Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
ojj taki fajny topik umiera? :o asia nie martw sie faceci sa coraz bardziej otwarci na rozne jazdy :D moj np wiaz namawia mnie do anala heheh :P

Gość mloda18---
czesc ja tez lubilam z moim facetem poszalec (lubilam jak mnie niby gwalci) bylismy razem pol roku ale po tym co mi zrobil zerwalam.Bylismy tydzien temu na dyskotece wszystcy sie upilismy...Byli trzej jego dawni kumple z technikum...Poszlismy potem w 5 do jednego z nich.Moj chcial sietam kochac ja nie chcialam mowilam nie!! a on zaczol mnie rozbierac ...Nie chce wiecej pisac bo mnie to boli.Ale skonczylo sie na tym ze wszyscy 4 mnie zgwalcili ..Nie wiem co mam robic kazdy we mnie przyszedl a ja nie stosuje antykoncepcji.Nikomu o tym nie mowilam boje sie ciazy .Mysle ze to przez to ze mowilam mu kiedys dla zabawy nie jak bylismy razem i bawilismy sie ze on mnie gwalci a teraz pomylilo mu sie nie z tak!! wybaczylabym mu bo go nadal kocham ale jak mogl pozwolic jego koelga zeby mi to zrobili!!!

Gość jazgarz
ale mnie podniecilyscie

Ja też uwielbiam jak ON wchodzi we mnie tak głęboko, że odczuwam ból. Jak bawi się mną palcami - wsuwa je tak głęboko!!! To jest boskie. Lubię ostry sex, ale chciałabym jeszcze ostrzej. Żeby czasem traktował mnie jak dzi..ę. Mam w planie kupno wibratora żeby pobawić się na dwie dziurki. Ale teraz jestem bez sexu, bo mój facet pojechał za granicę do pracy... Ale odrobimy jak wróci!!! :)

Gość Anixa15
Wspolczuje....Byc tak na serio zgwalcona.... Ja tam jeszcze jestem dziewica, ale juz mam ostre fantazje i jak dorwe tego odpowiedniego to uuu...Oj ostro bedzie ostro :) Oj to juz godzine czytam te wszystkie wypowiedzi haha

Gość sados
lubie jak mi dziewczyna robi laske

Gość sados
moje gg 3056614 piszcie

Gość 13 lat-Straciłam dziewictwo
No, ja to lubię jak mnie mój facet rżnie w dupe... Jęczę wtedy na cały głos... A tak apropo to straciłam dziewictwo gdy miałam 13 lat z moim starszym bratem.. :P A teraz mam 18 lat i daje dupy każdemu kto mi się spodoba... Sypiam także z kobietami...Najczęściej z kuzynką i kumpelą ze szkoły...

Gość zuskaa
ja tez uwielbiam ból podczas seksu ale moj maz nie :( ból dodaje takiego smaczka mmmmmmmmmmm

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnick
ja uwielbiam dostawać lanie od męża, gdy wchodzi we mnie tak głęboko że odczuwam ból, gdy rżnie mnie w tyłek i bije po twarzy, ciągnie za włosy i nazywa: suką, szmatą, dziwką; gdy poniewiera mnie i tniemy się nawzajem żyletką, dodam że wcześniej, zanim poznałam jego czegoś takiego nie próbowałam i wydawało mi się to dziwne, a teraz ból i krew w łóżku to coś najnormalniejszego dla mnie.........

Gość KAŻDY Z NAS JEST ZBOCZONY
A jakie macie dziewczyny najdziksze fantazje?

Gość polecieć na dwa baty
;)jeden do cipki,drugi do buzi;)

Gość najarana
ja uwielbiam jak mnie facet ostro rucha, jak gryzie mi cycki jak ja ściska aż do bólu. To normalnie padam z podniecenia. Jak mnie przyciska wrzeszczy ty dziwko ty suko ssij kocham to

Gość Kunegunda1231
Też tak lubię i musi być długo. Niestety naturalnie u niego z tym ciężko, więc musi się wspomagać tabletkami. Bierze long men albo white horse i jest z***biście. Sklep www.wzaufaniu.pl każe mu odwiedzać regularnie :)

Gość piekna95
Mój facet i ja też lubimy zadawać sobie ból. Najlepszy (dla mnie) jest gdy wiąże mnie (zrobił ramę 2m x 1,5 m) i pejczem "dotyka" mnie to nas jara. Jeszcze bardziej, gdy do tego bierze klamerki, "zapina na moich sutkach oraz brzuchu i linką zrzuca. Moment szczypania jest dla mnie mega podniecający. Inna zabawa to naciąganie moich piersi, mam uczucie jakbym je miała zaraz stracić ale to nic gdy jest zabawa. On z kolei gdy ja dominuje, to robie z nim miarę to samo, a najlepiej gdy próbuje mu urwać ważną rzecz. Jeszcze jako, że mamy "pokój zabaw" na zewnątrz to mamy jeszcze taki zwyczaj że w trakcie zabawy dominat odlewa zniewoloną osobę zimną wodą. Jeśli o mnie chodzi to jeszcze lubię nie tylko z węża z wodą ale z wiadra, bardzo to hartuje i mój facet pomału też do tego się przyzwyczaja i na nim też tak działam. Chcemy jeszcze zrobić drewniane łoże (na wzór średniowiecznego madejowego łoża) po naciągnięciu ciała, łaskotać leżącego lub używać elektrostymulatora i wibratora.