Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcja22

Kto ma MIXA W PLUSIE z telefonem z tej promocji????-MAM PYTANIE?

Polecane posty

Gość alcja22

Chodzi mi o to, ze ja podpisalam i wzielam telefon i mam go prawie 5 miesiecy i chciałabym go sprzedac i zmienic na inny, czy moge tak zrobic, ze miec dalej ta karte, a inny aparat, bo slyszałam ze podobno nie mozna zmienic aparatu, a jak zmienisz to oni przywalą Ci kare???????CZy ktos sie orientuje???

Gość a skad maja wiedzieć
że zmieniłaś aparat? chodzi o to żebyć zasilała konto przez tyle ile sie zobowiązałaś

Gość alcja22
Kazdy telefon ma jakis tam swoj numer wewnetrzny............wiec moze po czym takism by wiedzieli.No własnie sie w tym nie orientuje, bo jedna osoba mi powiedziała ze wlasnie nie mozna bo to grozi karą, a po to to jest, zeby uchronic sie od barnia za grosze telefonów i od razu ich sprzedawania.......Wiec własnie dlatego pytam?

Gość a skad maja wiedzieć
ja sie wymieniłam z kimś na telefon i też nie korzystam z aparatu który kupiłam w mixie za grosze. Jak narazie nikt mi krzywdy za to nie zrobił :-p jezeli kupujesz telefon za grosze to zobowiązujesz sie do płacenia wyższych rachunków, jeżeli bierzesz telefon na karte to za aparat musisz dać więcej.

Gość alcja22
Ja podpisalam umowe na 3 lata, po 30 zl miesiecznie doladowanie i mialam telfon za 19 zł

Gość alcja22
Ja podpisalam umowe na 3 lata, po 30 zl miesiecznie doladowanie i mialam telfon za 19 zł

Gość anonimowa ze slaska
hej, tez mam podpisana umowe na 3 lata 30 zl na miesiac, telefon kupilam chyba za 30 zl , to bylo w styczniu, a jakos chyba w maju zmienilam sobie telefon, oczywiscie numer mam ten sam i nikt mnie za nic nie sciga. wiec spokojnie mozesz zmienic sobie telefon:) ps. podejrzewam ze masz tego sony erricsona niepamietam dokladnie nazwy ale jak kupowalam to wlasnie byl za 19 zl;)

Gość alcja22
Dzieki za info.Mam samsunga X200

Gość serek waniliowy .
pol ile płaciliscie za telefony włąsnie za sony ericssona w opcji 24 msc ?