Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
upppppp

Gość a w chuja tez go gryziesz
ja uwielbiam jak moj facet podczas robienia mu loda przytrzymuje mi glowe tak na sile i mowi "ssij dziwko", "glebiej suko" i jeczy jak mu jest dobrze albo jak daje mi klapsy jak go ujezdzam siedzac tylem albo jak mi na maxa sciska cycki albo jak mnie pieprzy przy scianie (ja sie opieram o sciane i na maksa wypinam) a ten mnie ciagnie za wlosy, zebym sie jeszcze bardziej wypiela i mowi "chcesz glebokiej penetracji suko? to chodz tu kurwa" i zaczynamy sie lizac, a ja juz jestem konkretnie wygieta i czuje zajebiscie jego pale jednak cos jest podniecajacego w tym bolu :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
ten topik nie może umrzeć !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
ja też sypiam z kobietkami :-) w seksie z facetem chcę być zdominowana, ale z kobietą wolę, żeby ona była uległa i delikatna :-) jak na razie miałam same blondynki, więc nie wypowiem się... ale ja jestem czarna, więc chyba coś w tym jest :-)

Gość bcver
ja bym nie mogl skrzywdzic swojej dziewczyny ..Nawet jakby mnie zmuszała..Nie ma mowy o drapaniu..

co w drapaniu jest krzywdzacego? moj facet mnie zawsze tak mocno lapie za cycki ze az czasem za bardzo ;) albo uwielbia jak mu wkladam palce do ust i lize i gryzei ssam :) to go tak jara :)

Gość bcver
przeciez drapanie musi boleć ..A cycki nalezy zostawic w spokoju i nie sciskac bo to nie zabawka..Moim zdaniem ktos walniety uderza swoja kobiete po piersiach czy ją torturuje w czasie seksu..Rozumiem wyuzdane gry i ostrą jazde ,ale nie ból...JA bym nie pozwolil by cokolwiek sie stało mojej dziewczynie ..

moj facet mnie nie bije po cyckach a ty chyba nie wiesz o czym mowimy przydaloby ci sie dobre ruchanie i tyle ;)

Gość bcver
nadal jestem przeciwny t raktowaniu kobiety jak dziwki ..Ciagniecie za włosy jest dobre miedzy klientem i dziwka ,a nie kochajacą sie parą

Gość a sciskacie
jądra swojemu menowi w czasie orgazmu?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
bcver - ale nikt Cię nie krytykuje, to tylko dobrze o Tobie świadczy, że tak się troskliwie zajmujesz swoją kobietą..... ale tu nie chodzi o krzywdzenie kobiet i traktowanie ich jak dziwki, tylko o rodzaj takiej gry... ja i mój partner wiemy, że lubimy to i to, i robimy to w łóżku (bądź poza nim :-) ) na co dzień, poza seksem mój facet też nie dopuści do tego, by mnie skrzywdzono, jest czuły, troskliwy, opiekuńczy i kochany :-)

ja nie sciskam ale czesto sie nimi bawie, a moj facet uwielbia jak go gryze w jadra :) a sciskanie w czasie orgazmu cos daje jemu?

Gość ja wolę pomęczyć w ten sposób
facetów, kiedyś przypadkowo go skaleczyłam i strasznie mnie to podjarało

Gość dla miłośników bdsm
zajrzyjcie na www.dikof.webd.pl - tam się spotykają ludzie o róźnych upodobaniach

kazde urozmaicenie sexu jest dobre :)

Nie oszukujmy sie - kazda kobieta lubi byc traktowana jak dziwka w lozku. Nie mowie ze zawsze, bo sa momenty, kiedy ma sie ochote na wolny romantyczny seks. Ale nie wierze, ze sa laski, ktore w ogole nie lubia byc ponizane i nazywane dziwkami. Wspolczuje facetom, ktorzy mysla, ze tak jest i nie potrafia nic z tym zrobic.

dokladnie bo ja lubie tez czasem wolny romatyczny sex ale tez i ostre rypanko ;)

Gość no pieknie
ja tez wole raczej na ostro , strasznie mnie to podnieca.

o rany ale filozofia ;)

uher - jasne, na poczatku zwiazku nigdy nie wiesz jak ta druga osoba zareaguje na propozycje ostrego rzniecia. Dlatego trzeba powoli i delikatnie badac ta osobe, nie od razu kazac jej ssac pale, ale pytac, rozmawiac, podczas stosunku zastosowac tylko jeden element ponizenia czy przemocy, np. delikatne aczkolwiek stanowcze pociagniecie za wlosy - wtedy patrzysz na reakcje laski czy usmiecha sie, czy tez moze ma grymas na twarzy. podczas kolejnych stosunkow stosujesz wiecej ostrych elementow i w ten sposob dochodzisz czy to lubi czy nie. Ja ze swoim facetem jestem juz pare lat, wiec oboje wiemy co lubimy, ale nie wiedzielismy tego od razu. Zadne z nas nie jest jasnowidzem, nad tym trzeba stopniowo pracowac. nie ma nic od razu.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
ten topik mnie rozpala......czytam zamiast pracować, cholercia :-)

to normalne wiadomo ze nikt na poczatku nie zna potrzeb drugiej osoby i nie ma tej smialosci, ja jestem z facetem 3 lata niby dopiero niby az i teraz robimy takie rzeczy ze nigdy bym nie pomyslala ze takie cos kiedy bedziemy robic ;)

a co myslicie o analu?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
no to już jest dla mnie trochę... dziwne...... tzn. na pewno by fajnie bolało, itp., ale takie to jakieś... niehigieniczne, fuj..... i zero w tym spontanu, najpierw trzeba iść lewatywkę strzelić...... bleee......to nie dla mnie jednak...... a Wy?

Gość huuuuu
a ja ostatnio widziałam tak zboczony filmik ,ze nie wiem..Dziewczyna zrobiła wszystko..Wsadzała sobie wibratory do kazdej dziurki ,a potem do buzi bleh..

no wlasnie podobno nie boli jesli jest dobrze przygotowane tzn wazelinka zelik czy cos, a lewatywy podobno nie trzeba robic bo w tym odnicku podobno jest czysto ;) a doznania podobno niezle moj facet mnie przekonuje do tego ale jakos nie umie sie do tego przelamac, ostatnio probowal paluszkiem i jedyne co czulam to tak jakby mi sie srac chcialo :P

no i jak cos to tylko w prezerwatywie jakos bym nie chciala zeby mi go tam wlozyl golego bo co jakbyt serio nie bylo zbyt czysto albo jakby mu mial potem nie bardzo pachniec :P

Gość SADO MACHO
cieszę się,ze mó temat przypadł wam do gustu i macie do niego rózne zdania,oby tak dalej:)Pozdrówka dla wszystkich tygrysic!!!!!!!!!!

wrrrrr ;)