno, bo to był fajny gość :( Szkoda,że tyle dziewczynek wybywa z topiku, no ale wypoczywajcie dziewczynki, jedźcie i szczęśliwie do nas wracajcie. Zycze wszystkim siąteczką miłego wieczorku

witam Was moje kochane dziewczyny bukietem żóltych żonkili.I dla Ciebie Belvo, i dla ciebie Cztery mendle, i dla ciebie Coperto i dla Nojki oczywiście tez..... dla wszystkich!!! Szkoda , ze nie było mnie wczoraj.Widziałam, ze miałyście przednią zabawe- i to nie same ! Panowie widzę tez byli! Stefek bawidamek widze , ze obtańcowywał Was wszystki!!Do tego pod jaką muzyke- Boże- same hiciory!!!! .Mogła bym ich słuchac bez końca.

Iskiereczko -czemu taka minka jak z kominka ??Nie wybywają !Zapewne nasz topik zapełni sie pomalusiu.Tylko patrzeć. Jest piątek ,wieczór.To najleprzy czas na relaks Poczekaj , zaraz nas tu bedzie jak mrowek!

Gość belvq
Cztery Mendle :-( :-( Iskiereczko witaj ... fajnie ze jestes:-) Szarooka Witaj 🌻 Dziewczyny ja teraz musze popracowac ale jestem przy komputerze wiec bede zagladac.. Bawcie sie dobrze i nie zapomnijcie o mnie.. Nojka pojechala gdzies rowerem.. :-O

Belvo -pracuj spokojnie, dziewczyny chyba zatopiły wzrok w szklany ekran, moze leci jakis wyciskacz łez?

no to w tany kobietki:D zajeta jestem troszku ale wysłałam cosik na maila Tobie Belvo i iskiereczce noo i teraz leci do cztery mendle reszta kogo mam adresik sory , ale ciut poczeka dla wszystkich miłego i udanego wieczorka

myślałam , ze już nikogo nie ma i już powiedziałam dobranoc, Belvo Stefek bawidamek zapewne tak umie wywijać nogami w tym ognistym tanku. A tak a\'props .. jak im sie te nogi nie poplatały??? tego nie wim!

ja cos ostatnio takich wyczynów dokonuje ze około tej godziny to nóg wcale nie czuje, ale kiedy tango gra to ja pierwsza w tan:D:D:D

ooo kochana dziś dla każdego mam kwiaty od rana jak otrzymam od Ciebie maila miłego to dostaniesz niespodzienke no nie tegą:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować