Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kama

Jak przetlumaczyc roczniakowi zeby nie gryzl??????

Polecane posty

Gość mama kama

Gość mama kama
Moj synek okropnie gryzie swojego starszego brata. Jak groze mu palcem i zdecydowanym tonem mowie "nie" to maly sie cieszy i mysli,ze to zabawa. Starszy syn ma juz dosc a ja nie wiem co robic??? Prosze o pomoc!!!!

Gość zadzwon po supernianie

Gość bbbbbbbbbb
hahah dobre ...maly jest swietny

Gość mama kama
bardzo smieszne! Dzieki

Gość mama kama
To raczej malo zabawne bo slady po ugryzieniach zostaja o bolu juz nie wspomne!

no to wpierdol mu nastepnym razem a nie kiwaj palcem - gwarantuje ze przestanie gryzc :o

Gość mama kama
Ty- zadzwon po super nianie to moze ty za duzo wpier* dostales i teraz takie glupie jestes,co?

Gość mama kama
Papierowe_ Nozyczki dziekuje,sprobuje.

rób jak uważasz, ale nei zdziw sie jak bezstresowe wychowanie doprowadzi do czegos gorszego niż gryzienie baciszka :D dzisiaj gryzie brata, jutro zgwałci koleżanke z klasy, a pojutrze zamorduje staruszka być może ;) powodzenia z układaniem dzieciaka

Gość mama kama
Wlasnie dziwi mnie to,ze ludzie jeszcze tak mysla.A od kogo dzieczu ucza sie agresji??? od bijacych je rodzicow,prawda?Jesli ja go teraz zbije to on i tak nie bedzie wiedzial za co dostal i tylko nauczy sie agresji wlasnie ode mnie.

Gość mama kama
No ta,bo jak nie bede teraz bila mojego rocznego dziecka to on bedzie pozniej bil innych? Co za kretynizm!!!!

Gość bbbbbbbbbb
a ja sie niezgadzam...bezstresowe wychowanie prowadzi do katastrofy niekiedy niestety ..nie mowie zeby lac non stop ale od czasu do czasu jak dziecko zasluzylo na klapsa powinno sie go dac niestety

jesli uwazasz ze tylko dzieci z patologicznych rodzin zachowuja sie agresywnie to niewiele wiesz o dzieciach, niestety do rozmażania nie potrzeba żadnych licencji czy kursów a szkoda

Gość bbbbbbbbbb
oczywiscie nie mam na mysli rocznego dziecka....!!!!

Gość mama kama
Ja nie mowie,ze wychowuje moje dzieci bezstresowo!!! Mam 4 latka i i rocznego. Jesli po prosbach ten starszy nie zrozumie to ewentualnie jakas kara i jest spokoj ale nie mowcie mi,ze rocznemu dziecku klaps sie nalezy bo poprostu mnie przerazacie!!!! Ja pisze tu o ROCZNYM dziecku!!!!

Gość mama kama
A kto powiedzial cos o patlogicznych rodzinach? Ja dostawalam w tylek choc nie jestem z patologicznej rodziny. Poprostu najlatwiej jest przylac zamiast poswiecic dziecku troche czasu i wytlumaczyc .

Jeśli dasz klapsa zaraz po zdarzeniu to gwarantuję ci że nawet roczne dziecko zrozumie za co był ten klaps.Wiadomo że takie małe dzieci noszą pampersy więc nie obawiaj się że go to zaboli,jeśli nawet się rozpłacze to napewno nie z bólu.:D